Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Mjesto: Patong Broj soba: 32
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1552recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1552)
Siau S. Grupe Malaysia, 15. travnja 2014.
Value for money, clean

Cleanliness, Staff, Location
7,7
Great one
Siau S. Grupe Malaysia, 15. travnja 2014.
Great one

Cleanliness, Staff, Location
7,7
Great!
Sanit A. Poslovni putnici Thailand, 9. travnja 2014.
Just for sleep overnight

Just location
5,3
I came for business trip around, room and location is clean and good enough. But if you want to stay dont include breakfast coz i found a rat running around line buffet in the morning. For other isse as furnishing and out look acceptable for this prices around 50 usd. But some time sound a bit noisy in hall way.
Zhia Z. Grupe Malaysia, 1. travnja 2014.
Friendly staffs, good location, very near to beach

location,friendly staffs
7,7
Good location for budget hotel, provides towels for guests to the beach, friendly staff.
Benjamin B. Parovi Malaysia, 31. ožujka 2014.
Great location at an affordable price

Few minutes walk from the beach and restaurant, clean and pretty modern room facility, friendly staff and price.
8,7
The check in procedure was pretty good as I was allowed to check in early as the previous tenant moved. The price was great with the given facility, short walking distance to many good restaurant, Thai Spa & Massage, and less than 5 minutes walk to the beach. Staff are friendly and hotel is clean. The breakfast wasn't so great but adequate to get the morning going.
James L. Parovi Hong Kong, 30. ožujka 2014.
Happy trip

clean, good service and quiet
8
Jaja J. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 26. ožujka 2014.
Beach

Beach,facile,Venture
9,3
Are comfortable Especially when it came to swim at the beach.
Christopher W. Solo putnici United States of America, 21. ožujka 2014.
a nice room.

The room was spacious and clean.
7
This hotel is a good choice for a solo traveller. Clean and efficiently run. Just two complaints. First, when I checked in they showed me to my room which was directly above a small bar with a much larger bar across the alley (although the larger bar didn't seem to be open). I asked to change and they gave me a room facing the main street which was fine. Second, the dining room waiter was one of those attention seeking service types who get really, really, really annoying. Easy solution for me. Just didn't eat at the dining room. Plenty of other choices on the street.
Norsuzana S. Parovi Malaysia, 16. ožujka 2014.
Good location

Comfortable,value for money and near the beach
9,7
Stayed for 5days.beach is within walking distance, clean and comfortable room, had a good time staying here.definitely will stay here again in the future.
Sally O. Parovi Malaysia, 6. ožujka 2014.
Enjoy my stay in Silver Resortel

Nice and big bed, near the beach and friendly staff
7
good location as it was near the beach and few min walk to Jungceylon.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - Sadržaji


AS-AGWEB-3B05