ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 878recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (878)
Razvrstati po:
Jonathan D. Parovi Philippines, 10. kolovoza 2014.
room quality,clean hotel & great staff commendable

small but clean room, cozy hotel & great accomodating staff compensated for the not so favorable location
6,7
Despite the long walk from the mtr station to the hotel, we enjoyed our stay in sohotel. Room was small but cozy enough to make our stay memorable
Mei C. Parovi Malaysia, 7. kolovoza 2014.
small room, good customer service

good location- walking distance to LKF
4
Janet C. Poslovni putnici Singapore, 31. srpnja 2014.
Venue near to clients' office which is good.

Value for money as I booked during promotional offer, free wifi. But small room.
6,7
No complaint, pleasant stay with decent breakfast and free wifi.
Clarence L. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2014.
Good no frills hotel.

Close to MTR, good food all around, comfortable rooms
7,7
Pleasant and absolutely comfortable rooms. Close to MTR and easy accessibility to anywhere in Hong Kong
Mr T. Grupe Malaysia, 20. srpnja 2014.
Small room

Clean, attentive, quiet
6
Can't put much, was out first thing in the morning, and back past midnight. Overall it was a relatively pleasant stay but no 'wow' factor behind it.
Wingsum T. Parovi Hong Kong, 10. srpnja 2014.
Big Room

Very Comfortable
7,7
Tu V. Poslovni putnici United States of America, 27. lipnja 2014.
Ideal for business travelers

Fast check in, friendly staff, clean hotel
6
I checked around midnight and staff was very friendly. The checkin process was fast. Breakfast was delivered from 8-10am to room but I had said I had early meeting, they offered to deliver early. I requested 7:30am and it was brought to me at exactly 7:30am. The bed was large but not as comfortable as others I slept on. That is my only minor complaint.
Alison A. Poslovni putnici United States of America, 25. lipnja 2014.
Small Rooms, Minimal Breakfast

Location
6
The room was very small, even by Hong Kong Standards and the breakfast was quite disappointing.
Pui C. Poslovni putnici Malaysia, 20. lipnja 2014.
Staff nice! but the room too small!

Staff
5,7
Wing Y. Poslovni putnici Hong Kong, 20. lipnja 2014.
Nice Hotel

Nice, Neat, Tidy
6,7
It is a nice hotel. There are lots of local and western resturants nearby. If you want to take the MTR, you need to walk 5 to 10 minutes. However, it is very convenient to take a taxi. The hotel keeps clean and tidy. I feel comfortable. Nevertheless, the price is not cheap.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3B02