ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Kupaonica Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Bife Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Bife Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 1433recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1433)
Razvrstati po:
Sichun S. Solo putnici China, 28. rujna 2014.
affordable

good service,room comfort,value of money
9
Leksan T. Poslovni putnici Malaysia, 26. rujna 2014.
Great location

comfort, good location and value for money
8,3
great
Chan S. Poslovni putnici Hong Kong, 26. rujna 2014.
good location

good location
10
good location
Ofelia C. Parovi Philippines, 21. rujna 2014.
My favourite hotel in Hong kong

Location, value for money, efficient staff
8,7
When in Hongkong, I always choose to stay in this hotel. It's like a second home to me. im very happy with the service starting from the reservations staff to the reception, the housekeeping and concierge...i have no complaints. The rooms are moderately sized and priced...and the aircon was working perfectly. I find its location perfect for me since i like to go the bars just beside the hotel. and the japanese and korean restaurants around it are my fave eating places. Very close to kimberly road which is the place for my fave mongolian barbeque. I plan to go back in November , in time for the hairy crab season. hmmm...yummy
Shu-Jen H. Poslovni putnici United States of America, 19. rujna 2014.
Hotel Stay

Very friendly staff, clean and comfortable, nice buffet breakfast
8,3
Very Friendly staff, very helpful. Room is very clean and comfortable. Breakfast buffet is very nice and cost only HK 80.
Zhiwei D. Solo putnici Singapore, 18. rujna 2014.
stanford hillview review

helpful and friendly staff.
3,7
Bad.furniture were old. location is ontop a steep slope, bath towels has stains. In short, wouldnt stay there again.
Ck L. Parovi Malaysia, 16. rujna 2014.
Lift spoilt and staff not very friendly

Location ok..
5,7
Staff not v friendly and not v helpful..Lift spoilt and bus not operational.. disapppointing...
Jouko V. Solo putnici Finland, 15. rujna 2014.
well worth the money, good location, excellent ser

location, service, price
8
well worth the money
Tony T. Poslovni putnici United States of America, 15. rujna 2014.
Good hotel for the money

Location, value for money and friendly staff
8,7
Location was great as it's walking distance to the shopping area in Tsim Sha Tsui. Room is good size for this area. Free wifi was nice.
Tien H. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 15. rujna 2014.
clean room. near mtr

clean. near mtr. value cost
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - BifeStanford Hillview Hotel Hong Kong - BifeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - VrtStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran


AS-AGWEB-3A06