ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Hrana i piće St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Bife St. Mark Hotel Cebu - Predvorje St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Predvorje St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Plesna dvorana
St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Recepcija
Područje Grad Cebu Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 198recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (198)
Razvrstati po:
Hewa N. Grupe Australia, 19. siječnja 2015.
Value for money for sinulug

Location, staff,
9
Good!
Jan K. Parovi Germany, 12. siječnja 2015.
Good value

modern room, nice bathroom, good value
7,7
Moises T. Grupe United States of America, 4. siječnja 2015.
A really good hotel!!!

The buffet breakfast was really good. Pancakes, eggs, fruits, garlic fried rice, and mostly Filipino food that was really good. Room and wifi were really good. The staff were helpful when we asked.
8,3
Our stay was great. However, the location was the down side. Kinda far from the main places. Have to get a taxi for everything especially if it is raining. It is a block away from the nearest convenient store. Other than that, pretty safe place and the buffet breakfast were really good.
Mark C. Parovi Australia, 1. siječnja 2015.
good location,comfortable bed,friend ly staff

good location,friendly staff
9,7
comfortable bed,good location,friendly staff........etc
Giuseppe F. Solo putnici Italy, 31. prosinca 2014.
fan But deceiving

Brand new
5,3
Good But many mistke in organisation
Jacqueline V. Poslovni putnici Netherlands, 11. prosinca 2014.
A nice place to come home

The room is clean, comfortable and well designed. Food is great. Staff is friendly and efficient.
9
Donald G. Solo putnici United States of America, 12. studenog 2014.
nice place

room,cleaness,and quit
9,7
good, but the refrigerator was broken. I'm sure if I said something they would of found me another room. I would stay there again.
Vera S. Parovi Austria, 9. studenog 2014.
Good place to stay

+ location, + comfortable rooms, + helpfull staff
8,3
Kok E. Solo putnici Malaysia, 2. studenog 2014.
Nice location with friendly environment

Nice, good location and friendly staff
8,3
Carl A. Solo putnici United Kingdom, 20. rujna 2014.
clean and comfortable

clean rooms, quiet location, nice balcony
7
The hotel is very clean and the rooms are comfortable and good value for the price. My only disappointment was with the food and the internet. On more than one day I couldn't have my choice of food because they didn't have it. I was also annoyed with how difficult it was to get anyone to collect the dishes after I had room service. The internet was very slow and I couldnt even play a YouTube video. Other than these 2 negatives I enjoyed my stay and would certainly consider staying again if I'm in cebu.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

St. Mark Hotel CebuSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Hrana i pićeSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - BifeSt. Mark Hotel Cebu - PredvorjeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - PredvorjeSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Plesna dvoranaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Recepcija


AS-AGWEB-3B07