ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Otok Lantau, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastanke Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restoran Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centar Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska soba Silvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/salon Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recepcija Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Dvorana za fitness Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vrt
Područje Otok Lantau Broj soba: 128

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1712recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1712)
Razvrstati po:
Leuk W. Parovi Hong Kong, 26. siječnja 2015.
not bad

good location
6,3
Room isn't reli clean
Rogel R. Parovi Philippines, 24. siječnja 2015.
Indefferent Staff

Enough value for money, near to the place of my interest and Ferry Terminal
4,7
Overall is good despite the Hotel's receiption and restaurant staff who I believe needs improvement in proper dealing with the Guest regardless of their nationality.
Jens -. Poslovni putnici Germany, 10. siječnja 2015.
good

123
6,3
Noor K. Parovi Hong Kong, 10. siječnja 2015.
Good

I like the view. View is awesome.
7,7
My stay was great. I like it
Kate L. Solo putnici Australia, 30. prosinca 2014.
great location but facility requires update

location
6
More of a holiday camp facility. Requires updating and re-furbishment
Hing K. Solo putnici Hong Kong, 28. prosinca 2014.
no

no
5,7
Anirban R. Obitelji sa malom djecom India, 27. prosinca 2014.
Could do better

Location and Food
7,3
Except for food and location, nothing works. The electrc kettle in our room was full of grime; yes, grime! The TV was not working and they promised and engineer who never arrived, dining hall was crowded and the staff were simply unable to manage the chaos. Rooms have thin walls, and we could hear our neighbours long into the night...the list goes on!
Kathleen K. Parovi United States of America, 21. prosinca 2014.
mrs

Not many people around..breakfast included
5,3
Staff was nice. We loved the location. It was close enough to Hong Kong but still had a relaxing beach feeling. But the hotel is poorly maintained. Many things broken and old.
Chi C. Parovi China, 21. prosinca 2014.
Old & Worn Out

View, Location
6,7
No Free Wifi in Room or lobby, Front Desk Staff not friendly, No Escalator, Location is Good, Wonderful Sea View, Close to Beach,
Raul M. Solo putnici Philippines, 21. prosinca 2014.
Very nice place with a whole new experience

Location impressed me most, accommodation comes second and the hotwl is impressive in its category
8
Though only for a short time, i find it exciting and a good experience

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastankeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestoranSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Spa centarSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Pub/salonSilvermine Beach Resort Hong Kong - RecepcijaSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Dvorana za fitnessSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - KafićSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hrana i pićeSilvermine Beach Resort Hong Kong - KafićSilvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastankeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3A04