Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Mayjen Sungkono, Surabaya, Indonezija 60189 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotela Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bife Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran
Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Posao Centar Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica
Područje Mayjen Sungkono Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 579recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (579)
Razvrstati po:
Antanius W. Grupe Indonesia, 14. listopada 2012.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Antonius W. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2015.
Good for business

Location, Politeness, comfortable bed
8,7
Excellent bed for a 4 star hotel. TV channels were not as clear as we would hope and the toilet was very simple. Apart from those two minor problems, the hotel was a good place to rest.
Andre Y. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 24. svibnja 2015.
Quite overrated

Staff Location comfort
5
Jonahlyn A. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
comfy stay but disgusting toilet

location, food, staff
7,7
Pretty much heaven except for the old toilet and disposable slippers (which felt like they haven't been disposed, but reused, for quite sometime now). The tub in the toilet was clogged, and I was investigating, I made a very disgusting discovery that had me raising my feet (stepping on the sides of the tub) while taking a shower. And soaking in a hot bath with "that thing" is totally of the menu. This is the first time in my life when showering was life threatening as I could slip off the precarious position at any moment. So much for pricey 4* hotel showers. I didn't even bother reporting to the staff, given the age of this hotel, I bet all their toilets are like this.
Sulyono H. Poslovni putnici Indonesia, 22. svibnja 2015.
nice hotel

nice hotel, nice room, nice service
6
Nice hotel, nice room, nice service, nice location
Novita T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. travnja 2015.
Find destination in west surabaya

the best 3 things about this hotel are their location is near to go to highway, near to shopping mall and easy for food
7,7
Suet F. Poslovni putnici Singapore, 6. ožujka 2015.
A place for traveller

pool bed and staff
8
not the first time staying here. book here for my business trip as near to my client. good
Andy S. Solo putnici Indonesia, 1. ožujka 2015.
Good Hotel

location, clean, quick check in
7,3
+ clean room + good location + quick check in - toilet is too small - little choice for breakfast
Aileen H. Poslovni putnici Indonesia, 25. veljače 2015.
My stay at Somerset

Live band, quite spacious lobby area, have eateries nearby
6
It's been good overall except the condition of the bathroom not so clean like it's not been used for quite sometime. When i used the toilet bowl, the flushing water is quite dirty and black.
Franky J. Parovi Indonesia, 22. veljače 2015.
Good staff and clean

Comfort, good food, close to ciputra mall
8,7
Definately coming back to stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Surabaya Hotel SurabayaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Interijer hotelaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BifeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BazenSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Posao CentarSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06