ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Posao Centar So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Apartman So Hostel Chiang Mai - Apartman So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Restoran
So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Interijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba
Područje Night Bazaar Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 411recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (411)
Razvrstati po:
Clair K. Poslovni putnici Thailand, 30. rujna 2014.
Good location but need to improove

Location, living area, decoration
5,3
The hotel is very near to night bazaar, easy to travel and good location for back packer, however it's really need to improve the cleanness. I booked for private room and the bed sheet is really dirty,mouldy and dusty .
Jason B. Solo putnici United States of America, 22. rujna 2014.
Clean neat hostel

Clean, Neat, Location
8,7
Lam K. Solo putnici Hong Kong, 8. rujna 2014.
good location for night market

good location, helpful staff and cheap hostel
7
it's a new hostel locate in a very convenience place. Easy and very close to night market. Helpful staff and clean room but just the toilet is a little bit dirty. So far it's quite nice to budget traveler.
Zhuying C. Solo putnici China, 4. rujna 2014.
So Hostel

nice,clean,near the night bazzar
10
Joe L. Solo putnici Hong Kong, 3. rujna 2014.
Terrible, will not come back again
4,3
bathrooms and toilets are very dirty. Staff not friendly at all. Except for the location, there s no reason to come back again.
Moh B. Solo putnici Malaysia, 2. rujna 2014.
I like the room

No bad. Just right at the place I wanna go.
8
Joe L. Solo putnici Hong Kong, 2. rujna 2014.
Staff not friendly, inconsiderate roommates

Location
4,3
A walking distance to the night market. I stayed in 6-bed room dorm. There were three other mainland china youngsters in the room. they knocked the door hard in midnight, asked me to open the door for them as they forgot the room card. I jumped off from the upper decker and opened the door for them. I tried to go back to sleep. At around 2 o clock, I woke again as there aren't much air in the room. I came down again n found the air conditioner was set at 28 degrees, windows not opened of course. early in 6/7, a bunch of chinese youngsters pumped into the room and talked to the three mainland Chinese in room loud. I can only back to dream after they left. A terrible night to me. Despite the above experience, the hotel location is good. Beds in dorm are big and clean. toilet and bathroom are very dirty. staff not friendly at all. There are better choices with cheaper price in town. I will not come back again.
William C. Solo putnici New Zealand, 14. kolovoza 2014.
Not Bad

Location
6,7
Joy S. Solo putnici Taiwan, 14. kolovoza 2014.
Great location

Good location, clean bed, nice kitchen
8
The room is pretty good, clean very day. But the shower room is super tiny, and seems never clean it at all. Mold is all over the wall.
Kee Y. Solo putnici Malaysia, 8. kolovoza 2014.
modern but not well maintain

modern design, convenient location, helpful
4
cheap and convenient. but not well maintain

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Posao CentarSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - ApartmanSo Hostel Chiang Mai - ApartmanSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - RestoranSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06