ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 856recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (856)
Razvrstati po:
Tu V. Poslovni putnici United States of America, 27. lipnja 2014.
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.
Pui C. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2014.
Staff nice! but the room too small!

Staff
5,7
Wing Y. Poslovni putnici Hong Kong, 20. lipnja 2014.
Nice Hotel

Nice, Neat, Tidy
6,7
It is a nice hotel. There are lots of local and western resturants nearby. If you want to take the MTR, you need to walk 5 to 10 minutes. However, it is very convenient to take a taxi. The hotel keeps clean and tidy. I feel comfortable. Nevertheless, the price is not cheap.
Quek K. Solo putnici Singapore, 16. lipnja 2014.
Good and Fun

Conducive, comfortable and cosy.
10
Conducive, comfortable and cosy.
Johannes A. Poslovni putnici Netherlands, 14. lipnja 2014.
convenient, comfortable

location, staff and rate
8
The stay was short but good. Very friendly staff. Although the rooms are rather small, it's a pretty good layout and comfortable. Location is great, close to the shopping area, LKF and the Sheung Wan Subway station.
See H. Poslovni putnici Malaysia, 11. lipnja 2014.
great location

comfort, friendly, clean
6
Great
Rene C. Solo putnici Canada, 9. lipnja 2014.
Comfortable stay with helpful staff

Internet. Small breakfast delivered to room. Helpful staff
7,3
It's a small room for sure. But it was adequate for a solo traveller. Clean. Staff found a poster I had forgotten when I checked out and were quite helpful in general. 3 or 4 block walk to the MTR. I would recommend this hotel.
Lawrence A. Poslovni putnici Singapore, 8. lipnja 2014.
Small hotel with attentive stall

Centralised location with walking distance to night life, eating places and shoppings
6,7
Pleasant stay at the hotel.
Clarence L. Poslovni putnici Singapore, 1. lipnja 2014.
Good Budget Stay

Accessible, Convenient, No Frills
7
Good hotel, near to MTR, Good service quality from Staff.
Barry H. Solo putnici Australia, 25. svibnja 2014.
Good stay, ideal hotel for a short city break

Staff were very friendly, the rooms were clean and the location was good
8,3
The Sohotel was a good hotel for a short city break. The standard rooms are small but if you don't plan on spending much time at the hotel then this will be fine. Air con was good, staff were very friendly and provided assistance when needed, the small breakfast in the morning was also very welcome. The rooms and hotel were clean and modern. The downside is that there is no lounge area or similar for people to relax at the hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05