ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel

Rua do Visconde Paco de Arcos, Grad Macau, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Okružje Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Balkon/terasa Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pogled Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Ulaz Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Predvorje Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centar Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centar Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Dvorana za fitness Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Bazen Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Rekreacijski sadržaji Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Bife
Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Restoran Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Interijer hotela Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pub/salon Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska soba Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica
Područje Grad Macau Broj soba: 408
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 1827recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (1827)
Razvrstati po:
Ho K. Solo putnici Hong Kong, 16. kolovoza 2014.
Great location hotel with beautiful view

location, view, convenience
7,3
Kum C. Parovi Singapore, 14. kolovoza 2014.
Good stay until.....

Room fantastic, toiletries great. Hotel smells great.
8,3
We were very satisfied with everything about the stay. They go the extra mle by sending a cake on the day of my birthday. However, we tried to get a taxi for almost 45minutes, were unable to get a taxi to the airport. We want to Thank Ken the bellboy who run around stopping taxi for us.
Tsz S. Parovi Hong Kong, 7. kolovoza 2014.
luxury hotel

swimming pool is pretty but too small, room service is good, not too crowded
8,3
i've got free upgrade to luxury room and so comfortable . we ordered room service which is very great for the foods. however the buffet breakfast is not good that we have to wait more than 25mins for 2 egg benedicts and even the muffin is not toasted. it is disappointed.
Andy A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. kolovoza 2014.
Say NO to Sofitel Ponte 16
5
it was terrible especially the Ponte 16 Casino. Just imagined the casino is lack of drinking water. Hide the drinking water at the corner of the restaurant inside the casino main floor. You cant find it eventhough the staff rolling the drinking cart. yet all the casino staff & cleaning service staff are impolite...i've been screamed loud by the cleaning service when i tooked a few bottle of drinking water @ the corner. I have no idea what she is talking about, bcoz she spoke Cantonese. Their english & mandarin are so poor, cant help u anything. I suggest dont stay here for your entire life!
Lee K. Parovi Hong Kong, 7. kolovoza 2014.
Great experience

Good accessibility, great environment and facilities
9,3
Feeling great to stay and take rest at the hotel. Lots of restaurants nearby. Though the air condition and wifi service got rooms for improvement.
Nayef A. Parovi Kuwait, 4. kolovoza 2014.
city of dream

enjoyable, luxury & fun
9
luxury
Wai C. Parovi Hong Kong, 2. kolovoza 2014.
Low profile but luxuary and comfortable hotel

Service, location, internal environment are all very good
9,3
Comfortable, quite, affectionate, convenient location
Chee K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. kolovoza 2014.
Comfort but...

Easy access from ferry terminal. Walking distance to St.Paul and Senado Square
8,3
Not so convenient especially if u wanna go to Taipa area. Very very very limited taxi. Overall stay was ok
Cindy L. Parovi Canada, 31. srpnja 2014.
Nice Hotel at a Convenient Location

Nice, Clean and Comfy Hotel
8
Tan L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. srpnja 2014.
perfect stay

1. large room 2.clean and comfort 3.good location
10
Perfect stay at Sofitel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Macau at Ponte 16 Hotel MakaoSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Eksterijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - OkružjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Balkon/terasaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PogledSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - UlazSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - PredvorjeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Spa centarSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Dvorana za fitnessSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BazenSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Rekreacijski sadržajiSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Luksuzni salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - BifeSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - RestoranSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Interijer hotelaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Pub/salonSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Gostinjska sobaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - KupaonicaSofitel Macau at Ponte 16 Hotel Makao - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05