Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silver Resortel Phuket - Plaža Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Recepcija Silver Resortel Phuket - Interijer hotela Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Restoran Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Sadržaji Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Kupaonica Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba Silver Resortel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 33
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1714recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1714)
Razvrstati po:
Wayil A. Solo putnici Oman, 23. srpnja 2015.
very good price

price, location
9,3
Prijavi ovu recenziju
Wayil A. Solo putnici Oman, 22. srpnja 2015.
very good

location ,price,staff
9
Prijavi ovu recenziju
Shindy O. Parovi Malaysia, 22. srpnja 2015.
Good

clean , worth and convenient
9,7
Very good
Prijavi ovu recenziju
Suhartini S. Grupe Indonesia, 16. srpnja 2015.
good place

locatio, room and staff
6,7
the location is good, wi-fi okay and staff quite friendly.
Prijavi ovu recenziju
Tushar G. Obitelji sa malom djecom India, 6. srpnja 2015.
Value for money

Cleanlines, Prompt staff, Location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Mohd T. Grupe Malaysia, 4. lipnja 2015.
Good

Good
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Aminah K. Grupe Malaysia, 30. svibnja 2015.
Very good.. Place near beach

Quietness, staff friendliness, not noisy
7,7
Very very good
Prijavi ovu recenziju
Jonita L. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2015.
4 star

The room very clean, nice view and close to the sea
9,3
Very comvertable
Prijavi ovu recenziju
Louis K. Solo putnici United States of America, 19. svibnja 2015.
Shower curtain had 3 holse ripped. Nasty tub.

You get what you pay for. Staff was nice. Close to the bars.
4,7
I actually left early even though I paid for 5 days.Rooms are not that nice. needs updating. The internet was really bad. The router was right outside my door. The shower head was at my chest level. The tub was really high. You get what you pay for.
Prijavi ovu recenziju
Xin R. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. svibnja 2015.
Spacious and clean

Space, Clean, strategy location
9
Went with my family. We enjoy our 3 nights stay here. Rooms are clean and spacious. Hope to come back again. Strategy location to the beach and Jungceylon shopping mall. 5-10 mins walk to nearby restaurant and convenient store.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - PlažaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RecepcijaSilver Resortel Phuket - Interijer hotelaSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - RestoranSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - KupaonicaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - SadržajiSilver Resortel Phuket - Obližnje atrakcijeSilver Resortel Phuket - UlazSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska sobaSilver Resortel Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01