ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba
Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Interijer hotela Sintra Hotel Makao - Restoran Sintra Hotel Makao - Predvorje Sintra Hotel Makao - Pub/salon Sintra Hotel Makao - Eksterijer hotela Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije
Područje Grad Macau Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4911recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4911)
Razvrstati po:
Khee W. Parovi Malaysia, 2. ožujka 2015.
Good location & value for money

Good location with easy access to tourist spot, clean room, good amenities
7,7
pleasent stay
Jael L. Parovi Philippines, 2. ožujka 2015.
Location, friendly staff

Location
6,3
Satisfactory
Yen L. Parovi Malaysia, 28. veljače 2015.
Best hotel in macau

Location, food, room comfortable
9
It's was my second time staying this hotel! it's my always best choice!
Travis W. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
beds were smaller than advertised

location
5
John W. Grupe Philippines, 6. veljače 2015.
Perfect location- near senado square

Location, room size,
8,3
I just got what I expect from a 3 star hotel. Location is superb!!!
Hong G. Solo putnici Malaysia, 3. veljače 2015.
Fantastic location with a great breakfast

Location, breakfast and value
8,3
Fantastic location and a very good breakfast. I have tried many hotels with "FREE" breakfast in Macau but there was nothing much to comment on. Sintra used better ingredients to serve their customers and provided more varieties. Although it's not that cheap but considering its location, I would say that there is value in the price charged. Just one little thing though, they should start offering smoke-free rooms altogether since many hotels are doing that now. I was given a smoking room even though I requested for a non-smoking one.
Esteban V. Parovi Philippines, 30. siječnja 2015.
Fastastic

Near senado
8
Ok
Tintin T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. siječnja 2015.
good location , staff friendly

good location, hotel facility good , staff friendly
8,3
The hotel location is good, staff also friendly but the shuttle bus only drop at macau ferry terminal. No shuttle bus from this hotel to airport. But luckily there is free shuttle bus by other hotel nearby.
Jessa S. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
Good location and has free shuttle

Has own shuttle and is a pick-up point for COD shuttle, walking distance to Senado Square, very near Margaret's Nata (egg tart)
7
The staff were very helpful. When we were looking at the Shuttle time table, the manager approached us right away to help us decipher it.
Jane T. Parovi Singapore, 9. siječnja 2015.
GREAT HOTEL

location , service and cleaniness
8
Everything great and wonderful. Just only that the breakfast can be improved

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sintra Hotel MakaoSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - RestoranSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Pub/salonSintra Hotel Makao - Eksterijer hotelaSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcijeSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3B01