ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

St. Mark Hotel

Brgy. Camputhaw, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

St. Mark Hotel Cebu - Ulaz St. Mark Hotel Cebu - Predvorje St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Gostinjska soba St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Restoran St. Mark Hotel Cebu - Bife St. Mark Hotel Cebu - Hrana i piće St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke
St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke St. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 63
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 217recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (217)
Razvrstati po:
Vinh H. Solo putnici United States of America, 3. travnja 2015.
The bath shower water pressure not enough locate

closed manago square some bar and disco
7
vacation
Mark D. Solo putnici Germany, 31. ožujka 2015.
Great hotel

New hotel, location, bed
9,3
This hotel is as the pictures displayed. It is new, modern, in a good location and has everything a traveler needs including a comfortable bed.
Dennis J. Poslovni putnici Philippines, 11. ožujka 2015.
Value for money

location is good, value for money, great staff
9,7
Tim W. Parovi United States of America, 2. ožujka 2015.
OK but just OK

clean, location, not to noisy.
6
OK, but not more than just OK.
Katherine G. Parovi United States of America, 23. veljače 2015.
Quaint hotel

Close to the church where I go to, clean, bed comfortable with fown pillows
8
It was a comfortable stay being that the bed was comfortable and they hsd 4 down pillows for 2 people. Clean and the staff ate pleasant.
Shaun H. Grupe Australia, 22. veljače 2015.
Great value for money

Value for money, clean, quiet
8
This is the second time I’ve stayed at St. Marks and will most likely stay here again next time I visit Cebu. This hotel is great value for money, the rooms are a nice size and very clean and the staff and guards are very friendly and accommodating. Getting a cab from the hotel is very easy and it’s just a 5-10m drive to the Ayala centre. Very happy with St. Marks for its value for money and comfortable stay – definitely one of the better 3-star hotels around
Jack T. Solo putnici Singapore, 19. veljače 2015.
Value for money

Great location, spacious clean rooms
8
Better than I expected. Very friendly staff. Room was new, clean and spacious. Would stay there again if I'm in town.
Raffeevic K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. veljače 2015.
Great hotel. Value for money. Breakfast was great.

Location. Breakfast. Clean rooms
8,3
Stay was really great. Comfy beds. Clean rooms. Friendly staff
Katherine G. Parovi United States of America, 11. veljače 2015.
Hotel close to my church

Location is good for me because it is very close to church I go to. Staff are friendly. Room clean
7,7
Comfortable stay.
Michael R. Solo putnici Australia, 1. veljače 2015.
Aussie solo traveler

Friendly attentive staff clean modern rooms good location
9,7
Enjoyed it here clean rooms great attentive staff especially in the restaurant area Quiet rooms good ac Just a few problems with wi fi signal is the only let down

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

St. Mark Hotel CebuSt. Mark Hotel Cebu - UlazSt. Mark Hotel Cebu - PredvorjeSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - Gostinjska sobaSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - RestoranSt. Mark Hotel Cebu - BifeSt. Mark Hotel Cebu - Hrana i pićeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastankeSt. Mark Hotel Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C08