ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Sadržaji Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1684recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1684)
Razvrstati po:
Ashleigh P. Parovi United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Disappointing & poor.

The location.
2
The staff were rude, smug & very unprofessional. The rooms were dirty & the air con was the worst I have ever experienced, to the point where outside was cooler than being in the room. Sleep was therefore unbearable. Upon checking out of the room, the staff undertook a check of the room.. Standard, however decided to bring down towels which had a bit of make up on & were going to charge us a fine for, infront of the rest of the hotel guests... Humiliating and again rude. The air con remote was smashed before we checked into the room I would never recommend this hotel, not for young tourists, backpackers or anyone. I would never stay in this hotel again. I have stayed in hotels in Thailand for half that price and received a service ten times better.
Dmitry I. Solo putnici Germany, 16. ožujka 2015.
Very nice

Lokation
9,3
Very shortly
Elaine D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 9. ožujka 2015.
very rude staff specialy in the lobby

clean hotel, location, money value
5,3
the staff wearing braces in the lobby area (with short hair looks like lesbian) she is so rude. from day1 till day3.. we dont like her the owner of the hotel should get rid of this kind pf staff.
Thai M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 7. ožujka 2015.
Wonderful stay

Location, reasonable price & friendly staff
2,3
3rd time choose to stay in Silver resortel, near beach, quiet location , clean room, reasonable price & friendly staff as they remember me as return guest.
Lourdes J. Parovi Philippines, 6. ožujka 2015.
Near to the sea and city tour

Hospitality and clean
9
Good and relax
Doreen L. Parovi Philippines, 3. ožujka 2015.
silver resortel

room always clean, near the beach and all amenities, friendly staffs
7,7
Good!
Hwah W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. veljače 2015.
Deluxe Room

Staff very friendly and helpful, very Clean, 5 mins walk to the beach~
8,3
At first, we chose this hotel based on online review stated that the environment is more quiet than other hotels near Bangla Road but the truth is there is a pub with loudspeakers just opposite the hotel... Overall experience still not bad~^^ Quite statisfied~
Kyounghan L. Solo putnici South Korea, 18. veljače 2015.
never vist again

quiet,
3,3
Roaches, old and rusty room, unfriendly staff at night what more would you expect here?
Denise M. Obitelji sa odraslom djecom Brazil, 18. veljače 2015.
good hotel

good location, good price, clean hotel
7,7
I was surprised to find a good hotel for a very good price. the localization and 'everything in siver hotel. recommend to all who think of going on vacation thailand
Lenin J. Obitelji sa malom djecom India, 12. veljače 2015.
Budget

Location, crowd & rate
6,3
Budget hotel good for families

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - Obližnje atrakcijeSilver Resortel Phuket - UlazSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05