Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4670recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (4670)
Razvrstati po:
Ou Y. Parovi Taiwan, 1. svibnja 2016.
OK
4,3
OK.
Prijavi ovu recenziju
Charlotte T. Parovi Singapore, 28. travnja 2016.
Good location
4,7
Good location. Walking distance to our fav place; mongkok
Prijavi ovu recenziju
Chong K. Parovi Malaysia, 26. travnja 2016.
Reasonable price and worth it!
5
Very impressive. Paid little but get free shuttle bus, free wifi and free handy phone.
Prijavi ovu recenziju
Anthony K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. travnja 2016.
Bed Bugs Problem
4,7
Me & my wife got bit by one of our twin bed...need to improve on room cleanliness
Prijavi ovu recenziju
Michelle Q. Poslovni putnici Philippines, 25. travnja 2016.
Room
3
We appreciated the staff who let us use the service elevator since there are a lot of guests using the guest elevator. However we were disappointed cox we requested for a non smoking room but we were still given a smoking one. It's uncomfortable to sleep because of the smell.
Prijavi ovu recenziju
Winnie N. Parovi United States of America, 25. travnja 2016.
Great location!
6,3
Pros -near night market -close to mtr, bus, and main road -they offer a free shuttle -very clean Cons -beds were short and small (our feet were hanging off the bed) -they charge for the bottled water in the room
Prijavi ovu recenziju
Niven L. Parovi Singapore, 25. travnja 2016.
off peak value
6,3
value for money during off peak period, location wise, need to know some shortcuts to avoid walking Long route to the mtr
Prijavi ovu recenziju
Lydia L. Parovi Malaysia, 24. travnja 2016.
Great location but average stay
4,3
Great place and near public transports. Ideal if you are not in the room often otherwise, it can be a small. However, property in Hong Kong is expensive so it is to be expected.
Prijavi ovu recenziju
Alan G. Grupe Philippines, 24. travnja 2016.
Great value and location
6,3
We always stay here. Small rooms, but you don't need much to enjoy HK. Decent and affordable buffet breakfast. Temple night market is just outside the lobby. Walking distance to Mongkok, Bus stop to airport, and MTR.
Prijavi ovu recenziju
Alan G. Grupe Philippines, 24. travnja 2016.
Great Location and value
6
We've been coming to Silka Seaview for a few years now. It's always been our hotel of choice. You don't need a fancy hotel to enjoy Hong Kong. THey have decent and affordable breakfast. Bus stop to/from airport is nearby. MTR is around the corner. Mongkok is a few minutes walk. Temple Street night market is just outside the lobby.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - SadržajiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02