Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Fern Lodge

118 Tamamutu Street 118 Tamamutu Street, Taupo Central, Taupo, Novi Zeland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silver Fern Lodge Taupo - Kupaonica Silver Fern Lodge Taupo - Kupaonica Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela
Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotela Silver Fern Lodge Taupo - Recepcija Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Recepcija Silver Fern Lodge Taupo - Gostinjska soba Silver Fern Lodge Taupo - Restoran Silver Fern Lodge Taupo - Predvorje Silver Fern Lodge Taupo - Predvorje
Područje Taupo Central Broj soba: 28

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 72recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (72)
Razvrstati po:
Louise C. Solo putnici New Zealand, 29. studenog 2015.
Cycle stay at Silver Fern

Very friendly staff, clean and roomy Dining area for the Dormitories, storage for bikes for those who can't keep them in the room.
8
Great! Very close to Taupo central. Wonderful friendly staff, clean, big dining area for Dorms, towels supplied was a plus. Though bit concerned about having unisex dorms.
Prijavi ovu recenziju
Tan B. Parovi Singapore, 13. studenog 2015.
Good for bagpackers

Big kitchen and lounge.10 min walk to the shopping area.
6
We need to purchase wifi card as it did not provide and it can only be used in the lobby area. Rooms cannot be access. But the reception guy told us it can be used. Furniture a bit old.
Prijavi ovu recenziju
Phil M. Parovi New Zealand, 4. siječnja 2015.
Nice place

Clean, tidy, as per photos
8
Great
Prijavi ovu recenziju
Jill J. Parovi New Zealand, 30. prosinca 2014.
Great Place to stay in Taupo

Location, Staff, facilities
9
I will recommend this place to family and friends
Prijavi ovu recenziju
Rithy H. Solo putnici Cambodia, 12. studenog 2014.
A nice hostel

Value for money, clean, friendly owner
7,7
It was a pleasant stay though there was not many people staying as it was weekdays and not holiday season.
Prijavi ovu recenziju
Chan M. Solo putnici Hong Kong, 30. rujna 2014.
No private bathroom

Clean, great location
6,7
When I book in agoda, it stated there is private bathroom. However, actually that's a public bathroom / toilet outside our rooms, very much disspointing and not to what we expected. As we don't have mobile phone there, it was to my suprise the host wasn't very willing to lend us the phone, which made our journey very inconvenient as we have to confirm some local your booking upon arrival. I was quite worry about the noise generated from the function room just next to my room. But it really did close at 10:00pm sharp as stated.
Prijavi ovu recenziju
Stephen R. Parovi New Zealand, 28. rujna 2014.
Time out

Close to town, clean and friendly staff
8,7
We had an enjoyable time. The room was spacious and comfortable, easy walking distance to town and staff were friendly
Prijavi ovu recenziju
Robyn G. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 4. svibnja 2014.
Exc

good price, cage for the bike, close to the track
10
Prijavi ovu recenziju
Kim L. Parovi Singapore, 12. ožujka 2014.
clean kitchen

clean n big
8
Big and clean shared kitchen. Free parking. Staff clean the kitchen daily. She checked every plates and utensils to MaKe sure they are clean n she will wash them all over again. Friendly staff. Abit far from lake though, but its fine if drive. No free wifi.
Prijavi ovu recenziju
Sarah L. Grupe New Zealand, 8. prosinca 2013.
Would be back again.

Price, location, friendly staff
8,3
It was great. A very busy weekend with lots of groups staying but we weren't disturbed.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silver Fern Lodge TaupoSilver Fern Lodge Taupo - KupaonicaSilver Fern Lodge Taupo - KupaonicaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - RecepcijaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - RecepcijaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - RestoranSilver Fern Lodge Taupo - PredvorjeSilver Fern Lodge Taupo - PredvorjeSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - OkružjeSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - KupaonicaSilver Fern Lodge Taupo - PlažaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Rekreacijski sadržajiSilver Fern Lodge Taupo - Eksterijer hotelaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Gostinjska sobaSilver Fern Lodge Taupo - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07