Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Kowloon (Olympic MTR Station Exit C4), Tai Kok Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1162recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1162)
Razvrstati po:
Simon D. Poslovni putnici Germany, 26. svibnja 2016.
Good location, rest is just bad!
3
Stayed for 4 nights. Bed was too short for normal European height and staff gar no solution but offered me that I can "just move out". Very bad attitude and no service at all with hotel staff comment that "they are no 4star hotel". Mattress itself hard and you could feel the springs in your back. Hotel floors very dirty and worn out. Rooms tiny, smelly and dirty (hair on the bed sheets, hair in the bathroom floor, stainy toilet). Overall very bad experience and I do not recommend this hotel!
Prijavi ovu recenziju
Bretton D. Parovi Australia, 23. svibnja 2016.
This Hotel is good location
5
Silka is very nice view, Johnny is very helpful when I was lost my phone I'm very thankful to him. Clean room and value for money.
Prijavi ovu recenziju
Tan L. Parovi Malaysia, 15. svibnja 2016.
Great staff and value for $$
5
The hotel is good. However the location is quite far from Mongkok, the happening place such as Ladies Market. Good thing is the hotel offers free shuttle to Mongkok every hourly basis. Bad news is u need to walk almost 15'mins back to hotel every night if u happen to shop at Mongkok. Staff is really friendly and polite. Love their service. Room is small. But sufficient enough for Asian couple.
Prijavi ovu recenziju
Tamara K. Obitelji sa malom djecom Russia, 12. svibnja 2016.
Nice place for its money
5,7
A place is clean, all the facilities were supplied. To our pity there were no bigbed rooms as we required, but we dealt with that. Beds are a bit too short for high people. Staff is helpful, working fast. Map was really useful and this handy device saved our time! Thanks !
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi Hong Kong, 8. svibnja 2016.
ok ,
4,7
near the olympic city
Prijavi ovu recenziju
Weilun W. Poslovni putnici Taiwan, 7. svibnja 2016.
notbad
5,3
nice
Prijavi ovu recenziju
Michelle T. Parovi Malaysia, 6. svibnja 2016.
Okay
4
Location quite good, but I won't stay again next time... Will choose other hotels .. Overall everythings is quite good, is a budget hotels
Prijavi ovu recenziju
Celso B. Parovi Philippines, 5. svibnja 2016.
Sightseeing. Shopping.
5,7
A lot of restaurants local. Dont have any one knows English word.
Prijavi ovu recenziju
Chan H. Parovi Hong Kong, 4. svibnja 2016.
Good place for a sleep
6
Fair price and location good to searcg
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. travnja 2016.
good to stay
5,7
good to stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - UlazSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02