Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 4216recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (4216)
Razvrstati po:
Junar E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. kolovoza 2015.
nice stay accessible to nearby tourist spot

near the center
7,3
its good
Prijavi ovu recenziju
Yao X. Solo putnici China, 21. kolovoza 2015.
Great hotel

good location, reasonable price, good hotel, but a little bit small
8,3
Everything is great, except the room is a little small
Prijavi ovu recenziju
Yiew C. Poslovni putnici Singapore, 19. kolovoza 2015.
Good very good

Location good price friendly
8,7
Very happy
Prijavi ovu recenziju
Ricardo A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. kolovoza 2015.
I regret staying in this hotel

Location, location, and location..
5
Good location.. That's about it. Don't be deceived by the photos. The rooms are a lot smaller than they look. Small beds. Small space. I booked two rooms for me and my in-laws for a two-night stay. One room had a clogged toilet. The other room had a clogged shower drain and a slow draining sink. Every time someone uses the shower, one would have to wait around 30 minutes before the flood drains out. Same goes for the sink.
Prijavi ovu recenziju
Ye H. Solo putnici Singapore, 10. kolovoza 2015.
Wonderful Experience staying at Silka Seaview Hote

Room, cleanliness and Location
9,3
It was great except the elevators was not able to cater to the amount of people going up and down the building during peak hours.
Prijavi ovu recenziju
Wai Y. Parovi Hong Kong, 8. kolovoza 2015.
bad, just bad

hotel staff was too slow and not being professional
3,7
i booked via agoda, then my phone was out of battery and they can't find the booking number, but, their system showed my name still don't let me check in, is this a joke?
Prijavi ovu recenziju
Elaine Y. Solo putnici Hong Kong, 3. kolovoza 2015.
Clean and comfortable hotel with good staff

Clean and comfortable hotel, good customer service, convenient location
7,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Tham C. Solo putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Prijavi ovu recenziju
Antonette W. Solo putnici Philippines, 27. srpnja 2015.
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Prijavi ovu recenziju
Leonard L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. srpnja 2015.
Stay Away - really stay away

Silka Seaview Hotel
3,7
I book the family room with two adjoining rooms for 3 nights. The hotel is in a decent location close to the MTR stations and A21 bus to/from the airport. The hotels needs to be tore down and rebuilt, not just a major renovation. I'm not a picky person, but the beds looks like it was from the 70's with the blanket, the beds are literally single bed. If you are a little larger, then the bed won't fit you. I stared at night hoping for morning to come. The bathrooms were ugly tiles and looks also like back from the 60's. My son refused to take a shower in their room due to the odd shape of the shower and the tiles. It doesn't look clean whats so ever. Worst money ever spent.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03