Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Six Senses Yao Noi

56 Moo 5, Koh Yao Noi Sub-district, Koh Yao District, Phang-nga Province, Koh Yao Noi, Phuket, Tajland 82160 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Six Senses Yao Noi Phuket - Restoran Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Eksterijer hotela Six Senses Yao Noi Phuket - Gostinjska soba Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Sport i aktivnosti Six Senses Yao Noi Phuket - Obližnje atrakcije Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Bazen Six Senses Yao Noi Phuket - Pogled Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa
Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa Six Senses Yao Noi Phuket - Villa
Područje Koh Yao Noi Broj soba: 56

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Izvrsno

9,4

od 136recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
9,4
Uslužnost osoblja:
9,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,6
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/objedi:
9,1
Sve recenzije (136)
Razvrstati po:
Elliot A. Parovi United Kingdom, 21. prosinca 2015.
Honeymoon stay

Food, service, Hilltop pool
8,3
Rooms are tired and we never felt entirely comfortable that the creatures outside weren't actually inside the room. Not what you'd hope for from 5 star luxury. Time spent in villa depends entirely on luck of position regarding the sun, so we spent very little. Food was great, but then as the only resort on the island it really has to be.
Prijavi ovu recenziju
Hans M. Obitelji sa odraslom djecom Austria, 31. listopada 2015.
shortstay

location, staff , villas
10
great
Prijavi ovu recenziju
Lam K. Parovi Hong Kong, 29. listopada 2015.
luxury villa, beautiful, and relaxing

everything is perfect, the best hotel we had stayed
10
Prijavi ovu recenziju
Gary M. Parovi Canada, 19. listopada 2015.
Sets a very very high bar

Even the most minor thing (including pure acts of nature) are taken very personally by the helpful staff. Food, atmosphere and especially the people are amazing.
10
I can say, without any reservation, that Six Senses Yao Noi sets the highest bar for service and experience that I've had. And this from someone who travels the world over multiple times a year.
Prijavi ovu recenziju
Alice H. Parovi United Kingdom, 14. rujna 2015.
Fabulous stay from start to finish

Location. Ambience. Style.
9
Prijavi ovu recenziju
Simon C. Parovi United Kingdom, 23. kolovoza 2015.
?

Location,'food staff
10
Amazing ,this place is the best ,will go again highly recommended,
Prijavi ovu recenziju
William Q. Parovi United Kingdom, 10. kolovoza 2015.
Jaw dropping !

Resort, staff, food
10
Without question paradise personified. I have visited over 65 countries and however you measure this resort, it is in the top three for everything. I defy anyone to find fault. Our villa (54) allowed for spectacular views and the private pool, scala, bathtubs, outdoor showers all allow you to be at one with nature. Whilst rustic, all mod cons catered for. Genuinely sincere staff, attentive to most minute of detail! Bakery, deli, etc a fabulous ideas however the views in numerous chill out zones just allow for relaxation like never experienced before. We cannot speak highly enough and will certainly return! Thank you to all the staff for making this experience so profound and enjoyable !!!
Prijavi ovu recenziju
Ming H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Great family time

View, staff, comfort
9,7
We get upgraded to the best villa in six sense. It was amazing view. We have a great time in the villa. We definitely will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Tan Y. Parovi Taiwan, 10. lipnja 2015.
Memorable moment in life

The food / The landscape / The service
10
we had really fantastic time stay in Six sense. Room was excellent with good stereo system. Staff provide fantastic service with kindness, there are many nice corner in the resort with excellent view to see the surround Islands ,view on the Hilltop is one of the best view ever, worth spending a noon time for sunbath with a little snack. Restaurant was awesome, especially the chef Table night with Chef Anthony, that was one of the best memorable dinner we had in decade. Everything is really lovely and relaxed.
Prijavi ovu recenziju
Anugoon Y. Parovi Thailand, 3. svibnja 2015.
Superb!!! Breathing magnificent view of Pa Koh

Beautiful sceneric view of Phang Nga Bay, good food, Friendly & Handy Staff
8,7
Unforgotten perfect stay
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Six Senses Yao Noi PhuketSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - Eksterijer hotelaSix Senses Yao Noi Phuket - Gostinjska sobaSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - Sport i aktivnostiSix Senses Yao Noi Phuket - Obližnje atrakcijeSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - BazenSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - VillaSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - RestoranSix Senses Yao Noi Phuket - Obližnje atrakcijeSix Senses Yao Noi Phuket - PlažaSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - OkružjeSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - PlažaSix Senses Yao Noi Phuket - PlažaSix Senses Yao Noi Phuket - PogledSix Senses Yao Noi Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08