ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Kupaonica
Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 990recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (990)
Razvrstati po:
Rubiana A. Solo putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.
Chuen Y. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
Smiley staff

Good manner of Staffs, clean room & tasty breakfast
6,7
Fairly Good. Small Standard Room for 2 person
Mazlindah K. Grupe Malaysia, 8. veljače 2015.
Not very friendly, stiff & nonsmiling staffs

Comfort, cleanliness, wifi
6
It was comfortable though small suite. They checked us in right away as we arrive without much hussles. I would come back on next visit if only the staffs can be extra sincere with smiles & be a bit friendly plus the location is quite a walk from the nearest mtr station's entrance/exit. Clean, neat & comfortable but not very much value for money even though we had a 40% discount at booking time.
Denise C. Grupe Singapore, 31. siječnja 2015.
Good location, great service

Location, value for money, good service
7
It was great, except for the small rooms.
Kathryn S. Solo putnici United States of America, 13. siječnja 2015.
Good location, helpful staff

location, staff, privacy
8,7
Room was kind of cramped but that's what you get in Hong Kong unless you're willing to pay boatloads of money. Which I'm not. Great location, Sheung Wan is my favorite part of HK.
Chuen Y. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Confortable clean hotel

Location, affortable & Clean
7,7
Nice clean hotel with a great location where MTR within walking distant
Antonio A. Parovi Portugal, 3. siječnja 2015.
Good Location

location, staff and cleanliness
7,7
room very small but enough for one night. Staff very efficient and available. right in central walking distance from Macau/Hong Kong Ferry
Zan Y. Parovi Singapore, 28. prosinca 2014.
Easy Access to MTR, Excellence Service

Service, Easy access to MTR, Comfy hotel
9
The hotel is located near to the MTR station Sheung Wan (5mins walking). Nice food around the neighborhood, Excellence services from the hotel.
Bessie W. Solo putnici Australia, 27. prosinca 2014.
Pleasant

Location, comfortable albeit small room and water temperature
7,7
Sohotel was a pleasant stay in a good location just five minutes from the sheung wan mtr station. Free airport shuttle down the road was suggested by reception making it very easy for connections to the airport express. The rooms are small (the norm for Hong Kong ) but adequate. Taller people may not be as comfortable but we were fine. Shower pressure and temperature was very good. Beds were comfortable. Breakfast was simple. Overall a good experience, and I would recommend to friends(who are smaller in stature).
Pak S. Parovi Hong Kong, 11. prosinca 2014.
Sohotel - Like the Name - Only So So

Location, Price, have plenty of supply and can be booked within the same day
6
It was a so so experience. But it does have value given the price and location.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08