ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 141
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 967recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (967)
Razvrstati po:
Kit N. Parovi China, 22. siječnja 2015.
nice

nice
6
nice
Kit N. Parovi China, 19. siječnja 2015.
good

good
6
good
Kit N. Parovi China, 14. siječnja 2015.
nice

nice
6
nice
Kit N. Parovi China, 13. siječnja 2015.
nice

nice
6
nice
Kit N. Parovi China, 6. siječnja 2015.
good

nice,comfortable,valueable
6
great stay
Cheung K. Poslovni putnici China, 5. siječnja 2015.
Good for stay

1. lift 2. room 3. bathroom
6
Mary K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 4. siječnja 2015.
Hotel service

Aircondition is good. Water heater is good as it need not require to wait long for hot water to flow in. Changed new tooth brush everyday.
7,7
The staff had sent the birthday card and chocolate to the room on my birthday. Was very nice.
Lau Y. Poslovni putnici Hong Kong, 31. prosinca 2014.
Good

Room too small
7
Ka H. Parovi United States of America, 29. prosinca 2014.
Worth to stay in this hotel although it's small

Staff attention, timely cleaning and services
7
My stay in this hotel was good. The staff were very attentive. I did not like the first room they gave me, and they were willing to change the room I wanted for me even though it was on Christmas eve. They also watched out packages that came for me few days after I arrived. I have stayed in this hotel twice before, and I knew the location wasn't too close to MTR. But a comfortable 10-15 min walk will get you there. But taxi is very easy to catch. There is a shopping plaza, cleaners and restaurants close by for your convenience. The room I stayed was clean, just found few spots on the carpet which was not uncommon. Only thing was that I was a bit surprised that they would charge for local calls if you use their phone, which other hotels I stayed would not. Overall, I had a good stay in this hotel.
Yau H. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2014.
clean

clean, comfortable, good location
6,7
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić


AS-AGWEB-3B03