ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3876recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (3876)
Razvrstati po:
Lin Y. Parovi Taiwan, 21. studenog 2014.
Nice location

Location, cleanliness
7,7
Heng S. Parovi Malaysia, 15. studenog 2014.
Good

Convenience, Comfortable & Good location
8
Hendy T. Parovi Singapore, 14. studenog 2014.
very good

cleanliness and staff friendlines
9,7
very good
Anna L. Parovi Philippines, 13. studenog 2014.
goodt

they clean our room everyday,everyday supply of soap,shampoo and toothbrush
7
our stay was a good one
Brandon C. Grupe Singapore, 10. studenog 2014.
My stay in silka seaview hotel

Polite Staffs, Location near Kowloon Station, location near MTR and eatery
6,7
I guess the only issue is on the room cleanness. My frenz and I from different room having the same symptom. We experience itchness after staying in the hotel. Guess the hotel might need to clean up their bed sheets and others.
Son L. Solo putnici Philippines, 8. studenog 2014.
Good value for money

Good value for money, and good location
6
The room has surprisingly generous space than I expected of a hotel in HK at its price. The water pressure is also way better than I expected. The hotel staff is less than accommodating, and not approachable. There was even one time I asked for help to flag a taxi and I was asked instead to wait for a taxi on a taxi stand on the next road, while it is raining outside. The hotel restaurant has only one chef, and when the chef is not around, the restaurant does not serve any meal. The restaurant crew, on the other hand, is very accommodating and has made me feel very welcome.
Ruby R. Parovi Philippines, 7. studenog 2014.
Value for Money

Good location, lots of stalls to eat and go shopping
9
Value for money location wise, not bad customer service, convenient place to stay if u want to go shopping or even if you want to stroll around HK. Near trams, MTR and bus stop.
Peter M. Parovi New Zealand, 7. studenog 2014.
small rooms but good location

location price
6
Enjoyable
Jean B. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 7. studenog 2014.
Convenient location

Location, cleanliness, decoration
8,7
Room was small but well decorated. The hotel is well located near MTR station, Temple Street and Jade Market.
Clarissa E. Grupe Philippines, 6. studenog 2014.
Nice to stay

Clean, Cozy type of Rooms, Very efficient in commuting, value for money
9,7
Great experience staying at the hotel, clean, walking distance from a shopping malls, temple night market and ladies market. Value for money hotel and yet have cozy types of rooms. Easy to travel anywhere you want to go because the MTR station is just 2 block away.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B01