ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba
Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Gostinjska soba Sintra Hotel Makao - Kupaonica Sintra Hotel Makao - Interijer hotela Sintra Hotel Makao - Restoran Sintra Hotel Makao - Predvorje Sintra Hotel Makao - Pub/salon Sintra Hotel Makao - Eksterijer hotela
Područje Grad Macau Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 4831recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (4831)
Razvrstati po:
Cissy C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. studenog 2014.
Recommended

Convenience, Good location, Clean
8,3
Pleasant stay here. Room clean and big. Location is very nice and convenience to tourist attraction. Easy to get shuttle bus outside the hotel.
Thong C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. studenog 2014.
Value for money / Good Location

Location / Big Room
6,7
It was above my expectation for this hotel. Within walking distance to a few tourist attraction and room was big.
Lee J. Solo putnici South Korea, 16. studenog 2014.
Good good location

Good location, Kind bellboy, comfortable
8
Donna M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 16. studenog 2014.
Mop washed inside toilet bowl to clean floor

Location, room size, food
5,7
My son vomited in the bathroom, and i called housekeeping. Housekeeping man came in with mop, wiped the vomitus from the floor, rinsed the mop in the TOILET BOWL and mopped the ffoor again. NO cleaning agents/bleach used, only water from the TOILET BOWL. A good way to spread e.coli ! Some food particles still remained on the floor. He went out and i complained to the front desk about the unsanitary way of cleaning. Same person came back now with a broom and dustpan and damp towel. Swept the food particles and wiped the floor using the damp towel. Then left. I ended up cleaning the bathroom with hot water from the shower and shampoo. And never walked around barefoot after that.
Camille B. Grupe Philippines, 14. studenog 2014.
Highly Recommended

Room space, services, location.
9
We had a very pleasant stay here. The room we got was Grand deluxe twin, can fit 4 into it. We can say that the price is just right for everyone of us. We really had a great stay here. We will recommend this place for budget travelers like us
Kendrick H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. studenog 2014.
Nice. 5 mins walk to senado square

Nice room, location, value for money
9
Serene T. Parovi Singapore, 11. studenog 2014.
Great Location

Location!! Value for $$!!
8,7
Simple yet clean
Serene T. Parovi Singapore, 11. studenog 2014.
Great Location

Location, Value for $$, Simple yet clean
8,7
Cheng W. Grupe Singapore, 10. studenog 2014.
Good location, comfortable stay

It is very convenient, the buffet breakfast has many varieties and the bed is comfortable.
9
Marissa B. Grupe Philippines, 8. studenog 2014.
Fantastic location

Convenient, nice location, good food.
8,3
Very nice location, near all places like Senado Square, Ruins of St. Paul, Fisherman's Wharf, Macu Tower. One can easily get food when hungry, near casinos also and shopping area.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sintra Hotel MakaoSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - Gostinjska sobaSintra Hotel Makao - KupaonicaSintra Hotel Makao - Interijer hotelaSintra Hotel Makao - RestoranSintra Hotel Makao - PredvorjeSintra Hotel Makao - Pub/salonSintra Hotel Makao - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A02