Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stay on Main Hotel

640 South Main Street, Centar Los Angelesa, Los Angeles (CA), Sjedinjene Američke Države 90014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Recepcija Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba
Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Restoran Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji
Područje Centar Los Angelesa Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 179recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (179)
Razvrstati po:
Jason C. Poslovni putnici United States of America, 25. srpnja 2015.
Hey !!! No free parking

Location clean breakfast
8,7
Great except very expensive next door parking and the doors in the hallway slamming shut day and night
Prijavi ovu recenziju
Kelly P. Solo putnici United States of America, 16. srpnja 2015.
Safe Refuge in a Sketchy Neighborhood

Variety of room types; Proximity to Wendell's Bar; Free Breakfast Carbo-load
8
Being familiar with LA's historic downtown core since my 1970's childhood, I have seen many changes over the years. The neighborhood is sketchy, for sure, but Stay on Main and other merchants are helping add some brightness to the neighborhood. I love the old clock in the center, the comfy couches in the TV/DVD lounge, and the firm but friendly nature of the staff. Drawbacks are only due to the location itself--that is the human riff-raff that make downtown LA the freakshow that I know and love. This is a must-stay for the adventurous, but a no-go for families looking for a safe environment. I plan to return for sure!
Prijavi ovu recenziju
Minji P. Grupe South Korea, 12. srpnja 2015.
It was a greatest hotel in this trip.

showerooms, breakfast, complimentaries
8,3
It wasn't so close to metro, but bunker was very comfortable, and They have lots of shower-rooms and restrooms, it was nice to use that, also I could have a breakfast very well, In my room, I could use complimentaries like shampoos, soaps, plastic cups and etc.
Prijavi ovu recenziju
David H. Solo putnici United States of America, 4. srpnja 2015.
No AC and no Parking

Location not so bad. Work out equipment. Security in front
5,7
Description had said there was no charge for parking however it should clearly say there isn't any at all. No AC almost killed me at night and rooms weren't really as nice as the pictures. But overall a decent place to stay but not my first choice.
Prijavi ovu recenziju
Alma M. Parovi United States of America, 28. lipnja 2015.
this was the worst hotel the we ever stay.
2
Horrible
Prijavi ovu recenziju
Lee C. Solo putnici Malaysia, 26. lipnja 2015.
Affordable

Price, cleanliness, comfort
7
It was really comfortable although the price is cheap.
Prijavi ovu recenziju
Kjetil H. Solo putnici Norway, 21. lipnja 2015.
.

.
10
Prijavi ovu recenziju
Wayne F. Poslovni putnici United States of America, 18. lipnja 2015.
Stay on Main, needs a revamp

Desk staff, proximity to good late night food,
4,7
Basic, rooms felt dated, same attention that was spent on the lobby should be spent on rooms. Room was a box with no desk, basic outdated fittings and the fire alarm went off at 7am. The helpfulness of the staff was a redeeming factor.
Prijavi ovu recenziju
Eunice Z. Solo putnici Singapore, 10. lipnja 2015.
Comfy for short stay

Bed, cleanliness, TV
6,7
I only stayed for a night in a shared bedroom with no one else but myself so it was amazing. There's is a in-built toilet and washroom except for shower outside the rooms.
Prijavi ovu recenziju
Jalawi A. Parovi Saudi Arabia, 7. lipnja 2015.
The hotel is old.

Located in the downtown
4
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - SadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RecepcijaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RestoranStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - KupaonicaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01