Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba
Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Interijer hotela Sintra Hotel Makao - Restoran Sintra Hotel Makao - Predvorje Sintra Hotel Makao - Pub/salon Sintra Hotel Makao - Eksterijer hotela Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije Sintra Hotel Makao - Obližnje atrakcije
Područje Grad Macau Broj soba: 240

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 5179recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (5179)
Razvrstati po:
Arnold L. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 19. siječnja 2016.
None

Location,service and strong wifi
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sheng R. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. siječnja 2016.
Good location, has shuttle bus to/from ferry

Transport, Location, Cleanliness
9
There is shuttle transport from ferry, but unlike the major hotels, there is only 1 bus ferrying to and fro at any time. We waited for about 15mins at the bus terminal. Wait at the side where the smaller buses are waiting, not at the more crowded, big tourist buses side. The hotel name is quite prominent at the side. Besides the shuttle bus to the ferry, a little further down from the hotel you can find the shuttle bus to the huge casinos on the other side of Macau. This shuttle bus service is provided by City of Dreams, so you can make a trip there and explore casinos like Venetian and Galaxy as well. Hotel location is walking distance to Grand Lisboa, that gigantic golden tower that you can easily spot. It's quite some distance away from Wynn. If you wish to visit Ruins of St Paul's, it's about 15min walking distance, which is quite convenient. Hotel room comfort is excellent. No smoke smell, barely any traffic noise from outside. Clean, plenty of room.
Prijavi ovu recenziju
Ai K. Grupe Singapore, 30. prosinca 2015.
Nice bellboy

Location is good
6
Return stay at Sintra is better than my 1st experience. They finally gave me a non-smoking room this round, & even upgrade me to a bigger room.
Prijavi ovu recenziju
Joey L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 28. prosinca 2015.
Good location

Good location, friendly staffs and breakfast is nice.
7,3
Overall was good except the lifts need to be upgraded- too slow and crowded.
Prijavi ovu recenziju
Ai K. Grupe Singapore, 27. prosinca 2015.
Good location

Location is great, with many shuttle bus to many other casinos.
5
I had booked a non-smoking room via Agoda, but upon check in, they mentioned that no non-smoking room available, as I did not indicate under special requests. & staff is not very friendly during peak period (I check in on Xmas day). & lots of misscommunications internally.
Prijavi ovu recenziju
Elsa A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 27. prosinca 2015.
2nd Time at the Sintra

Location, Comfortable rooms and excellent Staff performance
9,3
The hotel staff are really nice and friendly. We arrived at almost 11pm on Dec. 24 and check in was a breeze. We booked 3 standard rooms but got upgraded to grand de luxe! Truly a very Merry Christmas for our family. We will back to this hotel when we go back to Macau.
Prijavi ovu recenziju
Craig A. Solo putnici United States of America, 27. prosinca 2015.
Sinatra hotel

-
5,3
-
Prijavi ovu recenziju
Diana T. Parovi Malaysia, 26. prosinca 2015.
Perfect Location With Free Shuttle Service

Excellent Location, Friendly Staff & Comfortable Bedroom
9
First of all, this hotel provides free shuttle service from Macau Ferry Terminal. Once we arrived the hotel, the bell boy was very helpful. Check-in process was pretty fast and hassle free. Stepped into the room, the room was spacious and huge. Just little bit disappointed with the view given which facing nothing but blocks of buildings. But both of us love the soft and comfortable bed. Location wise, it is so excellent and perfect. The famous Margaret's Cafe e Nata with Portuguese egg tarts is just one block away. Major tourist attractions are so close such as Senado Square (5 minutes away), Ruins of St Pauls (less than 10 minutes) and not far from Casino Lisboa and Grand Lisboa. There is New Yaohan and Sasa nearby the hotel. Shuttle service to City of Dreams and Shuttle City is just located in front of the hotel. If I return to Macau again, I would love to stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Ronaldo R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 26. prosinca 2015.
bed bugs!!!

Location!
4,7
Staff could not communicate in english, except for some filipino staff. Bed bugs!
Prijavi ovu recenziju
Su-Et M. Solo putnici Thailand, 15. prosinca 2015.
Good location

Location and cleanliness
7,7
In good location with a walking distance to major tourist attractions and casinos. Shuttle bus stops to Taipa is right in front of the hotel. Not a high price compared with other hotels nearby.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sintra Hotel MakaoSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - RestoranSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Pub/salonSintra Hotel Makao - Eksterijer hotelaSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcijeSintra Hotel Makao - Obližnje atrakcijeSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Eksterijer hotelaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01