ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3993recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3993)
Razvrstati po:
Guoxin L. Poslovni putnici China, 30. siječnja 2015.
Many tourist group

Location, price, room
6,7
Too many tourist group here, always noisy, even in midnight, can hear people running and talking in the corridor
Sonny T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. siječnja 2015.
value for money,comfort and good location

location,staff,comfort
9
Kevin A. Parovi United States of America, 22. siječnja 2015.
ID STAY AGAIN

CLOSE TO PLACES TO EAT. FRIENDLY HOUSEKEEPERS. STAFF ARE NICE
7
My stay at the hotel was very nice. its right on the corner and if ur trying to get to other places its near a train station and many places to eat near by. my only problem is that the last two nights of my stay i found very small bugs on the floor and could not stop itching for almost a week after i left. maybe its because i stayed there for 17 days but i should not have to experience that when paying so much for a decently small room. Last thing is I dont like that there is no information about the deposit beforehand and that if u use the drinks in ur room ur charged for everyone that u drink. no drinking water because of the pollution also. and my video game console overheated because of the wiring there and the wall sockets are different with only one adapter. its a nice place to stay if ur okay with sitting in a bed all day. the design of the room was very nice and friendly looking but so small and no space to really put anything.
Marja T. Solo putnici Finland, 22. siječnja 2015.
Leisure,shopping

Location,cleaness,reachable
6,7
Overall convenient and easy going
Kit W. Poslovni putnici Hong Kong, 21. siječnja 2015.
great location

great location
10
Beng K. Solo putnici Singapore, 20. siječnja 2015.
Silka Seaview Hotel

good location
5,7
Hou L. Parovi Canada, 18. siječnja 2015.
Towel is dirty

Location is convenience
6
The provided towels are not clean, some towels even considered as dirty.
Lim Z. Parovi Singapore, 18. siječnja 2015.
Afforable Hotel that's close to Train

Location, Food nearby and Price
8,7
Lun K. Solo putnici Hong Kong, 14. siječnja 2015.
good hotel good location good services

good hotel good location good services
8
good hotel good location good services
Robert D. Solo putnici Germany, 14. siječnja 2015.
slightly shabby hotel at a good location

location, location, location
7,3
The location is very convenient. Room was quite small, bed too short for people taller than 1,70m, shower space very narrow, shower curtain annoyingly keeps sticking to you. Overall a little bit shabby. Wouldn't stay again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3C07