ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Posao Centar So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Apartman So Hostel Chiang Mai - Apartman So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Restoran
So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba
Mjesto: Night Bazaar Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 336recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (336)
Bong P. Solo putnici Malaysia, 16. travnja 2014.
Not too bad, central located, safe, easy transport

central location, clean, conveience.
6,7
I stayed one night and i find it quite alright. The bathroom is quite clean, not so noisy even is central location. Using swipe cards which is quite good but annoying when swipe in and out. Beds are comfotable just a tiny noise with the plastic wraps. Lockers provided but need to get your own lock. I would stay here again because of its location. Its near to night bazaar, dining, attractions, convenient and its safe. The roommates are quite alright just doing our own business.
Anh D. Grupe Vietnam, 31. ožujka 2014.
Great

Clean, beautiful, comfortable
7,7
Great
Peiyun Z. Solo putnici Singapore, 21. ožujka 2014.
Clean new boutique hotel

Rooms were spacious and clean and location was central
7
Rooms were new and spacious and clean with a sink in the room. Wifi, while free required your log-in password each time you stepped back within range. Only major cringe is the aircon which was not working and was basically blowing hot air the entire night.
Chigusa Y. Solo putnici Japan, 19. ožujka 2014.
mosquito night!

close to local food and market! clean kitchen.
4,7
Chow W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. ožujka 2014.
clean and comfortable stay at affordable price

clean rooms and bathrooms, weoo equipped kitchen
9
Enjoyed our stay so much that we extended our stay there. Locaton is very good as it is near to the old town, night market and not far from the river,
Wai L. Solo putnici Hong Kong, 15. ožujka 2014.
Good hostel for backpacker

1) Reasonable price 2) Good Location, close to the night bazaar and bar 3) Environment are tidy
8
Mei F. Grupe Malaysia, 14. ožujka 2014.
superb location!

location, dining area, design
7,7
compared to the previous stay in dec '13, i start seeing signs of lack maintenance. Hope So Ho will do better to maintain this good hostel, my favourite in night bazaar area.
Scott B. Grupe United Kingdom, 10. ožujka 2014.
Terrible

Nothing, nothing, nothng
2
absolutely horrific, fire the staff, I did not enjoy my stay at this hostel.
Joe L. Solo putnici China, 7. ožujka 2014.
Unfriendly staff offers bad service

Location, location, location
6
Horrible experience, I don't like Thai people any more because of this hostel. Staff is unfriendly . And Everything is about money, money and money. I lam not interested in this city because the experience in this hostel. I don't wanna go to Chiangmai any more. 3 years ago, Chiangmai was amazing city . Now it is not anymore.
Gary L. Grupe Hong Kong, 2. ožujka 2014.
Fun & Exciting

Good value, good location and comfortable room
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Posao CentarSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - ApartmanSo Hostel Chiang Mai - ApartmanSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - RestoranSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A07