ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Restoran Silka Seaview Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Seaview Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Yau Ma Tei Broj soba: 268
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 4064recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (4064)
Razvrstati po:
Hoo S. Poslovni putnici Malaysia, 26. ožujka 2015.
Great Hotel

Good location. Comfortable to stay in. Clean.
7
Felt great with the good room.
Ip W. Solo putnici Portugal, 25. ožujka 2015.
Good to stay for a short night to visit parents

Location is good and room is tidy
10
Hui S. Poslovni putnici Singapore, 24. ožujka 2015.
Disappointed with the cleanliness of bedsheets etc

Location, local food around and convenient
5
Have always stay at silka but this time round was disappointing as the bedsheets and cover are stained even after asking to change the air on is not good.
Chin L. Poslovni putnici China, 17. ožujka 2015.
a very conveniently located nice little hotel

conveniently located near to one of the busiest tourist locations, hotel room nice, clean and tidy, staff helpful and polite
8
Anthony D. Parovi Australia, 17. ožujka 2015.
Good hotel great location

God hotel great location
6,7
It's a clean hotel with easy access to everywhere
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 16. ožujka 2015.
good location

locate at Kowloon center
8
Good location. Next to Night market
Vinh T. Poslovni putnici Vietnam, 15. ožujka 2015.
good location. rigid policy.

good location. good price. near night market.
8
my group has faced to Hong kong visa problem, HK immigration issue visa for our group late for 2 days. then we have to forward our trip for 2 days. but the hotel does not agree to adjust check in day
Annabella A. Parovi Singapore, 14. ožujka 2015.
Clean and cosy, perfect location

Cleanliness, service, location.
8,3
It was surprisingly clean and tidy despite its exterior (as all HK buildings are a little rundown). I am very particular about cleanliness thus i greatly appreciate the standard here. No icky toilets or beds. Staff are all english proficient and helpful. Despite losing my baggage and deposit receipt, they gladly helped me settle the issue promptly. I love the location as it is right next to temple street that's bustling and full of street food till late. Also opposite is the less touristy area where one can see the neighborhood and how locals live. Price is extremely competitive and well worth for all that was offered. Would definitely book again nx time!
Elaine Y. Solo putnici Hong Kong, 13. ožujka 2015.
Good quality and price.

Comfort, clean, customer service,
7,7
Good for the price paid
Janice D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. ožujka 2015.
excellent

location, value, service
9
Excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B02