Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel

26, Old August Site Sothearos Boulevard, Chamkar Morn, Phnom Penh, Kambodža (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Predvorje Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotela Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Kupaonica Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pogled Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotela
Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Kupaonica Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotela Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Spa centar Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Dvorana za fitness Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnosti Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnosti Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salon Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran
Područje Chamkar Morn Broj soba: 201

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 209recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,3
Sve recenzije (209)
Razvrstati po:
Nattaporn B. Poslovni putnici Thailand, 21. siječnja 2016.
Second time was even worst

Nice hotel but the staff performance is not up to the level
7
Overall experience was very good. Booked 2 rooms. We had to wait almost an hour for the staff to find our booking. Moreover, we paid for the breakfast but hotel staff say that it was not in the system. We did show the voucher but the staff say they didn't see in the system so they assumed that we didn't pay for it.
Prijavi ovu recenziju
Chu W. Poslovni putnici Hong Kong, 7. siječnja 2016.
great experience

food, facilities, rooms
10
good
Prijavi ovu recenziju
Jose R. Poslovni putnici Philippines, 9. prosinca 2015.
a truly beautiful hotel

excellent room, excellent food and excellent service
10
i would definitely not hesitate to keep staying here in future visits to phnom penh
Prijavi ovu recenziju
Timothy W. Solo putnici United Kingdom, 13. studenog 2015.
A wonderful stay

Opulence, comfort, staff.
10
This is a splendid hotel in every respect and in keeping with the excellent standards manifested within the Sofitel brand. My room was extremely comfortable, I ate at all three restaurants within the hotel and the food was delicious.
Prijavi ovu recenziju
Wing N. Poslovni putnici Hong Kong, 9. listopada 2015.
Nice Hotel Nice Staff

Hotel Clean, Staff Polite, Rooms Spacious
7,7
Overall a very pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Chheang H. Parovi Cambodia, 14. rujna 2015.
Good short stay

Cleanliness, service, room.
8,7
It was short but good because of the room and staff service.
Prijavi ovu recenziju
Wing N. Solo putnici Hong Kong, 27. kolovoza 2015.
Nice Hotel

Overall Nice service, rooms are clean and staffs professional
7,7
Comfortable Stay. Would recommend to other travelers.
Prijavi ovu recenziju
Wong W. Poslovni putnici Hong Kong, 19. srpnja 2015.
Best hotel in Phnom Penh

very clean, huge room, excellent service
10
very nice, now there is a new Aeon Mall opened next to the hotel, which makes it so convenient. All facility is of very high standard.
Prijavi ovu recenziju
Yum K. Poslovni putnici Hong Kong, 2. srpnja 2015.
Excellent location, a quiet gem in the city area

location, room, service
9,3
Prijavi ovu recenziju
Nurshima S. Poslovni putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
Sofitel Phnom Penh

Accessibility, food and cleanliness
8
No complains. Staffs were polite. Hotel is clean.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom PenhSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - PredvorjeSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - KupaonicaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - PogledSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - KupaonicaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Interijer hotelaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Spa centarSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Dvorana za fitnessSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnostiSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnostiSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salonSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salonSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Plesna dvoranaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Soba za sastankeSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Soba za sastankeSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07