Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel

Rua do Visconde Paco de Arcos, Grad Macau, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2675recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (2675)
Razvrstati po:
Ying-Ju L. Parovi Taiwan, 24. travnja 2016.
Prefect
6,7
Prefect
Prijavi ovu recenziju
Gregory H. Parovi Australia, 24. travnja 2016.
Xx
6,7
Xx
Prijavi ovu recenziju
Saw E. Parovi Malaysia, 23. travnja 2016.
Pleasant stay!
6
We reached early before the check in time, room isn't ready but we are allowed to keep our baggage with them. Spotted their staff were from different race, it's not a big problem for those foreigner who couldn't communicate in Mandarin. Room is big and everything is good, just that it will be perfect if the lighting in the room could be slightly brighter.
Prijavi ovu recenziju
Pui L. Parovi Malaysia, 23. travnja 2016.
Great location
5,7
Great location for this hotel just walk few minutes can reach ruins of St. Paul's church. Near hotel also easy to find food for eat.
Prijavi ovu recenziju
Thanongsith T. Poslovni putnici Laos, 17. travnja 2016.
Elegant decoration
5,7
I am always excited every time staying at Sofitel. I like its elegant decor and cleanliness of room. Staff is professional and friendly
Prijavi ovu recenziju
Enrico N. Solo putnici Philippines, 16. travnja 2016.
Excellent
6,3
Excellent location, excellent room, excellent staff.
Prijavi ovu recenziju
Theresa T. Grupe Malaysia, 16. travnja 2016.
The overall of the hotel was good
5
Hotel location, amenities and room was good. Toiletries were from loccitane. However I feel the concierge were not that helpful compare to other hotels in Macau
Prijavi ovu recenziju
May N. Grupe Singapore, 16. travnja 2016.
Slow internet connection
3,7
Wi-Fi connection was slow, front desk staff did not provide good service.
Prijavi ovu recenziju
Antonio A. Parovi Portugal, 16. travnja 2016.
great hotel
6,3
great hotel. good location near to old city centre
Prijavi ovu recenziju
Wing N. Solo putnici Hong Kong, 16. travnja 2016.
Good hotel
5
The Room is good, Location is good Shuttle Bus Schedule can be improved to airport and Ferry Terminal
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel MakaoSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - OkružjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Balkon/terasaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PogledSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - UlazSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PredvorjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Dvorana za fitnessSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BazenSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BifeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - RestoranSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Interijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pub/salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - KupaonicaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - KupaonicaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - SadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - ApartmanSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - SadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - ApartmanSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - SadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - SadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - ApartmanSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - ApartmanSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - ApartmanSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07