ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sole E Mare Beach Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sole E Mare Beach Resort Cebu - Eksterijer hotela Sole E Mare Beach Resort Cebu - Bazen Sole E Mare Beach Resort Cebu - Rekreacijski sadržaji Sole E Mare Beach Resort Cebu - Okružje Sole E Mare Beach Resort Cebu - Interijer hotela Sole E Mare Beach Resort Cebu - Eksterijer hotela Sole E Mare Beach Resort Cebu - Gostinjska soba Sole E Mare Beach Resort Cebu - Gostinjska soba Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti Sole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti
Područje Moalboal Broj soba: 14

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 17recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (17)
Razvrstati po:
Deborah S. Solo putnici Singapore, 22. srpnja 2014.
average resort

nice breakfast, friendly staff, good location
6,3
The room is quite dirty. Saw some spiders in the room too. There is no hot shower and also very little water comes out from the shower head. There wasn't any water in the toilet around 4am in the morning, not sure if they shut it off during the night.
Jin Y. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 1. srpnja 2013.
clean hotel

clean, good view, tasty food
7,3
clean, good view, tasty food.
Kubogorman M. Grupe Japan, 15. lipnja 2013.
Good for diving!

good staff and convinient location
7,3
Bryce M. Parovi Australia, 1. listopada 2012.
not bad

location , pool
6
its ok...location close to ocean pool and breakfast ok staff ok
Bryce M. Solo putnici Australia, 30. rujna 2012.
ok

pool location
6
its ok...location close to ocean pool and breakfast ok staff ok
Eng C. Solo putnici Singapore, 26. kolovoza 2012.
Nice and friendly staff, worth the stays

Nice/friendly staff, clean and basic room.
8,3
Nice restaurant with very good sea view. Wifi connection both in room and restaurant. Quite a good stay there.
Scot S. Parovi United States of America, 26. lipnja 2011.
nice hotel

No problems with the room
7,7
The only negative is it is not right on the beach, and there are many other places that are.
Kyoungil C. Solo putnici South Korea, 1. veljače 2014.
저렴하게 머물기 좋으나 아침에 조금 시끄러움

위치, 가격
7,7
다이버들에게 좋은 숙박시설이었음 단, 아침에 오토바이 소리에 잠을 좀 설침 ^^ 저렴하게 다이빙하려는 분에게는 추천
Seungkyun K. Solo putnici South Korea, 20. srpnja 2012.
작은 해변에 앤틱한 리조트

마을의 센터에 있다. 레이트 체크아웃 무료
8,7
가성비 일단 죽여주시고. 직접예약할때보다 아고다가 싸서 더 해피함 마을의 센터에 있어서 접근성이 편하다. 해당되는 한국인 다이버샵도 있음. 근처에 펍도 있고 아담한 모알보알의 느낌을 즐기기에 좋다. 오래된 콘도같은 느낌이랄까? 에어컨 머 어쩌겠어 소음 무지심함. 이건 필리핀 공통 3스타급 이하에서는 기대하지 말것 벌레 은근 있음 주의
Restaurant Tip: 호텔 소속 식당인 Marina Pizzaria 조식도 은근 맛있고 거기서 파는 피자도 매우 맛나다. 테라스에 이어진 경치도 좋음
Kyungduk K. Solo putnici South Korea, 13. prosinca 2011.
전경이 아름다운 호텔

작지만 깔금하고 조용한 호텔
8
이번으로 8번째 방문을 했다. 호텔이라기 보다는 작은 리조트라고 보는게 맞을것같다. 처음에 외관에 실망을 할 수도 있지만, 지내보면 가격대비 깔끔하고 조용해서 단기간 숙박하기에는 그만이다.
Savjeti za putovanje: 리조트는 2부분으로 나뉘어 있으며 스쿠버다이빙샾이 같이 있다. 바다 바로앞에 수영장이 같이 있는 레스토랑이 있고 뒷부분에 숙소와 한국음식이 가능한 식당이 있다. 한국 음식이 생각날때는 300페소에 한국음식을 즐길수있다.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sole E Mare Beach Resort CebuSole E Mare Beach Resort Cebu - Eksterijer hotelaSole E Mare Beach Resort Cebu - BazenSole E Mare Beach Resort Cebu - Rekreacijski sadržajiSole E Mare Beach Resort Cebu - OkružjeSole E Mare Beach Resort Cebu - Interijer hotelaSole E Mare Beach Resort Cebu - Eksterijer hotelaSole E Mare Beach Resort Cebu - Gostinjska sobaSole E Mare Beach Resort Cebu - Gostinjska sobaSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnostiSole E Mare Beach Resort Cebu - Sport i aktivnosti


AS-AGWEB-3A08