Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Zaljev Manila, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotela Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bazen Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Ulaz Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvorana Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salon Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotela
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotela Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Igralište za golf Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska soba Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centar Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Bife
Područje Zaljev Manila Broj soba: 609

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2421recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (2421)
Razvrstati po:
Nora A. Parovi United States of America, 30. lipnja 2015.
Very expensive dining

Comfortable beds, location and beautiful pool.
8,3
We were swsken by construction noise at 9 am. The food is not worth of what we paid for. Breakfast ala carte was a better choice. The only thing that is comparable to other 5 stars are the cocktails. Spiral buffet not worth your money.
Chi W. Poslovni putnici Taiwan, 26. lipnja 2015.
Very good hotel

Room, food, swimming pool
9
Roberto L. Poslovni putnici Philippines, 26. lipnja 2015.
Best accommodation

bathroom poolside location
8,7
One of the best...
Joy A. Poslovni putnici Philippines, 23. lipnja 2015.
manila's finest

location, comfort, security and elegance
10
best place to stay when in manila
Albert V. Obitelji sa malom djecom United States of America, 21. lipnja 2015.
Off the Hook!

Facilty, Amenities, Cleanliness
10
Our stay was enjoyable. The facility was astonishing! Pool area was beautiful, the rooms were clean and classy. The food was delicious. If you needed help there was always someone standing around to point you in the right direction. Will definitely stay again. 5 Star accross the board!!!
Marites S. Parovi Philippines, 18. lipnja 2015.
Great Experience!!!

First is the very warm welcome from all of the staff. Second is their lagoon-liked swimming pool, we felt that we are in a beautiful beach resort. and third is their food, we enjoyed their food!
10
It was great and memorable experience for us! We will surely come back to Sofitel soon...
Susan D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. lipnja 2015.
poor service

view, pool area
7,3
Charina M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
Great staycation

Garden area with sand, Swimming pool, club lounge
8,7
Our staycation was great. We just wanted our 2 small kids (ages 2 and 4) to enjoy the sand and the pool. Instead of driving for 2-3 hours going to a beach, our purpose was achieved with just a 1 hour drive. The perks of the club lounge, the friendliness of the staff, and the spiral breakfast buffet made our staycation even more wonderful.
Sheena T. Grupe Philippines, 13. lipnja 2015.
Good Food

good food, accomodating staff, nice amenities
8,3
Out overnight stay was okay but on the morning of the second day, a noise above our room was disturbing. It seems like there are renovations going on and there was a bothering alarm outside our room which persisted for a quite a while.
Katherine L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 13. lipnja 2015.
Conducive for businessmen

Location, amenities, office space
7,7
The room's "office space" is commendable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BazenSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UlazSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Plesna dvoranaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Interijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Igralište za golfSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gostinjska sobaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BifeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - KafićSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestoranSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa centarSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dvorana za fitnessSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dječji klubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - IgrališteSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Soba za sastankeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuzni salonSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - VrtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Eksterijer hotelaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - PogledSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - PogledSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07