ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Sadržaji Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Predvorje Silka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 141
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 906recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (906)
Razvrstati po:
Cheung T. Solo putnici Hong Kong, 7. listopada 2014.
moderate

can do better
7,7
Veronica B. Parovi Singapore, 7. listopada 2014.
Average Hotel

Room and toilet is very small. Cleanliness of the hotel room is very gd. The hotel is nearby Olympic MTR. Nearby have good food and shopping mall.
7,3
Overall stay was quite pleasant. If you don't mind for a place just to sleep. I would recommend this hotel. But if you are expecting a luxury experience, this hotel is not your type.
Huayao W. Parovi China, 29. rujna 2014.
Good

clean, comfortable and convenient
9,3
Jiaqiao L. Poslovni putnici China, 25. rujna 2014.
lousy service, dirty and old
3,3
Worst experience ever...Both pillows had hair etc, obviously not changed, asked for new, bring another used one. I've stayed in the hotel, but didnt realize they had been doing this for so long, the staff was not at all surprised when I mentioned that the pillows are not clean, with arrogance, may I ask where do you gain this superior feelings? Asked me not to go when checking out, saying will check the room etc; later I found out my stuff was left there in the room, so may I ask you again why the you want me to wait for your checking the room and you didnt find my stuff left there? So you just just whether I used the mini-bar or stole your things...?
Tan K. Parovi Singapore, 11. rujna 2014.
Good location, nice staff

Clean, fast wifi, easily accessible to shopping mall
8,3
6 days
Mok S. Solo putnici Singapore, 1. rujna 2014.
A PLESANT STAY

ALL THE STAFF ARE FRIENDLY AND HELPFUL. THE HOTEL IS COSY AND COMFORTABLE. THE SHUTTLE SERVICE IS VERY USEFUL.
7,3
IT IS MY THIRD TIME STAYING AT THIS HOTEL. THOUGH THE LOCATION IS NOT CONVENIENT, THE SERVICE AND ROOM FACILITY COMPENSATE THIS SHORTFALL.
Michael C. Solo putnici Hong Kong, 27. kolovoza 2014.
Silka West Kowloon Hotel

Good
7,3
미라 정. Solo putnici South Korea, 26. kolovoza 2014.
fair enough

clean and nice.
6
Good!
Kenneth L. Parovi Hong Kong, 11. kolovoza 2014.
Room Key Card Issue

Rubbish. Inconvenience. Inflexible
3,3
The hotel will give us only one key card, which was a major inconvenience as there were two of us. I have never had a hotel who would not give two cards. I will not recommend this hotel because of this. And customer should be notified when they are booking this hotel online.
Wanting K. Solo putnici Singapore, 4. kolovoza 2014.
Tiny room, clean and convenient

Good Location, value for money and relatively clean
7
Cleanliness should be improved, overall good stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka West Kowloon Hotel Hong KongSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - KafićSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - SadržajiSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka West Kowloon Hotel Hong Kong - Kafić


AS-AGWEB-3C03