ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Kupaonica
Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 999recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (999)
Razvrstati po:
Ornusa J. Poslovni putnici Thailand, 19. travnja 2015.
Average service

Location and helping hand
6,7
Average
Kevin Z. Solo putnici Canada, 13. travnja 2015.
nice friendly hotel

location, staff, cleanliness
9,7
No complaints, got what I paid for. Only downside is room is quite small. Staff were very friendly polite, hotel clean, location is superb
Martin R. Grupe Australia, 30. ožujka 2015.
Sales manager

Staff - clean -
8
Deirdre C. Parovi United States of America, 29. ožujka 2015.
extremely small

location, clean, friendly
7,3
The staff is very friendly and helpful. The hotel was also very clean. The biggest challenge was how small the room was though. There was basically no walking room around the bed - the room was the size of the bed. I guess that's generally the case with a lot of places in Hong Kong though. We were there for the 7s, so it did the trick as a place to sleep. But it's not somewhere you want to go if you want to have some space!
Rubiana A. Solo putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.
Chuen Y. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
Smiley staff

Good manner of Staffs, clean room & tasty breakfast
6,7
Fairly Good. Small Standard Room for 2 person
Mazlindah K. Grupe Malaysia, 8. veljače 2015.
Not very friendly, stiff & nonsmiling staffs

Comfort, cleanliness, wifi
6
It was comfortable though small suite. They checked us in right away as we arrive without much hussles. I would come back on next visit if only the staffs can be extra sincere with smiles & be a bit friendly plus the location is quite a walk from the nearest mtr station's entrance/exit. Clean, neat & comfortable but not very much value for money even though we had a 40% discount at booking time.
Denise C. Grupe Singapore, 31. siječnja 2015.
Good location, great service

Location, value for money, good service
7
It was great, except for the small rooms.
Kathryn S. Solo putnici United States of America, 13. siječnja 2015.
Good location, helpful staff

location, staff, privacy
8,7
Room was kind of cramped but that's what you get in Hong Kong unless you're willing to pay boatloads of money. Which I'm not. Great location, Sheung Wan is my favorite part of HK.
Chuen Y. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Confortable clean hotel

Location, affortable & Clean
7,7
Nice clean hotel with a great location where MTR within walking distant

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04