ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Squareone

241/34 Ratuthit Road, Patong Beach, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Squareone Phuket - Bazen Squareone Phuket - Recepcija Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Eksterijer hotela Squareone Phuket - Bazen Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Recepcija Squareone Phuket - Eksterijer hotela Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Predvorje Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica Squareone Phuket - Kupaonica
Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Interijer hotela Squareone Phuket - Interijer hotela Squareone Phuket - Gostinjska soba Squareone Phuket - Kupaonica
Područje Patong Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 80recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (80)
Razvrstati po:
Joshua S. Solo putnici Singapore, 15. ožujka 2014.
Good Dorm Room for backpackers.

location, cleanliness, quiet
7
It was a fantastic stay in the hotel. I love the location, the quietness of the area and the cleanliness of the room. Room staff is friendly.
Justin R. Solo putnici Canada, 24. siječnja 2014.
Pleasant, very generous staff, quiet.

Price, staff, location
8,7
Very good. Mostly because of how generous the staff were. On more then one occasion they cooked for us free of charge. Very nice people!
Ellie D. Solo putnici Australia, 15. prosinca 2013.
No wifi in rooms, value for money

Down quiet street, not far from beach
7,3
John B. Solo putnici Philippines, 8. listopada 2013.
I promised to come back, so I did! :-)

Friendly staff, clean, affordable
9
It's my second time staying in this place. I can say that this will be my home now in Patong, Thailand. 'Till next time!!! :-)
John B. Solo putnici Philippines, 4. rujna 2013.
A highly recommended place. I'll come back!

Quiet, clean and friendly staff
7,7
I can highly recommend the place to my friends. I would surely stay in Square1 on my next visit! All the staff did a great job! Kudos!
Juergen M. Obitelji sa odraslom djecom Germany, 19. kolovoza 2013.
Short trip, but worth the time

Affordable, good location
7
No Problems. Can recommend to People who are travelling on a small Budget.
Felix B. Parovi Indonesia, 21. srpnja 2013.
Clean Room

clean room, nice stay, value for money
6
clean room with great service, small pool but ok, value for money
Thao L. Solo putnici Vietnam, 29. travnja 2013.
I felt Phuket was so expensice

Clean room, near the beach, fast internet
7
Easy to check in and out, the hotel is nice. I cold hide a motobike at the hotel and drove around easily
Ezra Y. Solo putnici Philippines, 27. travnja 2013.
Great stay! Safe hotel, quiet and very clean

Staff nice. Owner is attentive. Value for money...
10
Will recommend to friends. It was a great stay! I will surely come back again
Heather W. Solo putnici United States of America, 5. travnja 2013.
Great deal, centrally located, tourist trap area

Cheap, nice, and clean
6,7
The lobby was nice, and the room was nice. But no food services. Furniture was old, but nice AC. Centrally located in the middle of a tourist trap.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Squareone PhuketSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - BazenSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - RecepcijaSquareone Phuket - Eksterijer hotelaSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - PredvorjeSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - KupaonicaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Interijer hotelaSquareone Phuket - Interijer hotelaSquareone Phuket - Gostinjska sobaSquareone Phuket - Kupaonica


AS-AGWEB-3C05