Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1721recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (1721)
Razvrstati po:
Sreevaru S. Poslovni putnici India, 24. srpnja 2015.
One of the best hotels I have been in Hingkong

Location, good staff, good price
8,3
Comfortable, only issue would be accessing taxis
Matthew P. Poslovni putnici Australia, 23. srpnja 2015.
Location

Location , rooms
8,3
Good
Leksan T. Solo putnici Malaysia, 18. srpnja 2015.
Affordable Luxury

Room standard, location and comfort
9
Great
Hoi S. Parovi Hong Kong, 17. srpnja 2015.
Staff was friendly however room very dirty

Staff friendly, near shopping and restaurant area
5,7
When I went into the room after check in, I found the room was very dirty, with some nuts on the glass under the TV. It was disgusting! And hair in bath tub.
Shane D. Solo putnici New Zealand, 4. srpnja 2015.
great

Location, great service and spacious rooms
9,7
It was great, I stayed there 7 months ago. Great location, close to everything, metro isn't far. Staff are lovely and helpful.
Yuen M. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2015.
Nice value of money in the middle of the town

easy to find, convenient location and helpful staff
7,3
Easily access to all shopping centres, many pubs and bars nearby, nice nightlife experiences. Although the hotel is quite old, but for this amount of money is still acceptable.
Francis S. Parovi Canada, 26. lipnja 2015.
Excellent

Clean.
8
Teresa V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. lipnja 2015.
Great stay!

early check-in and luggage storage; accommodating staff; everyday room service/cleaning
6,7
Ryan H. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Rooms were problematic

Beside knutsford terrace, nightlife ok. Lots of nearby eateries and covenience stores, malls nearby
4,7
We were allowed early check in at 10:30H and was upgraded to a deluxe room 2nd night, i burned my scalp on the shower because the heater was broken and only produces very hot water. We weren't able to attend our friend's party at lkf because of this incident. We were transferred to an ugly room ar 1 in the morning! On our 3rd day, my partner slipped on the bathroom entrance because the floor was soaked wirh water caused by the ceiling was dripping with water. The staff were nice but couldn't make up for the bad facilities! Many other hotels in the area with sane price but si much better facilities. I'm sorry but the Facilities of this hotel is not up to a decent hotel's standard.
Leksan T. Parovi Malaysia, 17. lipnja 2015.
great

Food, comfort and value for money
9
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03