ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 902recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (902)
Razvrstati po:
Tyler B. Solo putnici Canada, 28. rujna 2014.
Great

Location. Price. Cleanliness
8,3
Homing H. Poslovni putnici Taiwan, 27. rujna 2014.
Best Friendly and Clean Hotel in Central

Friendly and Helpful satffs, clean rooms, and well-controlled AC
8,7
fantastic
Lan H. Parovi Singapore, 20. rujna 2014.
Room too small for two pax

Location still ok
5,3
Room too small for 2 pax but location still ok
Hui D. Poslovni putnici Hong Kong, 16. rujna 2014.
small room

no no no
5,3
no good
Frederico D. Parovi Macau, 7. rujna 2014.
Nice and neat

location , service , hygene
8,3
great location and friendly staffs
Rahmat A. Parovi Singapore, 31. kolovoza 2014.
Good location near to ferry terminal.

Basic small size,good location,friendly and helpful staff.
7,7
Pleasant stay,breakfast served in the room. Easy to go around. MTR and bus stop were near by.
Terence G. Poslovni putnici Singapore, 29. kolovoza 2014.
So So Hotel

Location, Location, Location
6
So so only
Yan Y. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 24. kolovoza 2014.
Small with black colour's hotel

Convenient location, food around, close to ferry
6
I book a suit room with breakfast. The room don't look like suit's wth a bit noise. I am not going to come back for stay again. Anyway beside these I was ok for our stay
Leong C. Poslovni putnici Malaysia, 13. kolovoza 2014.
not so good
2,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Jonathan D. Parovi Philippines, 10. kolovoza 2014.
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05