Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sorat Hotel Ambassador

Bayreuther Strasse 42-43, Schöneberg, Berlin, Njemačka 10787 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Predvorje Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salon Sorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastanke Sorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastanke Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Ulaz Sorat Hotel Ambassador Berlin - Recepcija Sorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastanke Sorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastanke Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Eksterijer hotela
Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran Sorat Hotel Ambassador Berlin - Rekreacijski sadržaji Sorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Eksterijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastanke Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salon Sorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotela Sorat Hotel Ambassador Berlin - Kafić Sorat Hotel Ambassador Berlin - Balkon/terasa Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran
Područje Schöneberg Broj soba: 218
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 77recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (77)
Razvrstati po:
Peaw K. Solo putnici Netherlands, 20. lipnja 2015.
Alles was Sie brauchen ist in der Nähe!

Location,location and location.
8,7
Very pleasant except that a group of young men came back around 3.30 am one of the nights and woke everybody up by making a hell of the noise. Also i would not stay there in high summer above 22 degrees as it would be bloody hot. They have no air condition or fans. Otherwise the location is fantastic,metro and shops around the corner.
Prijavi ovu recenziju
Hui W. Solo putnici Malaysia, 15. lipnja 2015.
Good location. tho old hotel

good location, breakfast spread ok, near u bahn
7
all alright ...except I travel alone and wan a king size bed instead of twin bed. but reception says no. On website, it says either twin or king size bed. Hence, this is inflexible from hotel side.
Prijavi ovu recenziju
Fjola K. Parovi Iceland, 29. svibnja 2015.
Good stay in Berlin

Location, good staff, clean
9,3
Prijavi ovu recenziju
Remily C. Grupe Philippines, 29. travnja 2015.
Very good location

Location location location
7,3
Very good room, location is perfect
Prijavi ovu recenziju
Anna B. Solo putnici Canada, 23. veljače 2015.
i stay in this hotel since i discovered it .

the location.the helpfulness of the staff and the pleasant atmosphere of the 60s maybe
9,3
It is a very comfy hotel.once i lost something in the hotel and they managed to find it for me.very helpful In many ways.the staff is very professional.fresh in attitude never seen staff like this before.vrry pleasant rooms clean alwayscleaned and airy.the shower functions well.everything is well maintained.
Prijavi ovu recenziju
Eddie N. Poslovni putnici Singapore, 28. siječnja 2015.
Good location

Location, near Kadewe, near station
8
Excellent.
Prijavi ovu recenziju
Tiong T. Solo putnici Brunei Darussalam, 14. rujna 2014.
nice location to walk around the shopping area

nice location, friendly staff & clean room
9,3
Hotel in the good location easy to shop around & convenience to get bus to airport with cheap fare. Dont take the room facing roadside as very noisy & wifi a bit slow
Prijavi ovu recenziju
Gim K. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2014.
GREAT. Near to Tourist Sites and Shopping Mall

Centrally Located, Good Room Offer and Near to many places. (Train station is 2 min walk)
9
Excellent. Short walk to train station, shopping mall, tourist attraction, restaurants.
Prijavi ovu recenziju
Paula M. Parovi Brazil, 21. travnja 2014.
Nice location

Location, room size
8
Nice located hotel. Close to a Ubahn station that connects to the rest of Berlin. Instead of eating breakfast at the hotel I would recommend the bakeries around!
Prijavi ovu recenziju
Jargalsaikhan B. Poslovni putnici Mongolia, 19. prosinca 2013.
pleasent stay in a good hotel

location, price, standard
7,7
considering the price the hotel exceeded my expectations. centrally located, good supermarket with long opening times just around the corner, good restaurants and shopping street in few minutes walk.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sorat Hotel Ambassador BerlinSorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - PredvorjeSorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salonSorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastankeSorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastankeSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - UlazSorat Hotel Ambassador Berlin - RecepcijaSorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastankeSorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastankeSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - Eksterijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - RestoranSorat Hotel Ambassador Berlin - Rekreacijski sadržajiSorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - Eksterijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - Soba za sastankeSorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salonSorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - Interijer hotelaSorat Hotel Ambassador Berlin - KafićSorat Hotel Ambassador Berlin - Balkon/terasaSorat Hotel Ambassador Berlin - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06