Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba
Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Interijer hotela Sintra Hotel Makao - Restoran Sintra Hotel Makao - Predvorje Sintra Hotel Makao - Pub/salon Sintra Hotel Makao - Eksterijer hotela Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije
Područje Grad Macau Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5040recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (5040)
Razvrstati po:
Desiree A. Parovi Philippines, 3. kolovoza 2015.
Nice location

The shuttle to city of dreams stop in front of the hotel. Near sentado square.
7,7
I ask water they deliver to my room. There dimsum was good. Walking distance to some attractions . Accessible for the shuttle. There front desk don't know how to speak English .
Prijavi ovu recenziju
James L. Parovi Singapore, 31. srpnja 2015.
Will come back again

Location, good buffet breakfast, cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju
Urs H. Solo putnici Switzerland, 29. srpnja 2015.
one of the best locations in town

location, rooms and friendly staff
9
excellent, quick check-in and out. Very good room, chamber maids are discreet and quick. Enjoyed my stay very much and would certainly recommend The Sintra Hotel and stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Veronica N. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 22. srpnja 2015.
Good location and good service

Good service and good location
8,7
Overall good
Prijavi ovu recenziju
Hong G. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2015.
Value and location

Value, location and the breakfast buffet
9
I have always loved Sintra Hotel due to the strategic location, which is very near to all the places I visit frequently. The room is very comfortable and clean. It's not the cheapest but it's value for money for everything that they offer. Spare some time to try out their breakfast buffet, which is quite good and opens until 11am!
Prijavi ovu recenziju
Billy L. Parovi South Africa, 20. srpnja 2015.
Hotel in a central location

good location clean room efficient staff
8,7
We had a very pleasant stay. The hotel room is very dated looking but in good condition. I think it is expensive for a 3 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Rifin H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
best location for money value

location location location
8,3
Excellence
Prijavi ovu recenziju
Ng K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. srpnja 2015.
hotel sintra

location, room size
8
one of the cheaper hotel, haha! big room with big beds... super single bed can slp me and my mum. so save $ to book a big room lo. always stay in sintra during my visits to macau. walking distance to wynn/mgm/grand lisbona and senado square area. wifi abit unstable.
Prijavi ovu recenziju
Leung K. Poslovni putnici Hong Kong, 8. srpnja 2015.
Great location

Location, value for money, clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Shih K. Grupe Taiwan, 3. srpnja 2015.
Good location, clean, spacious, comfortable

Easy check in, no smoke smell, good staff service
8,3
Renovated, but, the WIFI can be better, in the room is OK, when out in lobby where it is supposed be the strongest of signal, it is not. Need to improve that.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sintra Hotel MakaoSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - RestoranSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Pub/salonSintra Hotel Makao - Eksterijer hotelaSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcijeSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcijeSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Eksterijer hotelaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01