Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

So Hostel

64/2 Loi Kroh Rd. T. Changklan A.Muang, Night Bazaar, Chiang Mai, Tajland 50100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 595recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (595)
Razvrstati po:
Nathamon N. Solo putnici Thailand, 18. travnja 2016.
Reasonable price
6
Everything there okay, the staffs are nice but only the shower room too small 🙄😞😭
Prijavi ovu recenziju
Loc P. Grupe Vietnam, 16. travnja 2016.
Good
4,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Eline H. Solo putnici Thailand, 15. travnja 2016.
Totally fine!
5,7
Good location, was here during chiang mai, most of it on walking distance or cheap taxi jeeps / tuctucs, decent rooms, clean beds, matrass was good to for a hostel, big lockers, proper bathroom facilities, a big lounge area and you can use the kitchen. The two things that weren't there were the local feeling (it's a big building with 9 floors) and there was no breakfast facilities (they have free coffee and then, and fridge with some drinks and some snacks though) but there are loads of places around the hostel to have your breakkie! And it was way cheaper to book in front with agoda than to book/extend the room at the desk! And the private rooms look really decent too, bit more expensive though!
Prijavi ovu recenziju
David N. Solo putnici Germany, 14. travnja 2016.
it was very clean
4,7
It was Bert clean
Prijavi ovu recenziju
Marilyn G. Solo putnici Canada, 11. travnja 2016.
good hostel, good location, good value
4,7
So Hostel was not "cheap" however, there was no soap in the washroom In the dorm bathrooms...very cheap! Also, there was hair & dustballs all around my bed. I stayed for 4 nights and, it was there from day 1. There was only 2 of us in the room the first night. I hated the waterfall showerhead In the showers!!! SO hard to rinse off the soap...handheld Is much preferred & much quicker/easier to rinse off. The a/c was good, the bed was comfy. Probably would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 6. travnja 2016.
Great location, Great Staff, Clean nice rooms
6,7
When on Loi Kroh Road I always stay here - One of the best!
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 25. ožujka 2016.
Always a great place to stay on Loi Krau Road
6,7
Nice and Clean - restaurants and action all nearby.
Prijavi ovu recenziju
Marian M. Solo putnici Spain, 15. ožujka 2016.
Happy inviting place..
6
I have stayed here 5 times in 3 months , always meet great people and I love it there..plenty of spotless places to sit, clean bed and bathrooms. .great efficient staff. All I need in a hostel is here...
Prijavi ovu recenziju
Shihfeng Y. Solo putnici Taiwan, 10. ožujka 2016.
A good Hostel shared beds, but Standard room is so
5
will go there for hostel and shared room, but will not go there so self standard room.
Prijavi ovu recenziju
Rachel H. Solo putnici United Kingdom, 3. ožujka 2016.
Great value for money. Clean, excellent kitchen an
5,7
Clean beds, very clean kitchen area with good facilities and design. Had a room on the 6th floor at the back of the building and slept like a log every night. Really enjoyable stay and woukd return again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
So Hostel Chiang MaiSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - RecepcijaSo Hostel Chiang Mai - PredvorjeSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - Gostinjska sobaSo Hostel Chiang Mai - KupaonicaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - Balkon/terasaSo Hostel Chiang Mai - KuhinjaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KuhinjaSo Hostel Chiang Mai - Posao CentarSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Interijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - KafićSo Hostel Chiang Mai - Sport i aktivnostiSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotelaSo Hostel Chiang Mai - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02