ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 4030recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (4030)
Razvrstati po:
Stephanie S. Solo putnici United States of America, 1. ožujka 2015.
It was okay but small.

Good Location and Good housekeeper and Free shutter.
6,3
It was good stay but it would be better if the front desk would asked if customer wanted a smoking or non smoking room. Also hope the bed has a softer mattress. And a box tissue in each room would be nice.
Chin T. Solo putnici Malaysia, 27. veljače 2015.
Staff was not friendly and no smiling at all.

Great location, near to Tin Hou Temple
5
Overall was quite good. It's just the staff wasn't friendly. Great location to Mongkok and Jordan.
Tanawadee K. Grupe Thailand, 26. veljače 2015.
Good Location & Good service

Location, Price, Service
8,3
Yau H. Parovi Hong Kong, 14. veljače 2015.
good

comfortable, clean, convenient
7
good
John W. Solo putnici United Kingdom, 12. veljače 2015.
Good all round

Location, price, good welcome.
8,3
The hotel is in good location, just off Nathan rd, 2 mins walk to metro. Lots of nearby shops and plenty of choice for eating, just outside there is a market in the evenings, makes for an interesting walk and brouse . The hotel staff are very welcoming, allowing myself to check in early at 11.30. Room was ok size, clean and fresh feeling, very comfortable.
Danny W. Poslovni putnici Australia, 8. veljače 2015.
Economical for business stay

location, free internet, economical
7,3
I have always stayed at this hotel 4 times a year during my business trips to Hong Kong. This time, the room I was in has a noisy air-cond, so I had to turn it off when I sleep, but the room got cold as it is winter in HK. The blanket was a bit thin so I had to wear a lot to keep warm during the night. I sure will ask for a room with think blanket and quiet aircond next time during winter stay at this hotel - yep, will stay at this hotel again.
Wing S. Parovi Malaysia, 4. veljače 2015.
Great location poor house keeping

Location location location
6,3
They did not vacuum/Hoover the room carpet during my 5 nights stay. Coffee powder needs to be reminded to be refilled. At time forgotten to provide fresh towel. Small room. Friendly counter staff
Guoxin L. Poslovni putnici China, 30. siječnja 2015.
Many tourist group

Location, price, room
6,7
Too many tourist group here, always noisy, even in midnight, can hear people running and talking in the corridor
Wang E. Poslovni putnici China, 30. siječnja 2015.
just for location

service
6,7
Sonny T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. siječnja 2015.
value for money,comfort and good location

location,staff,comfort
9

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3C02