Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset Surabaya Hotel

Jalan Raya Kupang Indah, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60189 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastanke Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotela Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitness Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Restoran Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i piće Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba
Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Bazen Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Igralište Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Predvorje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kafić Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Okružje Somerset Surabaya Hotel Surabaya - Kupaonica
Područje Surabaya Centar Broj soba: 432
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 598recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (598)
Razvrstati po:
Antanius W. Grupe Indonesia, 14. listopada 2012.
Hotel dekat pintu toll masuk surabaya

tidak ada fasilitas yang menarik, standar hotel normal
6,7
Front office yang ramah, Bell boy rajin, layanan room service cukup cepat
Prijavi ovu recenziju
Gene G. Obitelji sa malom djecom United States of America, 13. kolovoza 2015.
Great Time

Clean and friendly Staff
10
Pleasant
Prijavi ovu recenziju
Surjedi P. Poslovni putnici Indonesia, 6. kolovoza 2015.
Good Hotel but need renovation

1) Good Location 2) Good Lay Out 3) Good staff hospitality
6,7
1) Need to renovate their whirlpool, steam room, sauna and locker room and need to expand the size of gym room and the swimming pool. 2) Need to change the bath tub because too much flaws on it
Prijavi ovu recenziju
Mauro P. Obitelji sa malom djecom Italy, 29. srpnja 2015.
THREE NIGHT AT SURABAYA

LOCATION , BUSINESS ROOM , ROOM SIZES
7,7
Overall good , room clean and very friendly staff . Location is perfect choice for those need to go to Indonesia Immigration Offices.
Prijavi ovu recenziju
Andy S. Parovi Indonesia, 28. srpnja 2015.
Average 4 stars

location, comfortable room, clean
7
+ comfortable room + good location + polite staff - old & small bathroom - boring breakfast menu & choices
Prijavi ovu recenziju
Suci S. Solo putnici Indonesia, 21. srpnja 2015.
I've got the best experience for my 4 nights stay.

Good cleanliness for the room, good service for room service, comfortable bed.
7,7
I enjoyed it very much, only that the gym is not too big and it's not well-maintained (when I firstly entered the gym and about to go up, I smelled urine. It's like your baby pees somewhere and you don't clean it). I directly complained to one of your staff there but no action! What a shame!
Prijavi ovu recenziju
Lois D. Parovi Indonesia, 4. srpnja 2015.
Good location

Good location
8
Prijavi ovu recenziju
Lois D. Poslovni putnici Indonesia, 1. srpnja 2015.
Good location

Good location
8
Prijavi ovu recenziju
Lois D. Poslovni putnici Indonesia, 30. lipnja 2015.
my favourite hotel

good location
8
Prijavi ovu recenziju
Arief G. Poslovni putnici Indonesia, 27. lipnja 2015.
Good hotel

everything is as said in the pictures, nice clean hotel and friendly staff
10
great stay
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset Surabaya Hotel SurabayaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Soba za sastankeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Hrana i pićeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - BazenSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - IgrališteSomerset Surabaya Hotel Surabaya - PredvorjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KafićSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KafićSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - OkružjeSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - KupaonicaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - RestoranSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska sobaSomerset Surabaya Hotel Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01