Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotela Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bazen Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Ulaz Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotela
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotela Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Igralište za golf Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bife
Područje Zaljev Manila Broj soba: 609

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2454recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (2454)
Razvrstati po:
Michael P. Parovi United Kingdom, 20. kolovoza 2015.
Anniversary stay

The staff from the second you arrive are so attentive to your needs. The dining experience is out of this world, the personal touch given for our stay made the day for us both
10
The staff at this hotel are amazing, they really welcome you and make you feel at home from the moment you arrive, there is never any moment where you left to wonder about something. This was our anniversary and once the staff became aware the whole experience was stepped up even more, with a personalised table with a romantic layout including candles flowers and secluded. There were so many personal touches given by all of the staff that I couldn't have asked for any more to make the night extra special for my fiancé and I. We were even given a personal hand written letter with a photograph of us both to remember our stay there. I cannot praise the staff enough, the hotel is amazing, clean, beautifully arranged, the spiral restaurant is award winning, the pool and garden area is stunning. I would recommend this hotel to all. It may have a high price but it's small in comparison to the experience you receive.
Prijavi ovu recenziju
Cristina S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. kolovoza 2015.
10 Star,,, Super Good Place, Good Staff, and Food

10 Star,,, Swimming Pool, Very Good Place, ang Sarap ng Food, and Very Good Staff,,,
10
Super Ganda, ng Swimming Pool, ang Mga Food lahat masarap, ang mga Staff lahat mababait magagalang,,, para sakin kahit mahal ang presyo, ok lang kasi nag enjoy naman ang mga Anak ko at ang asswa ko,naka ilang balik na ako rito sa Sofitel Hotel, Mahal man ang Presyo pero Sulit na Sulit naman, Mag eenjoy talaga ang mga Bata o kahit sino man,,hwag nyong isipin ang Presyo ang isipin nyo mag enjoy kayo,,,,Super ganda talaga dito, malinis ang Place, mababait ang mga Staff, at ang Swimming Pool Super Ganda,,,,
Prijavi ovu recenziju
Roya Z. Parovi United States of America, 18. kolovoza 2015.
Sofitel

Chic, elegant, best service
10
Excellent!!!
Prijavi ovu recenziju
Redentor R. Poslovni putnici Philippines, 18. kolovoza 2015.
Best Service Staff in a Hotel

Service, Food and view of the bay..
8,3
The Service was incomparable. However, some colleagues were in a room near the dance club and they had some trouble with the music being heard in the room.
Prijavi ovu recenziju
Yu N. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 14. kolovoza 2015.
Vacation

Food in Spiral, refreshment in Clubmiles
7
Fine with late check out at 4:00 pm
Prijavi ovu recenziju
Frederick L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. kolovoza 2015.
Not so 5-star

Staff, Location, Pool
8,3
overall it was okay. Thanks to the staff.
Prijavi ovu recenziju
Ayessavette R. Grupe Philippines, 3. kolovoza 2015.
Na
8,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Elizabeth C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. kolovoza 2015.
Good

Bed
7,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Sheena M. Parovi Philippines, 1. kolovoza 2015.
Unforgettable!

The view, pool, spiral!
9,3
I'm very much satisfied during our stay! 👍 Superb breakfast buffet at Spiral and the unlimited cocktails at Club Millesime!👌 Hope to stay here again soon!!😄
Prijavi ovu recenziju
Mathew M. Grupe Canada, 26. srpnja 2015.
Five Star should be five star in all categories

The most memorable part of the whole stay was the staff, accommodation and the choices all around.
8,3
A group of uss from Canada, Spain, Austria and the United States stayed in the hotel over the weekend. The rooms, facilities and staff were all impeccable. If I ever have one complaint it will be for the atrocious amounts they charge for food and drinks, the quality of the food was mediocre. I had no issues paying the price but every single time I came out feeling like the food was just ordinary. They have all kinds of different food there perhaps something from every different country, but all of it was ordinary and not 5 star.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BazenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UlazSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Igralište za golfSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KafićSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dječji klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - IgrališteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VrtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - PogledSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - PogledSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08