Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stay on Main Hotel

640 South Main Street, Centar Los Angelesa, Los Angeles (CA), Sjedinjene Američke Države 90014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Recepcija Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba
Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Restoran Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji
Područje Centar Los Angelesa Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 172recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (172)
Razvrstati po:
David H. Solo putnici United States of America, 4. srpnja 2015.
No AC and no Parking

Location not so bad. Work out equipment. Security in front
5,7
Description had said there was no charge for parking however it should clearly say there isn't any at all. No AC almost killed me at night and rooms weren't really as nice as the pictures. But overall a decent place to stay but not my first choice.
Alma M. Parovi United States of America, 28. lipnja 2015.
this was the worst hotel the we ever stay.
2
Horrible
Kjetil H. Solo putnici Norway, 21. lipnja 2015.
.

.
10
Wayne F. Poslovni putnici United States of America, 18. lipnja 2015.
Stay on Main, needs a revamp

Desk staff, proximity to good late night food,
4,7
Basic, rooms felt dated, same attention that was spent on the lobby should be spent on rooms. Room was a box with no desk, basic outdated fittings and the fire alarm went off at 7am. The helpfulness of the staff was a redeeming factor.
Eunice Z. Solo putnici Singapore, 10. lipnja 2015.
Comfy for short stay

Bed, cleanliness, TV
6,7
I only stayed for a night in a shared bedroom with no one else but myself so it was amazing. There's is a in-built toilet and washroom except for shower outside the rooms.
Jalawi A. Parovi Saudi Arabia, 7. lipnja 2015.
The hotel is old.

Located in the downtown
4
Angelica B. Parovi Sweden, 3. lipnja 2015.
Great Hotel for less Money!

Clean and comfortable rum
9,3
Thang C. Parovi United States of America, 27. svibnja 2015.
Stay on Main Hotel

Breakfast, wifi
5
Have to pay for parking since there is no hotel parking, LA downtown is disaster, bathroom is small and hideous, there is noise from construction that they having like someone is jamming the wall which happen 3 night straight, bed makes sound every times I move and not comfortable at all, pillow is so puffy and hard that gives me headache. Staff is so awesome and gives me different room. Other than that please don't book your stay here.
Andres P. Parovi Argentina, 20. svibnja 2015.
Bad location

Staff at front desk. Very cordial.
3,3
My stay was very bad. I was in a room with private bathroom. Smelled of insecticide. Small room and ugly. The location of the hotel, is really bad. 7th and Main Street. There is nothing near, full of people asking for money or food. Dangerous neighborhood. Not recomended!!!!
Elizabeth C. Solo putnici United States of America, 16. svibnja 2015.
Loved it I was very comfortable and amazed

Comfort, friendly staff , great location
8,3
I wish I was able to enjoy everything the hotel has to offer I wish I did but I was limited with time. Love I didn't have to spend my life away just to lay my head down, I would def come back

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - SadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RecepcijaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RestoranStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - KupaonicaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C03