Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sohotel

139 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Centar / Sheung Wan područje, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Eksterijer hotela Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Ulaz Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Predvorje Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Interijer hotela Sohotel Hong Kong - Recepcija Sohotel Hong Kong - Sadržaji
Sohotel Hong Kong - Sadržaji Sohotel Hong Kong - Kupaonica Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba Sohotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Hong Kong Centar / Sheung Wan područje Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1012recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (1012)
Razvrstati po:
Vicente S. Poslovni putnici Philippines, 15. svibnja 2015.
Best value for money.

Excellent and courteous staff. Very clean and comfortable.
8
Highly recommend this hotel. Staff were very helpful and courteous. Light breakfast in room was a delight and so was all day strong brewed coffee.
Yu S. Grupe Japan, 3. svibnja 2015.
Small but Very functional

Free smartphone, in-room breakfast, and hospitality
9,7
It's located near 上環. You can go there five minutes to walk. Hotel staff is really friendly and helpful. Also a smart phone is served each guest for free. So you can use any apps like Google maps, browser, and FB for free. More, breakfast is served every morning to your room, and you can order tea and coffee whenever you want. Rooms are small, but they are really comfortable. No complaints from me, I recommend this hotel for your stay in HK.
Elizabeth B. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 30. travnja 2015.
Sohotel - Everything I expected and more

Service, Internet, Location
8,7
Sohotel is an excellent choice for travelers on a budget and does not disappoint. The facilities, rooms and all services are exactly as advertised. No surprises. The location is perfect. I slept well every night: the beds are firm, but comfortable and I wasn't disturbed by noise from either the street or within the hotel. The service was excellent.
Ornusa J. Poslovni putnici Thailand, 19. travnja 2015.
Average service

Location and helping hand
6,7
Average
Kevin Z. Solo putnici Canada, 13. travnja 2015.
nice friendly hotel

location, staff, cleanliness
9,7
No complaints, got what I paid for. Only downside is room is quite small. Staff were very friendly polite, hotel clean, location is superb
Martin R. Grupe Australia, 30. ožujka 2015.
Sales manager

Staff - clean -
8
Deirdre C. Parovi United States of America, 29. ožujka 2015.
extremely small

location, clean, friendly
7,3
The staff is very friendly and helpful. The hotel was also very clean. The biggest challenge was how small the room was though. There was basically no walking room around the bed - the room was the size of the bed. I guess that's generally the case with a lot of places in Hong Kong though. We were there for the 7s, so it did the trick as a place to sleep. But it's not somewhere you want to go if you want to have some space!
Rubiana A. Solo putnici Philippines, 23. ožujka 2015.
walking distance

near MTR
7,7
It was good but they did not consider giving me late check out for free although my light was 8pm.
Chuen Y. Poslovni putnici Malaysia, 8. ožujka 2015.
Smiley staff

Good manner of Staffs, clean room & tasty breakfast
6,7
Fairly Good. Small Standard Room for 2 person
Comandante P. Obitelji sa odraslom djecom Macau, 23. veljače 2015.
Very unfriend hotel manager
3
Unhappy stay at the Sohotel !

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sohotel Hong KongSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - UlazSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - PredvorjeSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - Interijer hotelaSohotel Hong Kong - RecepcijaSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - SadržajiSohotel Hong Kong - KupaonicaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska sobaSohotel Hong Kong - Gostinjska soba


AM-AGWEB-4D05