Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel

Rua do Visconde Paco de Arcos, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Okružje Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Balkon/terasa Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pogled Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Ulaz Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Predvorje Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centar Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centar Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Dvorana za fitness Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Bazen Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Bife
Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Restoran Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Interijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pub/salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica
Područje Grad Macau Broj soba: 408
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2358recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2358)
Razvrstati po:
Fang Z. Poslovni putnici Taiwan, 25. kolovoza 2015.
One of the best place to stay in Macau

great view, nice service, comfortable room
8,7
It is definitely one of the best hotel for visitors to stay. Though a little bit far wary from city centre, the great service will compensate your losses. There are also nice pub/lounge/casino in the hotel. You can enjoy your stay without going outside.
Prijavi ovu recenziju
Vinna-Cheng T. Grupe Philippines, 25. kolovoza 2015.
Awesome stay!

Clean, comfy and spacious room
8
It was awesome!
Prijavi ovu recenziju
Marissa N. Parovi Australia, 23. kolovoza 2015.
Room clean and tidy, location was very convenient

Cleanliness, location
7
We were upgraded to a room with living room and 2 bathrooms. Overall stay was good but not enough lifts as it's always a long waiting time. I had to wait 10 mins for the lift to lobby for checkout. Lobby always very loud and crowded but once you get up to the room it's better.
Prijavi ovu recenziju
Jaspreet K. Obitelji sa odraslom djecom Canada, 22. kolovoza 2015.
Expensive but cheapest "5" stars

Pool, sauna and steam room
7,7
More food options (affordable ones like cafes or McDonald's would help)
Prijavi ovu recenziju
Hing K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 18. kolovoza 2015.
Good location

Location, staff, condition
8,3
Prijavi ovu recenziju
Yu-Hsin C. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 16. kolovoza 2015.
First time in Macau

Cleanliness, Comfortable Bed, TV in the Bathroom
6
It was our first visit to Macau, the hotel and room interior were nice. TV in the bathrooms was a nice touch. Beds and pillows were comfortable and the hotel staff was nice in arranging the connection between our two rooms. We had an a la carte lunch in one of the restaurants called Mistral and the food (dim sum, wontons, and shrimp) was NOT fresh. Food was definitely overpriced for its quality. We had a little stomach trouble later that day. Another disappointing thing would be the taxi stand service. We understand that the hotel is busy but the staff at the stand was not attentive AT ALL, offered absolutely no service and we ended calling the taxi out on the streets by ourselves - twice! Overall, I would not recommend this area for first-time visitors as the location is on the Macau side in the middle of an old neighborhood. The Venetian and City of Dreams were much more enjoyable as more shopping and food selection are available.
Prijavi ovu recenziju
Rickie H. Parovi Hong Kong, 15. kolovoza 2015.
Good location

Location, shuttle bus
8
A good location if you want to be near St Paul ruins. Bus stops to Taipa are close-by. Room overall clean and comfortable, but the bathroom smelled a bit stuffy post-shower. The shower door couldn't close completely and some water leaked out. A minor setback, but otherwise a good experience. The 3D museum was fun!
Prijavi ovu recenziju
Jiayin Z. Parovi China, 14. kolovoza 2015.
Good Food nearby

This hotel is located in downtown area with lots of good food nearby. My girlfriend is a foreigner and she can't speak Cantonese or Mandarin. But still, she would loved to communicate with hotel staff
9,3
Prijavi ovu recenziju
Beverly R. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 13. kolovoza 2015.
Amazing

location, clean rooms, nice views
10
Close by to central attractions for tourists and restaurants :)
Prijavi ovu recenziju
Wong S. Parovi United Kingdom, 12. kolovoza 2015.
Convenient for shopping

Close to famous scenic spots
8,7
Clean and tidy room, should not allow non hotel users taking the shuttle bus
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel MakaoSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - OkružjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Balkon/terasaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PogledSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - UlazSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PredvorjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Dvorana za fitnessSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BazenSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BifeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - RestoranSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Interijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pub/salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - KupaonicaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08