Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Apartman So Hostel Chiang Mai - Sport i aktivnosti So Hostel Chiang Mai - Sadržaji So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Kafić So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Sadržaji So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba
So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Predvorje So Hostel Chiang Mai - Gostinjska soba So Hostel Chiang Mai - Kupaonica So Hostel Chiang Mai - Kuhinja
Područje Night Bazaar Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 527recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (527)
Razvrstati po:
James G. Poslovni putnici United States of America, 16. srpnja 2015.
Great location, very clean, nice staff

location, restaurants nearby, room size
9,3
Great location nice people too :)
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 13. srpnja 2015.
Great location, staff and clean rooms

location, restaurants nearby, room size
8,3
Great location and very clean - Will stay there again.
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 13. srpnja 2015.
Great location, staff and clean rooms

location, restaurants nearby, room size
9
Great place to stay. Will stay there again.
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 12. srpnja 2015.
Great location, staff and clean rooms

location, staff, room size
9
Excellent experience- has a younger vibe which is nice.
Prijavi ovu recenziju
Michelle I. Solo putnici United States of America, 11. lipnja 2015.
great place for the price

very affordable, clean and simple. Full kitchen if you want to cook
7
Can't beat the price. Great deal. Very simple and clean. I gave a 3 for cleanliness only because the showers had mold on the shower doors. However everything else was up to par.
Prijavi ovu recenziju
Marina K. Solo putnici Japan, 6. lipnja 2015.
One of staff was not kind.

Kitchen, Close to night bazaar
5,7
The room was clean and comfortable but the door of bathroom was very dirty. It was terrible smell. You can use laundry but not free. The problem is the room door is very thin so you hear other persons voice who stays this hostel easily..
Prijavi ovu recenziju
Chinping C. Solo putnici Taiwan, 27. travnja 2015.
Not bad to stay here

Location, helpful staff,
7,3
SO hostel is close to night market and walking distance to east gate; Staff is helpful and the room is clean, the decoration is simple... There are two things I dont like it, first, the room I stayed has a window without curtain, and I can't sleep well if there is light; second, I found that there are some hostel inside the "old town" has better CP value than SO hostel...
Prijavi ovu recenziju
Leong W. Solo putnici Malaysia, 27. travnja 2015.
Chiang Mai SOHO

Cheap, facility, location
7
This is a good choice for backpacker. just too bad lost contact for the next bed.
Prijavi ovu recenziju
Valad S. Solo putnici Thailand, 26. travnja 2015.
Cozy place for stay in short of time

Close to the urban landmarks, wifi speed, staff co-op
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sophie K. Solo putnici United Kingdom, 16. travnja 2015.
The "woman" at reception is an awful person

The other people here, the location, the kitchen
6
Hotel was great, went at songkran so was busy and easy to meet people however feel that at another time this hostel would be too quiet and spread out across the 9 floorS! The woman on reception was an awful person was rude and the least helpful person ever almost pushing you away from the desk!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

So Hostel Chiang MaiSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - ApartmanSo Hostel Chiang Mai - Sport i aktivnostiSo Hostel Chiang Mai - SadržajiSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - KafićSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - SadržajiSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Kuhinja


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06