Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 4191recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (4191)
Razvrstati po:
Tham C. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Antonette W. Solo putnici Philippines, 27. srpnja 2015.
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Voon S. Parovi Malaysia, 22. srpnja 2015.
poor service and incompatible with booking
3
booked a double bed room but I got 2 single bed room, ask for changing a room but ignored. Rude and poor service with slow checkout proccedure, only 1 cashier for checkout service and we took half an hour for it.
Wai Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Good location

Location, housekeeping staff, environment
7
It is fairly priced. Overall good though the room was small but it's fine because we were only in it at night. Location was great. Found a chunck of hair in one of the towels one day, gross, but other towels were fine.
Avril Z. Parovi Singapore, 12. srpnja 2015.
Good Location and Comfortable Room

Location, Cleanliness, Politeness
8
Location was good, near to the mtr. Good dim sum places nearby the hotel. very convenient. Will stay in this hotel again.
Amy L. Solo putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
Good hotel at a great spot

big room, great location, free smart phone use
8,7
The lobby was too crowded and too noisy.
Kim I. Parovi Singapore, 9. srpnja 2015.
Will not recommended to friends

1) they provide free hand phone for free calls. That is very useful
4,7
Room looks dirty. Toilet is old with black patches, bath water while bathing almost flooded/choke, bed linen/quilt is like did not wash for months, very old dirty 2 persons staying but only one door key, request from staff, they said only have one key
Tan K. Solo putnici Singapore, 7. srpnja 2015.
Worth it!

Good location, friendly staff and near to MTR
9,3
The hotel is located within shopping belt areas and also walking distance to the MTR. I have no problem in checking in as the reception service was fast. Hotel staffs are friendly too. I am very satisfied and pleased with the cleanliness of the room. It is clean daily. I have been staying at Silka Seaview for the last few years whenever I visited Hong Kong. Is my choice hotel.
Dennis L. Solo putnici Singapore, 6. srpnja 2015.
Great Location, Clean Room

Convenient, Clean, Comfortable
7,3
This is my numerous stay at this hotel. So far, everything is okie except they need to improve on their check-out and customer services.
Lam S. Grupe Malaysia, 2. srpnja 2015.
Good

Good
8,7
Good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05