Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1673recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1673)
Razvrstati po:
Lawrence U. Poslovni putnici Philippines, 25. svibnja 2015.
Stayed For 9 Nights

1. Location 2. Value for Money 3. Comfort for Travellers
7
We stayed For 9 nights for an official trip and we had a very memorable time. Really value for money and the location is great. 5 minutes walk from MTR and the good places for food everywhere. Plus Wellcome Supermarket and 7-11 few steps away.
Mary G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. svibnja 2015.
Close to everything & a nice place to stay in...

Many restaurant nearby. Easy for shopping because of the shops and mall are nearby. Moderately price hotel.
7,3
We had a nice stay at this hotel.... We were upgraded to premier room. The room was clean, nice and big enough for us. The bed was neat and clean. The only problem we encountered was the hotel located at a hilltop that was so steep.
Chan H. Solo putnici United States of America, 18. svibnja 2015.
I'm happy that I chose Stanford.

Location. Professional staff. Clean.
8
I feel like I lucked out with Stanford. The location was as great as I was hoping, no major complaints. But a couple of minor complaints: the gym could use a bit of updating. The treadmill has seen better days and it's very low quality. The wifi wasn't very strong. I had to stand next to the door, for instance, to get a connection on my phone. And the bathrooms could use an upgrade. But, again, none of these were total deal breakers and shouldn't discourage anybody from staying at Stanford.
Ekaphong R. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 13. svibnja 2015.
Comfortable and good location

Good location
8
Sin H. Parovi Hong Kong, 9. svibnja 2015.
poor service and room

location
5
room was filled with cigarettes smell, staff were not helpful, washroom was dirty
Chee S. Solo putnici Singapore, 2. svibnja 2015.
Review of stanford hillview hotel

Customer service, room cleanliness
8,7
Good
Patrick C. Poslovni putnici United States of America, 26. travnja 2015.
Kowloon Hotel

Value, staff & location
9
May I. Parovi Australia, 18. travnja 2015.
Clean & great location

Good location. Free snacks delivered to room at afternoon tea time. Friendly staff.
9,3
Modern, clean, good location, near restaurants n shops, near mrt station. It's on a small hill though so possibly not suitable for elderly. Very happy with this hotel.
Tony Z. Parovi Australia, 15. travnja 2015.
Location

Location, service ok, price ok
6,3
Stayed one night as was transiting. Hotel in good location, felt safe and service was fine. The hotel felt a little outdated. Rooms were reasonable size, bathroom could've been better.
Terapat T. Parovi Thailand, 12. travnja 2015.
Clean room , mate service good but hav to deposite

Clean, good service, peach
8,3
Great time

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt


AS-AGWEB-3A08