Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1767recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1767)
Razvrstati po:
Mohd S. Grupe Malaysia, 25. svibnja 2016.
Satisfied
6,3
Super convinient! Highly recommended!
Prijavi ovu recenziju
Sally O. Grupe Malaysia, 21. svibnja 2016.
Value for money
4,3
Value for money but not much facilities can use. A bit old.
Prijavi ovu recenziju
Lum L. Solo putnici Malaysia, 29. travnja 2016.
facilities
4,7
Facilities need to be upgraded and maintenance services, as some did not working well
Prijavi ovu recenziju
Bruce S. Solo putnici United States of America, 22. travnja 2016.
Only issue was wifi sometimes would not let you lo
5
Ony issue was wifi at times would not let you log on. Slow and I mean slower than dial up. Hard to get out of very raised bath tub and if you are over six foot. Your head will it ceiling. But nice staff and clean room.
Prijavi ovu recenziju
Marjorie P. Obitelji sa malom djecom Canada, 8. travnja 2016.
Very nice location
6,7
Very nice location in Phuket if you want to be near the place to be in Patong. Not expensive but a very good service and very clean. I will go back here if I need
Prijavi ovu recenziju
Ameya K. Solo putnici India, 26. ožujka 2016.
Value for money
6
The biggest plus with the hotel is its location. Everything is easily accessible from the hotel. The room was spacious and clean.
Prijavi ovu recenziju
Fajim J. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. ožujka 2016.
Holiday at Silver Resortel

Location, Service, Price
8,3
The room wifi was terrible. It was intermittent all the while we stayed there the whole 4 days. However there was a PC at the lobby for hotel users for internet surfing. No swimming pool was compensated by the location close to the beach. Free beach towels were provided for beach goers.No restaurant was not a problem as tons of restaurants are nearby. However Halal Thai food was scarce in this location. it was about 1.9km to the nearest Thai Food Halal restaurant. Price was reasonable for the room. The housekeeping did not have any bowls or spoons as there was no reataurant but the hotel staff was great in providing their own staff bowls! Great friendly service by the hotel staff.
Prijavi ovu recenziju
Stephen W. Solo putnici United Kingdom, 8. ožujka 2016.
Nice place and location close to beach , shops, 2,
6,7
Very good.
Prijavi ovu recenziju
Lei T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 7. ožujka 2016.
Good location, room is clean, toilet is big
5,3
quite and not far from beach or bangla road. polite and nice staff allow me to have late check out at 14 pm which my flight is 17 pm car pick up at 14pm
Prijavi ovu recenziju
Abigail O. Parovi United Kingdom, 1. ožujka 2016.
Fine hotel
5,3
Good location, clean rooms, massive beds, quiet at night. Pretty standard hotel. Handy having a 7/11 next door
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - Obližnje atrakcijeSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04