Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Squareone

241/34 Ratuthit Road, Patong Beach, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 96recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (96)
Razvrstati po:
Philipp M. Parovi Switzerland, 4. siječnja 2016.
noisy pool parties at 3am guaranteed

cleanliness, location, service
6,3
This would actually be a good hotel, cheap, clean, safe all good, if it weren't for the pool parties. It would be a quiet place despite the fact that it's in the Patong area. But the guy on night shift (I suppose it was the owner) did nothing when I complained that his guests having a party robbed me of my sleep. He put up with screaming, laughing, boisterous chatter etc. I had to shout an angry bark at the mob myself but it only helped for a few minutes. So, if you dont mind staying up late every night, feel free to stay at this hotel. If you treasure sleeping at night and not the whole day, you'd better give this hotel a miss. That the owner was doing nothing about the pool parties was inacceptable to me.
Prijavi ovu recenziju
Marcin L. Solo putnici Poland, 8. prosinca 2015.
Squarone

Good and half cheap than othet hotels in the surronds
9,3
Prijavi ovu recenziju
Jimmy R. Solo putnici Spain, 4. prosinca 2015.
Not information

Clean
5,3
Sou sou
Prijavi ovu recenziju
Ming G. Solo putnici China, 15. travnja 2015.
just so so

no too much
6
Prijavi ovu recenziju
Melchor T. Solo putnici Philippines, 22. prosinca 2014.
friendly staff!

friendly staff, proximity to shopping, quiet at night
9,3
Quite pleasant
Prijavi ovu recenziju
Tan S. Grupe Malaysia, 24. studenog 2014.
Easy Access, value for money

Easy Access, value for money, suitable for stop over
6
Prijavi ovu recenziju
Joshua S. Solo putnici Singapore, 15. ožujka 2014.
Good Dorm Room for backpackers.

location, cleanliness, quiet
7
It was a fantastic stay in the hotel. I love the location, the quietness of the area and the cleanliness of the room. Room staff is friendly.
Prijavi ovu recenziju
Justin R. Solo putnici Canada, 24. siječnja 2014.
Pleasant, very generous staff, quiet.

Price, staff, location
8,7
Very good. Mostly because of how generous the staff were. On more then one occasion they cooked for us free of charge. Very nice people!
Prijavi ovu recenziju
Ellie D. Solo putnici Australia, 15. prosinca 2013.
No wifi in rooms, value for money

Down quiet street, not far from beach
7,3
Prijavi ovu recenziju
John B. Solo putnici Philippines, 8. listopada 2013.
I promised to come back, so I did! :-)

Friendly staff, clean, affordable
9
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Squareone PhuketSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05