Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence

Jalan Raya Kupang Indah, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonezija 60189 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Somerset Hotel
Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Interijer hotela Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Bife Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Soba za sastanke Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Eksterijer hotela Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Bazen Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran
Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Posao Centar Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Kupaonica
Područje Mayjen Sungkono Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 572recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (572)
Razvrstati po:
Antanius W. Grupe Indonesia, 14. listopada 2012.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Andre Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 24. svibnja 2015.
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Sulyono H. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location
Novita T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. travnja 2015.
Find destination in west surabaya

the best 3 things about this hotel are their location is near to go to highway, near to shopping mall and easy for food
7,7
Suet F. Poslovni putnici Singapore, 6. ožujka 2015.
A place for traveller

pool bed and staff
8
not the first time staying here. book here for my business trip as near to my client. good
Andy S. Solo putnici Indonesia, 1. ožujka 2015.
Good Hotel

location, clean, quick check in
7,3
+ clean room + good location + quick check in - toilet is too small - little choice for breakfast
Aileen H. Poslovni putnici Indonesia, 25. veljače 2015.
My stay at Somerset

Live band, quite spacious lobby area, have eateries nearby
6
It's been good overall except the condition of the bathroom not so clean like it's not been used for quite sometime. When i used the toilet bowl, the flushing water is quite dirty and black.
Franky J. Parovi Indonesia, 22. veljače 2015.
Good staff and clean

Comfort, good food, close to ciputra mall
8,7
Definately coming back to stay
Ernest B. Poslovni putnici Indonesia, 18. veljače 2015.
Good hotel for business trip

Big rooms, nice location, value for money
7
I stayed there for one night during a business trip. The hotel is pretty old, however they maintain it quite well and the room is nice and cozy.
Rio P. Parovi Indonesia, 15. veljače 2015.
i agree with somerset if 4* star

good hotel,nice breakfast n excellent service..
6,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence SurabayaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Interijer hotelaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - BifeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Soba za sastankeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Eksterijer hotelaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - BazenSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Posao CentarSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel & Serviced Residence Surabaya - Kupaonica

recenzije korisnika - Somerset Surabaya Hotel & Serviced Residence, Surabaya

AS-AGWEB-3B08