Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Squareone

241/34 Ratuthit Road, Patong Beach, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Squareone Phuket - Bazen Squareone Phuket - Recepcija Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Eksterijer hotela Squareone Phuket - Bazen Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Recepcija Squareone Phuket - Eksterijer hotela Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica
Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 92recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (92)
Razvrstati po:
Ming G. Solo putnici China, 15. travnja 2015.
just so so

no too much
6
Prijavi ovu recenziju
Melchor T. Solo putnici Philippines, 22. prosinca 2014.
friendly staff!

friendly staff, proximity to shopping, quiet at night
9,3
Quite pleasant
Prijavi ovu recenziju
Tan S. Grupe Malaysia, 24. studenog 2014.
Easy Access, value for money

Easy Access, value for money, suitable for stop over
6
Prijavi ovu recenziju
Joshua S. Solo putnici Singapore, 15. ožujka 2014.
Good Dorm Room for backpackers.

location, cleanliness, quiet
7
It was a fantastic stay in the hotel. I love the location, the quietness of the area and the cleanliness of the room. Room staff is friendly.
Prijavi ovu recenziju
Justin R. Solo putnici Canada, 24. siječnja 2014.
Pleasant, very generous staff, quiet.

Price, staff, location
8,7
Very good. Mostly because of how generous the staff were. On more then one occasion they cooked for us free of charge. Very nice people!
Prijavi ovu recenziju
Ellie D. Solo putnici Australia, 15. prosinca 2013.
No wifi in rooms, value for money

Down quiet street, not far from beach
7,3
Prijavi ovu recenziju
John B. Solo putnici Philippines, 8. listopada 2013.
I promised to come back, so I did! :-)

Friendly staff, clean, affordable
9
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
Prijavi ovu recenziju
John B. Solo putnici Philippines, 4. rujna 2013.
A highly recommended place. I'll come back!

Quiet, clean and friendly staff
7,7
I can highly recommend the place to my friends. I would surely stay in Square1 on my next visit! All the staff did a great job! Kudos!
Prijavi ovu recenziju
Juergen M. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 19. kolovoza 2013.
Short trip, but worth the time

Affordable, good location
7
No Problems. Can recommend to People who are travelling on a small Budget.
Prijavi ovu recenziju
Felix B. Parovi Indonesia, 21. srpnja 2013.
Clean Room

clean room, nice stay, value for money
6
clean room with great service, small pool but ok, value for money
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Squareone PhuketSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08