Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 572recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (572)
Razvrstati po:
Yin K. Solo putnici United Kingdom, 23. siječnja 2016.
location

location, price and good kitchen
6,3
Prijavi ovu recenziju
Supunsa P. Solo putnici Thailand, 17. siječnja 2016.
cheap

cheap, clean, nice
7
location is good, need more facility like hair dryer
Prijavi ovu recenziju
Marina K. Solo putnici Australia, 12. siječnja 2016.
Good design but that's all

Bed, location and design
5,7
The staff is not friendly, there were spiders in the bathroom, and the hostel is not so clean. But it's a good location and the design is nice.
Prijavi ovu recenziju
Antonia A. Solo putnici United Kingdom, 7. siječnja 2016.
Overrated dorms

.
6,7
The dorm beds were reall wobbly and therefore the top bunk and bottom bunk were constantly waking each other up.
Prijavi ovu recenziju
Kok C. Parovi Malaysia, 4. siječnja 2016.
Must stay hotel

good location, Clean and spacious.
9,3
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Chayanis S. Solo putnici Thailand, 29. prosinca 2015.
Good location but toilet is fair

Location, staff and service (rent motorcycle)
7,3
Great time to stay in the standard room but I feel the toilet is not work and there is no water free same as hotel
Prijavi ovu recenziju
James L. Solo putnici Canada, 25. prosinca 2015.
Excellent

Nice room, location, staff
8,3
Enjoyed my stay. Rooms were big and comfortable. Good location that was 5 min walk to night bazaar.
Prijavi ovu recenziju
Feaveya K. Poslovni putnici Thailand, 2. prosinca 2015.
This hotel is appropriate with backpacker.

Good staff, Good price, clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Wing S. Solo putnici Hong Kong, 28. studenog 2015.
good

Good location, cheap accommodation and good staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Pajcoob V. Solo putnici Thailand, 28. studenog 2015.
Not going to stay here again
4,7
It was one of my worst experiences staying in a hostel. I was on the 7th floor and there was a dead bat hanging on the wall, the wifi was HORRIBLE, and not to mention my wifi stopped working before it was check out time, my room key disabled TWICE, the bathroom was not very clean, the elevator can really only carry 2 people, although it says 3. That sucked for me because I was on the 7th floor, either I waited forever for the elevator or walked up 7 flights of stairs. I usually found myself walking up the flights of stairs... They need to make the elevator bigger and faster, because walking up 7 flights of stairs or 9, because there are 9 floors in this hostel, after walking around Chiang Mai or after your long trips... are not fun.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
So Hostel Chiang MaiSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - RecepcijaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - KuhinjaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KuhinjaSo Hostel Chiang Mai - Posao CentarSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KafićSo Hostel Chiang Mai - Sport i aktivnostiSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07