ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotela Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Vrt Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kafić Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitness Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pogled Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Sadržaji Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bife Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Igralište
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreacijski sadržaji Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitness Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dječji klub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastanke Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastanke
Područje Zaljev Manila Broj soba: 609

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2115recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (2115)
Razvrstati po:
Marie A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. rujna 2014.
what i like most in the hotel

pool, people, service
6,3
Suzette S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. rujna 2014.
The kids enjoyed!

1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money.
9,7
1. There's a kiddie room where we can leave the kids to play. 2. The Club Millisïme was awesome. 3. Great buffet exeprience though i'm not a big eater,so i am concerned with the value for money. Wish i could eat at least half of the varieties offered in spiral! The room wa spacious and clean, but since e had a VIP room, i was expecting more extravagant. And they dont allow extra beds in the VIP rooms. My 7-year old son was so big, the king sized bed bacame small for us 4. I loved the Lanvin toiletry stuff!
Tan T. Poslovni putnici Singapore, 13. rujna 2014.
fantastic stay

cleanliness, comfort and location
8
Never been so good.
Li S. Poslovni putnici United Kingdom, 5. rujna 2014.
A bit dated but nice swimming pool

swimming pool, sea view, spacious room
7,3
Overall ok but shower is weak when you want to increase the temp.
Man B. Poslovni putnici Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Fantastic Staff. A little remote and getting old

Staff were the best I've experienced anywhere. Food was quite good.
6,3
Staff were fantastic especially housekeeping and one particular waiter at the buffet (Alvin). Service from both were exceptionally friendly and attentive yet not overbearing. Felt very welcome and you could ask for just about anything you wanted. Room was starting to get old and there were no electrical sockets next to the bed. Overall clean and comfortable. Slightly expensive but you get what you pay for. The location was a little remote but was quiet and comfortable if you stayed at the hotel most of the time like me. I would consider staying there again.
Hasmin M. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 28. kolovoza 2014.
Lovely Way to End a whole day doing business

Hotel Amenities, Cleanliness, Comfortable
2,7
Leslyn T. Parovi Philippines, 27. kolovoza 2014.
Sofitel - our choice

1. Comfort 2. Staff 3. Location Overall, we just love it here.
10
Perfect..again!
Cheng G. Poslovni putnici Malaysia, 26. kolovoza 2014.
relax and High standard !

nice room / great value and good dining !
9
Sofitel . this name won't disappointing your expectation. the room and building is not new ! but they keep it very well maintenance . i like the room is spacial and nice view from the bay ! good dining at the french restaurant and open my eye for the dinner buffed ! wow..what a various type of selection !! you must dine there if you can ! thumb up ! they have a small casino at the first floor which is unexpected but great atmosphere if you like to spend some time there with fun ! nice beach and facility ..i will come back again for my next stay !
Mario C. Parovi Australia, 25. kolovoza 2014.
Views comfort ambient

views, bed, food
7,3
clean..comfortable....ambient....romantic
Aaron J. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. kolovoza 2014.
Great :)

Cool swimming pool, great room, great staff
9,3
Great!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VrtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KafićSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - PogledSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - IgrališteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dječji klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KafićSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salon


AS-AGWEB-3C06