Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonezija 60189 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Igralište Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Okružje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica
Područje Mayjen Sungkono Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 590recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (590)
Razvrstati po:
Antanius W. Grupe Indonesia, 14. listopada 2012.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Suci S. Solo putnici Indonesia, 21. srpnja 2015.
I've got the best experience for my 4 nights stay.

Good cleanliness for the room, good service for room service, comfortable bed.
7,7
I enjoyed it very much, only that the gym is not too big and it's not well-maintained (when I firstly entered the gym and about to go up, I smelled urine. It's like your baby pees somewhere and you don't clean it). I directly complained to one of your staff there but no action! What a shame!
Lois D. Parovi Indonesia, 4. srpnja 2015.
Good location

Good location
8
Lois D. Poslovni putnici Indonesia, 1. srpnja 2015.
Good location

Good location
8
Arief G. Poslovni putnici Indonesia, 27. lipnja 2015.
Good hotel

everything is as said in the pictures, nice clean hotel and friendly staff
10
great stay
Antonius W. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2015.
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Andy S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 9. lipnja 2015.
First time using the serviced apartment

location, comfortable room, clean
8
i usually stay at the hotel room, and for this time i tried the serviced apartment with 2 bedrooms. First unit we get is a bad experience, the room it self is great, newly renovated. But the aircon is an old type. They didnt change to a new one when they renovTe the room. So its really hot in the room. The bathroom was not renovated as well, it used old utensils, but still works fine. The second night we were moved to another unit, the room is also new, but the aircon is also old type, however its still functioning, so at least we can rest well.
Andre Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 24. svibnja 2015.
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Jonahlyn A. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Sulyono H. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Surabaya Hotel SurabayaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BazenSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - IgrališteSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KafićSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KafićSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01