ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stay on Main Hotel

640 South Main Street, Centar Los Angelesa, Los Angeles (CA), Sjedinjene Američke Države 90014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Restoran
Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje
Područje Centar Los Angelesa Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 125recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (125)
Razvrstati po:
Tanya M. Solo putnici United States of America, 25. studenog 2014.
Stay on Main Hostel Review

Free wifi, cleanliness & free breakfast
8
My stay was good except when I was using the community bathroom another guest did access it even though I had the door locked...
Divya V. Poslovni putnici United States of America, 16. studenog 2014.
Stay on Main- not worth it!!

Location,
5,3
Not good. Dirty, old, poor lighting.
Pengyu Y. Solo putnici China, 9. studenog 2014.
Nice

Location convenience price
7,3
Yan G. Poslovni putnici China, 4. listopada 2014.
yan

Location, value, upgrade room
8
Noel C. Parovi United States of America, 31. kolovoza 2014.
No a/c

Lobby was nice
5,7
Very hot and uncomfortable there is no central air conditioning.
Huang K. Solo putnici Taiwan, 21. kolovoza 2014.
Good location

Good location, near metro station, breakfast is just ok
7,7
Norman N. Solo putnici Singapore, 6. kolovoza 2014.
B&B

Cheap, Friendly Staff and Nice Waffle
6,7
A bit noisy as the room was facing the main road. Got woken by the noise of the bus and couldn't get to sleep thereafter.
Zerubabel D. Parovi Ethiopia, 24. srpnja 2014.
The worst experience of my life!!
2,3
The room smelled very dirty. I wouldn't recommend any one to stay there. nothing good about this place.
Hillary H. Solo putnici United States of America, 9. srpnja 2014.
Rooms do not have air conditioning ,
3,3
I hate that you have regular Keys , not the new age key cards , no air conditioning , room decor was awful. The front desk staff was Rude
Mary G. Parovi Philippines, 28. lipnja 2014.
Very cheap hotel

did not enjoy our stay on this hotel. no aircon and can hear the traffic from our room. breakfast is also not good as it is just cereals and waffle. there are other hotels much better than this
2,3
i won't come back at this hotel. good thing we just stayed for a night

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA)Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RestoranStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - KupaonicaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06