ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence

Raya Kupang Indah, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonezija 60189 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Somerset Hotel
Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Rekreacijski sadržaji Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dječji klub Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Pogled Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Pub/salon Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Interijer hotela Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Bife Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće
Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Soba za sastanke Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Eksterijer hotela Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran
Područje Mayjen Sungkono Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 546recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (546)
Razvrstati po:
Antanius W. Grupe Indonesia, 14. listopada 2012.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Hock B. Poslovni putnici Singapore, 3. rujna 2014.
Good clean hotel

Location, big clean room and nice breakfast
7,3
This is one of the better hotels I've stayed in Surabaya. The staff are friendly and rooms are clean. However, in the room that I am staying, the wifi was bad. It was slow and it cuts off at times. Other than that, everything else are good.
Jowin A. Poslovni putnici Philippines, 27. kolovoza 2014.
bad experience

cozy room, good bed,
5,7
Chi M. Poslovni putnici Taiwan, 16. kolovoza 2014.
good

location is good for biz trip
10
Jim L. Poslovni putnici Indonesia, 7. kolovoza 2014.
Very Good Stay!

Easy access to Highway and Airport, Located at West Surabaya - good place!!
7,7
One of the best hotels I've ever stayed in Surabaya. Everything is just as expected. Well done!
Fanny W. Poslovni putnici Indonesia, 16. srpnja 2014.
Very nice hotel, clean hotel, staff were friendly.

Clean room, centrally located, comfy bed
9
Agnes L. Poslovni putnici Indonesia, 16. srpnja 2014.
Not What I Expected

Old hotel, not well maintained but friendly staff
5,7
Room is not what I expected from this hotel. It was good size, bed is also good size however they can pay more attention to the details. Bathroom was run down and small. Plumbing doesn't work well. Uncomfortable pillows and sheets were stained. AC wasn't working properly, room temperature went to 26.5 even after setting the thermostat to 22.
Christopher K. Parovi Indonesia, 13. srpnja 2014.
Nice Stay

Staff are friendly and attentive, near several good restaurant, and easy to access from airport
7,3
Overal is a good stay. The closet in my room suddenly broke down, but they have change my room immediately to a better room. They even upgraded my room to a deluxe
Budi G. Poslovni putnici Indonesia, 12. srpnja 2014.
Nice

Nice city hotel
6
Nurhisham O. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2014.
BUSINESS STAY

BIG AND CLEAN ROOMS, EXCELLENT STAFF SERVICE
8
Generally, it is a nice hotel. Rooms have been refurbished, but the WC needs a bit of better upkeeping.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence SurabayaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Rekreacijski sadržajiSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dječji klubSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - PogledSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Pub/salonSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Interijer hotelaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - BifeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Soba za sastankeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Eksterijer hotelaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - BazenSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Posao CentarSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran

recenzije korisnika - Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence, Surabaya

AS-AGWEB-3A03