Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, Okrug Tay Ho - Jezero Zapad / Nghi Tam, Hanoi, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitness Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Apartman Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotela Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Predvorje Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Bazen Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotela Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Restoran Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Apartman Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Pogled Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Pogled Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitness Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba
Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Igralište Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska soba Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Pogled
Mjesto: Okrug Tay Ho - Jezero Zapad / Nghi Tam Broj soba: 90
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 237recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,2
Sve recenzije (237)
Ha P. Solo putnici Vietnam, 22. ožujka 2014.
good accommodation at good price

Room, attitude and price
8,3
I like the room and the attitude of staff. They are all good and the price is reasonable.
Cy C. Poslovni putnici Singapore, 15. ožujka 2014.
convenience, comfortable, nice

near to West Lake, nice room, attentive staffs.
8,7
It is located just beside the tourist attraction the Hanoi West Lake. The staffs are able to speak good English language. Room was very nice and comfortable. Restaurant was with international menu.
Yuki N. Poslovni putnici Japan, 14. ožujka 2014.
good for long stay

Room cleanness, lake views good work desk
7
Stayed 3 nights. I was mostly satisfied with the services during my stays. Normally hotel doesn't provide breakfast for agoda customer but luckily BF wa provided thanks to the promotion. Japanese newspaper NIKKEI was available but 1 day late delivery. My room was upgraded to 1 bed room due to full booking of studio.
Frank E. Solo putnici Netherlands, 19. veljače 2014.
Prima prijs/qualiteitsverhouding

Friendly helpfull staf, spacious room, good wifi
8,3
We stayed here because of a cancellation elsewhere. The hotel was good for a short stay. It is out of the way of the centre and backpack area and in the area behind the hotel is not so much to do and to see. But the situation at the Westlake makes it just fine. Nice pool, spacious rooms and very helpful and friendly staf makes it a comfortable place to stay.
Loan N. Solo putnici Vietnam, 3. veljače 2014.
Nice convenient place close to West Lake

Lake view, room size, cleanliness
7
Stayed in the studio premier for 3 nights and the room has a nice view over the pool and West Lake. Room size is large for a studio and very comfortable. Will come back again.
Anh T. Poslovni putnici Vietnam, 22. siječnja 2014.
Good hotel for Business man

Clean, comfortable, and quiet.
7
It was ok, i like this hotel. Will come back again :)
Zhiwei L. Poslovni putnici China, 11. siječnja 2014.
Perfect experience.

Guesthouse with kitchen. Bar counter. Room status.
9,3
Thi H. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 10. siječnja 2014.
fantastic for long stay, save a lot

built-in kitchen with everything to serve a family, a great washing machine with store dry, a room for kids to play, grocery shopper for you
8,7
Fantastic. Really love it although we stay for 3 dáy
Rozailey M. Obitelji sa malom djecom Singapore, 29. prosinca 2013.
Excellent!

Playground for children, Indoor play room, excellent service
7,3
I stay with my family. It was winter so we stay indoor most of the time. The place has good facilities if you have children.
Carol H. Solo putnici Australia, 27. studenog 2013.
Great --relaxing place

Large living area and kitchen
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Somerset West Lake Serviced Residences HanoiSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitnessSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - ApartmanSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotelaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - PredvorjeSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BazenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Eksterijer hotelaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - RestoranSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - ApartmanSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - PogledSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - PogledSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Dvorana za fitnessSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - IgrališteSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gostinjska sobaSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Pogled


AS-AGWEB-3A05