ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 141
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 893recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (893)
Razvrstati po:
Tan K. Parovi Singapore, 11. rujna 2014.
Good location, nice staff

Clean, fast wifi, easily accessible to shopping mall
8,3
6 days
Mok S. Solo putnici Singapore, 1. rujna 2014.
A PLESANT STAY

ALL THE STAFF ARE FRIENDLY AND HELPFUL. THE HOTEL IS COSY AND COMFORTABLE. THE SHUTTLE SERVICE IS VERY USEFUL.
7,3
IT IS MY THIRD TIME STAYING AT THIS HOTEL. THOUGH THE LOCATION IS NOT CONVENIENT, THE SERVICE AND ROOM FACILITY COMPENSATE THIS SHORTFALL.
Michael C. Solo putnici Hong Kong, 27. kolovoza 2014.
Silka West Kowloon Hotel

Good
7,3
미라 정. Solo putnici South Korea, 26. kolovoza 2014.
fair enough

clean and nice.
6
Good!
Kenneth L. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
Room Key Card Issue

Rubbish. Inconvenience. Inflexible
3,3
The hotel will give us only one key card, which was a major inconvenience as there were two of us. I have never had a hotel who would not give two cards. I will not recommend this hotel because of this. And customer should be notified when they are booking this hotel online.
King T. Solo putnici Hong Kong, 1. kolovoza 2014.
good

good price, comfontable, clean
8
Hsien Y. Solo putnici Singapore, 27. srpnja 2014.
convenient location

convenience, price, quality
8
Gary R. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2014.
Value for money and no complaints

Location, value, clean
7,3
Happy and will stay again
Leon M. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2014.
Good but improvements would make it better

Excellent staff, clean room, fast internet
8,3
The staff are really excellent and the rooms very clean. The internet is fast and there is a nice view from most rooms. The beds are too hard and pillows too low in height for my comfort. Hotel guests should be told or signs carefully placed requesting them to speak softly when they wake early in the morning for breakfast or their tour. I was woken most mornings around 6am to 7am by other guests talking loudly in the hallways or children running around and yelling. It is not the hotels fault but other very inconsiderate guests. Otherwise I recommend this hotel, some of the best staff in any hotel that I have stayed.
Shuhun X. Solo putnici China, 6. srpnja 2014.
Old, small room with distance

The staffs are nice.
5,7
The room is very small, not cozy. And it took 15 minutes to walk to subway. I didnt try any food there, so no comments. There's no much sight seeing places around.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić


AS-AGWEB-3C02