Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Sadržaji Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1698recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1698)
Razvrstati po:
Jonita L. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2015.
4 star

The room very clean, nice view and close to the sea
9,3
Very comvertable
Xin R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. svibnja 2015.
Spacious and clean

Space, Clean, strategy location
9
Went with my family. We enjoy our 3 nights stay here. Rooms are clean and spacious. Hope to come back again. Strategy location to the beach and Jungceylon shopping mall. 5-10 mins walk to nearby restaurant and convenient store.
Zheng H. Solo putnici Malaysia, 25. travnja 2015.
value for money & good location.

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7
Zheng H. Solo putnici Malaysia, 25. travnja 2015.
clean & value for money

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7
Peter W. Grupe Australia, 18. travnja 2015.
A great place to stay, staff very helpful

Location, Staff and a great Air Con
9,3
We had a great time, very happy with this hotel, I would not hesitate to stay there again, happy to recommend to others. Very convenient location to beach, Bike Show, Bangla Rd and Nicky's Handlebars, restaurants and bars.
Ng H. Grupe Malaysia, 15. travnja 2015.
quite place and clean. awesome hotel staff.

comfortable, quite, clean
7,7
Enjoyed, very comfortable and the importance is clean.
Cheah L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. travnja 2015.
good services. value for money

the staffs are friendly and very helpful, location very strategy
9,7
Overall very satisfied with the hotel. Definately will come back again.
Samsuri S. Solo putnici Singapore, 1. travnja 2015.
Great stay as always

Staff Performance, Big and Clean rooms, Location
9
The best hotel I've stayed in phuket for its price. Value for money. I've always stayed here whenever I come to Phuket. Staff performance was great and helpful. Location very near to the beach and Bangla Road. rooms was big and clean.
Ashleigh P. Parovi United Kingdom, 22. ožujka 2015.
Disappointing & poor.

The location.
2
The staff were rude, smug & very unprofessional. The rooms were dirty & the air con was the worst I have ever experienced, to the point where outside was cooler than being in the room. Sleep was therefore unbearable. Upon checking out of the room, the staff undertook a check of the room.. Standard, however decided to bring down towels which had a bit of make up on & were going to charge us a fine for, infront of the rest of the hotel guests... Humiliating and again rude. The air con remote was smashed before we checked into the room I would never recommend this hotel, not for young tourists, backpackers or anyone. I would never stay in this hotel again. I have stayed in hotels in Thailand for half that price and received a service ten times better.
Dmitry I. Solo putnici Germany, 16. ožujka 2015.
Very nice

Lokation
9,3
Very shortly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - Obližnje atrakcijeSilver Resortel Phuket - UlazSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02