Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Otok Lantau, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Dvorana za fitness Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastanke Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restoran Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska soba Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržaji
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/salon Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recepcija Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restoran Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasa
Mjesto: Otok Lantau Broj soba: 128

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1474recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1474)
Ka L. Parovi Hong Kong, 13. travnja 2014.
Wonderful Hotel

Nice location, friendly staff & comfortable hotel room
9
within 10 minutes walk from pier to hotel with very soft & comfortable environment. room was upgrade complimentary as per birthday, very nice staff. Room is out of expectation, comfortable, facing beach, quiet, furnished, but the shower is slight weak & air-con not cool enough
Sarah C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 5. travnja 2014.
Relaxing

Close to beach. Quiet. Clean and safe. Easy to find
7,3
Good
Blessing B. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 4. travnja 2014.
A geat stop-over!

It is easy to get to from the airport in a blue taxi; it is in a peacful and beautiful location; it is not expensive.
9
We had a great stay. Were up-graded from a hill-view to a beach-view room. It was a relaxing and interesting area to explore a little; Lantau island is beautiful; and it was easy to get about.
Bruce Y. Parovi United Kingdom, 5. ožujka 2014.
good and satisfation

food and drink and the desert good
10
David M. Solo putnici United Kingdom, 4. ožujka 2014.
very poor

location
5,7
advertised as free wifi , you have to pay ....advertised as transfers , you have to pay and the bonus of having to wait 2 hrs for a blue taxi to turn up after a long flight is a joke....the rooms are tired and need updating the location is ok if you want to spend your days on the island and the beach wont be returning
Patricia A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. ožujka 2014.
It was horrendous, the bathroom was disgusting

Leaving leaving leaving
4,7
This hotel needs a complete refurbishment, breakfast was pretty bad with not enough variety, bathroom had mould everywhere . We stayed for 3 nights when we came back after our first night's stay the beds hadn't been made, a basic requirement, bathroom had been cleaned and the room, and on our last night we got back at 1640 nothing had been done at all it was as we had left it in the morning, we were very shocked by this and had to go off with the children for about an hour while they cleaned it and made the beds as I instructed them to do. The hotel is in a prime location, lovely situation and that's where it stops, I am sure that if they want to attract more guests especially international , they need to up their game and in turn their profits would go up. Our worst experience ever and they wear these stupid brightly coloured uniforms more suited for jogging. We had to stay here because our granddaughters live nearby and we were visiting them!
Chan P. Parovi China, 3. ožujka 2014.
Very good sea view

Comfortable, near the beach, reasonable price
9,3
The hotel price is reasonable. It is near the beach so that you can swim and do whatever you like at the beach. There are less people so I can enjoy a relax holiday there.
Sonja G. Parovi United States of America, 2. ožujka 2014.
Nice hotel, great price!

Location, low cost, comfortable bed.
9,7
Great stay, close to event location that we were there for! Great breakfast, and friendly helpful staff!
Sai C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. veljače 2014.
Nice Beach View, Relax and comfort enviornment

Beach, Fresh AIr in Hong Kong, Relax
8
Goh G. Grupe Malaysia, 27. veljače 2014.
Relax and quiet place

Good to relax but far from city and no free wifi
5,3
Its a good place to relax but no free wifi and quite far from city

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Dvorana za fitnessSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastankeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestoranSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/salonSilvermine Beach Resort Hong Kong - RecepcijaSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestoranSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Dvorana za fitnessSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A05