Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Otok Lantau, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vrt Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastanke Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Restoran Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska soba Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Recepcija Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kupaonica Silvermine Beach Resort Hong Kong - Ulaz Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela
Silvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotela Silvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasa Silvermine Beach Resort Hong Kong - Vrt Silvermine Beach Resort Hong Kong - Kafić Silvermine Beach Resort Hong Kong - Predvorje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Predvorje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska soba Silvermine Beach Resort Hong Kong - Bazen Silvermine Beach Resort Hong Kong - Okružje Silvermine Beach Resort Hong Kong - Predvorje
Područje Otok Lantau Broj soba: 128

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1819recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (1819)
Razvrstati po:
Janice I. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. kolovoza 2015.
Convenient place to stay in Mui Wo

Beach location, locale was stunning
6,3
It was a good place to stay in Mui Wo and close proximity to the Silvermine Beach (I think one of the better and cleaner beaches in HK). A good place if you're looking for a staycation in Hk. We also liked the bbq buffet- was the best meal we had there in the time we stayed (note: there are other better bbq buffets in hk, but this one was good for the area). Next time will try other restaurants nearby - rest of the meals were ok not great.
Prijavi ovu recenziju
Lau C. Parovi Hong Kong, 25. kolovoza 2015.
not so clean

nice staff, location
6
Prijavi ovu recenziju
Shui C. Obitelji sa malom djecom China, 25. kolovoza 2015.
Pleasant Trip

swimming hotel, relaxing atmosphere, convenient to me as I live in Tsuen Wan
7,7
The check-in arrangement was a bit confusing. They first gave a smoking room. When I found it, I complained and then they gave me a room which was then found to have not been made up. At last, they upgrade me to a seaview room.
Prijavi ovu recenziju
Wai M. Obitelji sa malom djecom China, 18. kolovoza 2015.
Strongly recommend

near pier, near beach, the price is competitive
9,7
this is my sixth time going to Silvermine Beach Resort for vacation and all my family members agree to come again next year. As a matter of fact, I and my members all found a lot of improvements there such as a new user-friendly safe box, newly painted wall, lovely chess desk, newly installed door lock system (to increase security on the ground floor) and I strongly recommend my friends and relatives to consider Silvermine Beach Resort.
Prijavi ovu recenziju
Jerry L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 14. kolovoza 2015.
comfortable

clean, quite and convenience
8,7
swimming pool was closed a bit early
Prijavi ovu recenziju
Wei W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Stay away from this hotel at all cost!

there is one guy at the reception very helpful and courteous.
2
Arrived 12pm & told very busy check out, hence no time for check in. Even just leave luggage & back later for registration, told to wait with pregnant wife & two kids till reception finished check out queue although I was there first. Luckily this guy help immediately. Back to hotel abt 5pm & given 2nd flr room even highlighted during booking my wife pregnant. Room located at next building & without any lift. So pls don't bother leave request when booking bcoz hotel just don't care. No std amenities like 3-4 star hotels such as coffee tea (except 2 Chinese tea), bottle waters, wifi, etc. Breakfast an absolutely disaster with price they charged, not worth at all so do not bother to try. Staffs only interested to charge you than provide service. Charged kids above 1.2m an adult price and discounted price of about 30% for below 1.2m. Be prepare pay extra if your kids are well built and healthy. Not much varities & not tasty at all. Last day breakfast was worst as the staffs treated us like a thief even we signed the bill for kids breakfast. There was this Chinese old lady came again to our table to asked again for the kids breakfast charged. It was bcoz I disputed the amount charged during yesterday breakfast. No pool towel & staff simply told you they ran out of towels. Went back room & climbed 2 flrs with pregnant wife to get towels. Pool was not well maintained & water dirty. The staffs sat on beach bench & more interested in chat away than serve guests. The pool closed thruout 2nd day at hotel. Went reception enquired but told bluntly that if there was storm warning the pool will be closed. It wasn't any rain or sort at the time except the cloud was a bit cloudy. Nothing surrounds the hotel. Travel more than 45mins if you wish to visit Buddha Monastery, etc. Absolute disappointed & disgusted with staffs service & facilities.
Prijavi ovu recenziju
Paul N. Parovi United Kingdom, 3. kolovoza 2015.
nice clean hotel

clean rooms big for Hong Kong, bright colours
5,3
Very Pleasant, quite difficult to get to.
Prijavi ovu recenziju
Kelvin N. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 31. srpnja 2015.
Good size and rate hotel

location, environment and beach
7
Location is great, short walk from pier and many surrounding restaurants around however, need to room change due to bad smell from toilet.
Prijavi ovu recenziju
Jose S. Solo putnici Portugal, 11. srpnja 2015.
Nice hotel in a beautiful spot

Location, beach, food
6
Nice location, on the beach and close to airport.
Prijavi ovu recenziju
Peter V. Solo putnici Australia, 11. srpnja 2015.
Silvermine Hotel is a Goldmine

Staff
8
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silvermine Beach Resort Hong KongSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastankeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestoranSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - RecepcijaSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - UlazSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Eksterijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Balkon/terasaSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - KafićSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - BazenSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Hrana i pićeSilvermine Beach Resort Hong Kong - KafićSilvermine Beach Resort Hong Kong - Soba za sastankeSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - RecepcijaSilvermine Beach Resort Hong Kong - PredvorjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Interijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Interijer hotelaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - KupaonicaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - RestoranSilvermine Beach Resort Hong Kong - UlazSilvermine Beach Resort Hong Kong - UlazSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - OkružjeSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - VrtSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Gostinjska sobaSilvermine Beach Resort Hong Kong - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04