Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Hoa Binh Serviced Residences

No.106 Hoang Quoc Viet, Cau Giay District, Cau Giay Distrikt, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Dječji klub Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Soba za sastanke Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitness Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Kupaonica Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba
Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Bazen Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Recepcija Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba
Područje Cau Giay Distrikt Broj soba: 206

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 208recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (208)
Razvrstati po:
Thi A. Poslovni putnici France, 13. siječnja 2016.
Wonderful stay

helpful staff, feel like at home, high standing
9
Wonderful stay at Somerset Hoa Binh! It was the first time and I really enjoyed this residence. Sure that I'll come back. I didn't take my breakfast at the residence; but that would be great if the residence offers also full breakfast inside and not out of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Andrew K. Solo putnici South Korea, 30. studenog 2015.
spacious

smoking smell, bad breakfast, bad location
3,3
Once I arrived the hotel, there is nothing around the hotel except KFC and Highland coffee shop (later I realized the coffee shop provided the breakfast of the hotel). When I asked reception a pain killer during the check-in, they didn’t have any first aid kit. Later they explained a breakfast promotion and made me buy it which was full of regrets later... The floor and Room were full of smell of smoking.. The massager on 4th floor has lack of knowledge of the technics.
Prijavi ovu recenziju
Liem B. Poslovni putnici Vietnam, 7. studenog 2015.
Nice place to stay

Comfort, nice view and cleanliness
7,7
It is very comfortable, easy to get taxi, close to supermarket and there are so many restaurant and coffe shop around.
Prijavi ovu recenziju
Huong N. Poslovni putnici Vietnam, 28. listopada 2015.
Nice stay

Location, room space, availability
8
Nice
Prijavi ovu recenziju
Huong N. Poslovni putnici Vietnam, 28. listopada 2015.
great cosy place

location, location, room space
7,3
Prijavi ovu recenziju
Ichiro S. Poslovni putnici Japan, 23. listopada 2015.
Good hotel

Good room, Good restaurant, Good Staffs
9,3
I recommend this hotel especially for Japanese people. You can find two Japanese restaurant in this block.
Prijavi ovu recenziju
Lai P. Grupe China, 7. listopada 2015.
A nice hotel to stay in

1.Affordable Price for a 5 star hotel 2. Room is comfortable 3. Location is good.
9
It was pleasant. We stayed for 3 nights. Only minus is that there are staircases to climb after getting off the taxi. There was no sliding slope so that we could roll our luggage case up. So we had to bring our heavy luggage cases up those staircases. Their belt boy was not very ready to take our luggages for us even though we were all ladies.
Prijavi ovu recenziju
Lai P. Grupe China, 5. listopada 2015.
An affordable 5 star hotel to stay in

1. The room is really nice. 2. The price is affordable. 3. The location is good.
9,7
At first they overlooked our request for twin beds in all 3 rooms we booked. We needed to negotiate for some time before they really took our request seriously and made an effort to give us rooms with 2 beds. Afterwards, the stay was smooth and pleasant. There were 2 restaurants we could choose to have breakfast. The gymn was opened 24 hours. Definitely will stay here again next time.
Prijavi ovu recenziju
Viet D. Poslovni putnici Vietnam, 4. listopada 2015.
Nice hotel, clean, near my event location

Nice, nice staffs, luxury
9
I just stayed here for 2 days during my business trip. It's good.
Prijavi ovu recenziju
Heng K. Parovi Singapore, 3. listopada 2015.
Luxurious hotel

Comfort, cleanliness, safety
7,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Hoa Binh Serviced Residences HanoiSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Dječji klubSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Soba za sastankeSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitnessSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - BazenSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - RecepcijaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset Hoa Binh Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05