Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1665recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1665)
Razvrstati po:
Ekaphong R. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. svibnja 2015.
Comfortable and good location

Good location
8
Chee S. Solo putnici Singapore, 2. svibnja 2015.
Review of stanford hillview hotel

Customer service, room cleanliness
8,7
Good
Patrick C. Poslovni putnici United States of America, 26. travnja 2015.
Kowloon Hotel

Value, staff & location
9
May I. Parovi Australia, 18. travnja 2015.
Clean & great location

Good location. Free snacks delivered to room at afternoon tea time. Friendly staff.
9,3
Modern, clean, good location, near restaurants n shops, near mrt station. It's on a small hill though so possibly not suitable for elderly. Very happy with this hotel.
Tony Z. Parovi Australia, 15. travnja 2015.
Location

Location, service ok, price ok
6,3
Stayed one night as was transiting. Hotel in good location, felt safe and service was fine. The hotel felt a little outdated. Rooms were reasonable size, bathroom could've been better.
Terapat T. Parovi Thailand, 12. travnja 2015.
Clean room , mate service good but hav to deposite

Clean, good service, peach
8,3
Great time
Pak S. Solo putnici China, 11. travnja 2015.
good location

close to shopping are, close to restaurants, close to seaside
4
not good as expected
Leksan T. Parovi Malaysia, 8. travnja 2015.
comfort

location, comfort and value for money
8,3
Great
Galuh C. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 7. travnja 2015.
Best location and value for money

1. Convenient location 2. Value for money 3. Helpful staff
9
When we checked in, the receptionist said that she upgrade us to better room for free (i originally booked standard room, yeay!). We got a room in 8th floor, with window, but the room smelled like cigarette. I immediately called the receptionist because i dont want my son to stay in unhealthy room. She responded quickly and 2 hotel staff came in. 1 is housekeeping who tried to spray the room with freshner. And the other one is someone i assume as the General Manager. He smelled the room and immediately ask if i would like to change the room. He gave us an even better room with big window and no cigarette smell. Appreciate the quick response and overall warm gesture of the team at Stanfort Hotel. You certainly get more than what you pay for. Definitely will come back next time when we visit HK.
Robert Z. Solo putnici Canada, 6. travnja 2015.
Great Room, and location

The Location, The room and the friendly staff
9,3
I spent two nights at the Stanford Hillview in a premium room. The room was excellent with a comfortable bed and well designed. The staff were friendly and the location was perfect with everything I wanted in walking distance

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt


AS-AGWEB-3B08