Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4676recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (4676)
Razvrstati po:
Sue H. Parovi Malaysia, 4. svibnja 2016.
Convenience
6,3
Good service ,cleanliness ,free handy smartphone provided with unlimited data usage
Prijavi ovu recenziju
Edward L. Solo putnici Hong Kong, 4. svibnja 2016.
convenience
5,3
sufficent facilities inside the room
Prijavi ovu recenziju
Walter C. Poslovni putnici Australia, 3. svibnja 2016.
Ideal for being in the heart of Kowloon
6,7
I only neede a quick stopover on my way to Shenzhen and the Silka Seaview was a lovely surprise find. Just sold out the nights I'm back in Hong Kong or I would make it my go-to hotel in the city.
Prijavi ovu recenziju
Ou Y. Parovi Taiwan, 1. svibnja 2016.
OK
4,3
OK.
Prijavi ovu recenziju
Fui K. Poslovni putnici Singapore, 30. travnja 2016.
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to use the free mobile phone provided by the hotel. Data is unlimited, IDD call back to Singapore and Malaysia is free also. Thumbs up with this service.
Prijavi ovu recenziju
Fui K. Poslovni putnici Singapore, 30. travnja 2016.
Free mobile phone provided
4
It is really great experience to stay with Silka, they provide free mobile phone with unlimited data access, and free IDD call to Singapore and Malaysia, we can stay contact with our love one without charges.
Prijavi ovu recenziju
Charlotte T. Parovi Singapore, 28. travnja 2016.
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Prijavi ovu recenziju
Chong K. Parovi Malaysia, 26. travnja 2016.
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Prijavi ovu recenziju
Anthony K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. travnja 2016.
Bed Bugs Problem
4,7
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Prijavi ovu recenziju
Michelle Q. Poslovni putnici Philippines, 25. travnja 2016.
Room
3
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - SadržajiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01