Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1704recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1704)
Razvrstati po:
Shane D. Solo putnici New Zealand, 4. srpnja 2015.
great

Location, great service and spacious rooms
9,7
It was great, I stayed there 7 months ago. Great location, close to everything, metro isn't far. Staff are lovely and helpful.
Francis S. Parovi Canada, 26. lipnja 2015.
Excellent

Clean.
8
Ryan H. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Rooms were problematic

Beside knutsford terrace, nightlife ok. Lots of nearby eateries and covenience stores, malls nearby
4,7
We were allowed early check in at 10:30H and was upgraded to a deluxe room 2nd night, i burned my scalp on the shower because the heater was broken and only produces very hot water. We weren't able to attend our friend's party at lkf because of this incident. We were transferred to an ugly room ar 1 in the morning! On our 3rd day, my partner slipped on the bathroom entrance because the floor was soaked wirh water caused by the ceiling was dripping with water. The staff were nice but couldn't make up for the bad facilities! Many other hotels in the area with sane price but si much better facilities. I'm sorry but the Facilities of this hotel is not up to a decent hotel's standard.
Leksan T. Parovi Malaysia, 17. lipnja 2015.
great

Food, comfort and value for money
9
Great
Grace W. Parovi Singapore, 15. lipnja 2015.
4 star over rated

Location
4
Vanessa T. Parovi Singapore, 10. lipnja 2015.
Value for money and great location

Location is perfect; access to many eateries; room is spacious
9
I enjoyed myself during the trip. The location is perfect for us because we had the option of taking MTR or buses to get to where we needed to go. There were many choices for food around the hotel and these food joints are opened till quite late. The room is value for money and I will certainly stay there again when I next visit Hong Kong. The only thing is that the hotel is located on a slope, so tourists who are not so mobile may find it difficult to get around. Other than that, I have no complaints!
Mei Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 1. lipnja 2015.
Average experience

Location
4,3
Guanghuang H. Parovi Singapore, 1. lipnja 2015.
helpful staff and clean room

cleanliness,location and value
8,7
Thanks to the staff for the arrangement of my surprise proposal to my gf. The upgrade of our room to premium room was appreciated. However the noise from the renovation works was irritating while we were napping
Xue L. Grupe Singapore, 28. svibnja 2015.
Good

The service and the cleanliness
8
Good
Beng H. Parovi Singapore, 27. svibnja 2015.
Cozy and comfortable stay

Location, staff and Internet
7,3
It was good and will stay again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A05