ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siralanna Phuket Hotel

162/92-97 Phang Muang Sai Kor Road, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siralanna Phuket Hotel Phuket - Kupaonica Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Restoran Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salon Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salon Siralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salon Siralanna Phuket Hotel Phuket - Okružje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Posao Centar Siralanna Phuket Hotel Phuket - Recepcija Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje
Siralanna Phuket Hotel Phuket - Ulaz Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Predvorje Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Siralanna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Siralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela
Područje Patong Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2820recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (2820)
Razvrstati po:
Yen S. Parovi Malaysia, 3. prosinca 2014.
Nice hotel.

location,food,staff
7,3
nice hotel,food and staff. but internet access is not stable.
Wei P. Solo putnici China, 28. studenog 2014.
value for money,good location

location, costsaving
7,7
good
Ashlee Y. Parovi China, 21. studenog 2014.
Nice Deco,20 minutes walk to Junceylon

reception service, room cleaning, breadfast
10
receptionist gave me the wrong key at first, and I lost my backpack in that wrong room. Later when I remember I lost my backpack in my correct room, I went to the receptionist for help, she checked the CCTV record and finally got my backpack returned. Thank goodness. The standard room is a nice room, the staff had made a pair of swan with the towel and placed some roses on the bed.Very nice. But walking to Junceylon takes 20minutes. If you walk every luch time and dinner time, you will be tired. So make sure to rent a motor bike, then you can go to Junceylon, to the Patong beach, to Simon caberate very easily. Even you can drive to Karon beach and Kata beach. I travelled after Nov 18, not crowded. Kata beach has many white visitors, but I found the Kata beach is even dirtier than the hot spot Patong. Really cannot say that beach with many Chinese people is dirty. You will find places full of white visitors even worse. You know why the travelling places welcomes Chinese people? Because Chinese people love travelling in big groups. Of course, nowadays the young generation can travel on themselves. Now it is commonly seen that young Chinese go alone or just with 1~2 partners.
Jiahuan Z. Parovi China, 5. listopada 2014.
Siralanna Phuket Hotel

good
10
Qi S. Solo putnici China, 27. rujna 2014.
Ok

Low price .different kinds of breakfast
7,7
Location is not good ,faraway from the shopping mall
Qi S. Solo putnici China, 26. rujna 2014.
OK

Low price
7,7
Location is not very good
Jie H. Parovi China, 12. kolovoza 2014.
Deserve to have a try

Culture and environment
7
Good to have a try. It is a very Thailand culture hotel. But the location is not very good and the cleanness is needed to be improve.
Xialu L. Obitelji sa odraslom djecom China, 21. lipnja 2014.
Great place for vacation! Cheap food and nice ppl

Great location; helpful staff; comfortable bed
10
Great place for budgeted traveler; no toothbrush provided and sheets could be cleaner
Dan C. Parovi Malaysia, 12. lipnja 2014.
Value for money

Breakfast
6,3
Hanfan L. Solo putnici China, 1. lipnja 2014.
not bad

location, friendly staff, confortable bed
7,3
a little bit far away from center area

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siralanna Phuket Hotel PhuketSiralanna Phuket Hotel Phuket - KupaonicaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - RestoranSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salonSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salonSiralanna Phuket Hotel Phuket - Pub/salonSiralanna Phuket Hotel Phuket - OkružjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Posao CentarSiralanna Phuket Hotel Phuket - RecepcijaSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - UlazSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - PredvorjeSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaSiralanna Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela


AS-AGWEB-3B05