Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Recepcija Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Ulaz Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 141

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 1092recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1092)
Razvrstati po:
Earl C. Solo putnici Philippines, 25. siječnja 2016.
good

location, clean, complete
9,3
il be coming back
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Parovi Hong Kong, 20. siječnja 2016.
decent stay

rooms, staff, location
8
room is a little bit small but so far it's clean location is fine staff are friendly
Prijavi ovu recenziju
David C. Parovi Canada, 17. siječnja 2016.
Pleasant and a comfortable stay

hotel shuttle, convenient location and pleasant staffs
8,7
This was our second visit to this hotel and we enjoyed our stay.
Prijavi ovu recenziju
Shimojima I. Poslovni putnici Japan, 16. siječnja 2016.
MY REVIEW

1.near to the MTR station 2.near to shopping district 3. supermarket and cafeteria/canteen nearby
6
Prijavi ovu recenziju
Christine W. Solo putnici Malaysia, 10. siječnja 2016.
Rooms are appropriate for the price paid

cleanliness, helpful staff, free shuttle service
7
Prijavi ovu recenziju
Marina V. Obitelji sa malom djecom Singapore, 8. siječnja 2016.
poor customer service especially their staff @cafe

The location was near at mtr and accessible. Nearby for tourist spot and shoppning center.
5,3
The room was a bit disappointed. At first when we entered in the room, there's a cigarette smell. Outside view was great since we're at 15th floor. Only one male staff at the receiving area was polite and good customer service tough he only open the door for us he knows how to greet and he got sincere smile.
Prijavi ovu recenziju
Wai F. Poslovni putnici Hong Kong, 8. siječnja 2016.
No comment, I will not book this hotel anymore.
3,3
Stayed not comfortable
Prijavi ovu recenziju
Laura O. Parovi Ireland, 5. siječnja 2016.
city stay

location, handy phone provided, good wifi
7
Staff were friendly, room is small but it's typical for this area of the city, room was serviced daily, handy phone was amazing a great bonus to our stay. 5 minute walk to option of two metro stations.
Prijavi ovu recenziju
Ricard H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 5. siječnja 2016.
good location

good location
8
good
Prijavi ovu recenziju
Ting S. Solo putnici Hong Kong, 5. siječnja 2016.
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Interijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - UlazSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06