Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel

26, Old August Site Sothearos Boulevard, Chamkar Morn, Phnom Penh, Kambodža (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Predvorje Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Kupaonica Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pogled Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Apartman Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska soba Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Kupaonica Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran
Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Restoran Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salon Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salon Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Bazen Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnosti Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnosti Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Dvorana za fitness Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Spa centar
Područje Chamkar Morn Broj soba: 201
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 194recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
9,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (194)
Razvrstati po:
Yum K. Poslovni putnici Hong Kong, 2. srpnja 2015.
Excellent location, a quiet gem in the city area

location, room, service
9,3
Prijavi ovu recenziju
Nurshima S. Poslovni putnici Singapore, 12. lipnja 2015.
Sofitel Phnom Penh

Accessibility, food and cleanliness
8
No complains. Staffs were polite. Hotel is clean.
Prijavi ovu recenziju
Hack N. Solo putnici Hong Kong, 7. travnja 2015.
My favortie hotel in Phnom Penh

very clean, spacious, conveniently located next to a shopping mall
8,7
Brigt and spacious room, clean, high ceiling - very comfortable stay. Staff service can be better, it's not bad but it's not excellent.
Prijavi ovu recenziju
Hack N. Solo putnici Hong Kong, 4. travnja 2015.
My favorite hotel in Phnom Penh

clean, spacious, convenient
8,7
i like everything about the hardware of the hotel - rooms, spa, pool, but staff service can be better, they are not bad but just not excellent.
Prijavi ovu recenziju
Aswin W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 6. ožujka 2015.
Sofitel in pnom penh

Great location, like an oase in the middle of the city and the staff is very friendly
8,3
Travelling from the airport to the hotel was really a bad experience, not only the traffic was so bad but the taxi driver is also reckless, going to the airport, the concierge offerred Several options, using BMW series 7 that will cost 70 usd, a van for 10 persons will cost 50 usd, and a VIP TAXI that will cost around USD 15. For sure we select the last option, and in turned out a very comford Hyunday sedan. I suggest that hotel should arrange car pick up at the airport with reasonable price such as USD 2
Prijavi ovu recenziju
John M. Parovi Australia, 28. veljače 2015.
Holiday

The club lounge; charm; speedy transport options
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sebastian N. Parovi Sweden, 26. veljače 2015.
high end hotel!

food, pool and gym
9
This is an amazing 5 star hotel, so luxurious! The staff were awesome, the food was spendid and the club room on the 12th floor WOW. The location is a little bit away from everything so if you want to go anywhere you need to take a taxi or a tuktuk. However, the hotel itself is so nice that you will probably not want to leave it :) Price quite high though. Worth it !
Prijavi ovu recenziju
Serge C. Poslovni putnici France, 4. veljače 2015.
it is not a five stars hotel!
4,7
just normal nothing special
Prijavi ovu recenziju
Patrick H. Parovi Australia, 17. siječnja 2015.
Best Hotel in Phnom Penh

Comfort, service and facilities
7,7
Wonderful stay at Sofitel Phnom Penh, having stayed in other 5 star hotels in Phnom Penh, I rate the Sofitel the best by far, the rooms are modern, comfortable & clean. The restaurants and service are perfect.
Prijavi ovu recenziju
Phanin H. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 4. siječnja 2015.
Such a pleasant stay!!

Good Food, great service, and very clean.
10
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom PenhSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - PredvorjeSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - KupaonicaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - PogledSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - ApartmanSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Gostinjska sobaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - KupaonicaSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - RestoranSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salonSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Pub/salonSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - BazenSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnostiSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Sport i aktivnostiSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Dvorana za fitnessSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Spa centarSofitel Phnom Penh Phokeethra Hotel Phnom Penh - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01