Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Ulaz Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Recepcija Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Predvorje Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao Centar Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salon Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Stanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 177
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1755recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,0
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1755)
Razvrstati po:
Piyanuch T. Grupe Thailand, 30. kolovoza 2015.
Great hotel at Tsim Sha Tsui

Clean, Comfortable, Good services
9,7
I went there with my freinds. The reception had upgraded our room into deluxe room for our convenience. Our rooms are very nice, clean and comfortable. Also, they give us the complimentary (fruit and cookies) every morning. Lastly, the hotel has shuttle bus services which can drop us at the Airport Express at Kowloon Station for free!!! Thx for giving us the great experience at HK.
Prijavi ovu recenziju
Patrick C. Poslovni putnici United States of America, 26. kolovoza 2015.
Hotel in TST

Value, service & location
9,3
If you can overlook the climb up a steep hill to reach it, the location of this hotel to a great array of restaurants is wonderful. Dozens of eating & nightlife spots nearby this ex-pat friendly hotel. The staff has always been very responsive to anything that arises.
Prijavi ovu recenziju
Kenji T. Parovi Japan, 24. kolovoza 2015.
we booked double size bed room, actually twins bed
4
front desk clerks are so bad attitude...
Prijavi ovu recenziju
Kai S. Solo putnici Denmark, 21. kolovoza 2015.
Excellent location

Excellent location, convenience dinning and shopping, comfortable room .
7,7
Overall okay and feeling comfort staying , center location and convenience elsewhere for dinning, sightseeing and shopping, the hotel room is okay but toilet is a little bit old and need some refurishment and no swimming pool is also an disadvantage with compare to other similar grading hotels. I do enjoy the stay and will consider booking it again in the future.
Prijavi ovu recenziju
Lai F. Parovi Singapore, 20. kolovoza 2015.
Good location and clean & well designed rooms

Location, Clean & well-designed.
7,7
My husband and I stayed for one night. We were pleasantly surprised by the design of the rooms ie they were well thought & size of the room is just right. It was also very clean & location was good. We will surely stay at the same hotel if it we were to pass by Hong Kong again.
Prijavi ovu recenziju
Koon S. Parovi Canada, 20. kolovoza 2015.
Cleanliness

Renovated
6
Prijavi ovu recenziju
Leksan T. Poslovni putnici Malaysia, 15. kolovoza 2015.
Great

clenliness, comfort and value for money
8,7
Great
Prijavi ovu recenziju
Arnold S. Parovi Singapore, 12. kolovoza 2015.
Splendid.. Worth every penny.

Location, Food and Service
10
The location of this hotel speaks for itself. Within walking distance to the best part of HKG. You even have the best bars right NEXT to the hotel. Indulge yourself to a nice night of chills and walk less than 50m back to hotel. Will come back to Stanford the next time I'm here.
Prijavi ovu recenziju
Felipe R. Poslovni putnici Canada, 8. kolovoza 2015.
Great improvement, great view, great location

Location, view, clean
9
Prijavi ovu recenziju
Wing Y. Parovi Hong Kong, 6. kolovoza 2015.
why required customer to deposit 500.00

location is not bad
5
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stanford Hillview Hotel Hong KongStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - UlazStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - RecepcijaStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - PredvorjeStanford Hillview Hotel Hong Kong - Posao CentarStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - RestoranStanford Hillview Hotel Hong Kong - Pub/salonStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - KupaonicaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaStanford Hillview Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessStanford Hillview Hotel Hong Kong - Rekreacijski sadržajiStanford Hillview Hotel Hong Kong - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08