Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, distrikt Ba Dinh , Hanoi, Vijetnam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 338recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (338)
Razvrstati po:
Donguk S. Poslovni putnici South Korea, 17. travnja 2016.
Red invoice
1,7
Difficult bcz not issue red inv
Prijavi ovu recenziju
Nakamura Y. Solo putnici Japan, 26. ožujka 2016.
Insufficient maintenance
5,3
Washing machine had trouble in my room. I had to change my room in the night. Please check carefully in advance.
Prijavi ovu recenziju
Tung D. Parovi Vietnam, 24. ožujka 2016.
Great

Position, view, asmostphere
7,3
The stay are great!
Prijavi ovu recenziju
Gaon L. Parovi South Korea, 20. ožujka 2016.
Very Comfortable and quite

room, staff, ambience
9,3
Very nice and comfortable
Prijavi ovu recenziju
Yoon J. Poslovni putnici South Korea, 24. veljače 2016.
good

good
8
good location. kindly service.
Prijavi ovu recenziju
Wei H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 10. veljače 2016.
Their security really bad. We use their parking lo
4
Their service very very bad.
Prijavi ovu recenziju
Minh T. Parovi Australia, 29. prosinca 2015.

Good customer service, efficient and reliable
3
Condition of hotel is old with bad odour. The safe need replaced and too far from city
Prijavi ovu recenziju
Raymond T. Poslovni putnici Singapore, 21. studenog 2015.
Feel like at home

Location, Quiet and clean room
7,7
Having stay here whenever come hanoi for business trip. Food in the hotel is so so. But service is good.
Prijavi ovu recenziju
Sebastien C. Poslovni putnici France, 21. studenog 2015.
Below expectations

Rooms size is ok. Secure. Reasonable price.
5,7
Service below expectations. Not so clean. Rooms getting old. Would expect better from a Somerset residence. Lizard in the room ...
Prijavi ovu recenziju
Siau L. Poslovni putnici Malaysia, 5. studenog 2015.
Nice Hotel

Clean, comfort, all included
7,3
There's everything included, Gym, pool, laundry.. enjoy inside hotel.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Somerset West Lake Serviced Residences HanoiSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotelaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KuhinjaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotelaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitnessSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KuhinjaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - IgrališteSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KuhinjaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KuhinjaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KupaonicaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - VrtSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KuhinjaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07