ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Stay on Main Hotel

640 South Main Street, Centar Los Angelesa, Los Angeles (CA), Sjedinjene Američke Države 90014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Restoran
Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržaji Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotela Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Predvorje
Područje Centar Los Angelesa Broj soba: 148
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 120recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
6,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,2
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (120)
Razvrstati po:
Yan G. Poslovni putnici China, 4. listopada 2014.
yan

Location, value, upgrade room
8
Noel C. Parovi United States of America, 31. kolovoza 2014.
No a/c

Lobby was nice
5,7
Very hot and uncomfortable there is no central air conditioning.
Huang K. Solo putnici Taiwan, 21. kolovoza 2014.
Good location

Good location, near metro station, breakfast is just ok
7,7
Norman N. Solo putnici Singapore, 6. kolovoza 2014.
B&B

Cheap, Friendly Staff and Nice Waffle
6,7
A bit noisy as the room was facing the main road. Got woken by the noise of the bus and couldn't get to sleep thereafter.
Zerubabel D. Parovi Ethiopia, 24. srpnja 2014.
The worst experience of my life!!
2,3
The room smelled very dirty. I wouldn't recommend any one to stay there. nothing good about this place.
Hillary H. Solo putnici United States of America, 9. srpnja 2014.
Rooms do not have air conditioning ,
3,3
I hate that you have regular Keys , not the new age key cards , no air conditioning , room decor was awful. The front desk staff was Rude
Mary G. Parovi Philippines, 28. lipnja 2014.
Very cheap hotel

did not enjoy our stay on this hotel. no aircon and can hear the traffic from our room. breakfast is also not good as it is just cereals and waffle. there are other hotels much better than this
2,3
i won't come back at this hotel. good thing we just stayed for a night
James B. Parovi United States of America, 7. lipnja 2014.
pleasant clean hotel

clean, location, and hospitality
8,3
It was a nice stay
Farah I. Grupe United States of America, 7. lipnja 2014.
Good place if you just need to sleep in LA

price and location beats everything
8,7
Centally located, near all the good restaurants,
Eugene T. Solo putnici United States of America, 1. lipnja 2014.
No internet in my room, but otherwise excellent!

Location; Lobby; Decor
10
I was unable to sustain an internet connection in my room. I gave up on the in-room internet after a couple of days. I don't know if the other rooms at Stay on Main are the same way with the internet. One of the staff at the front desk told me that the in-room internet connections were weak due to the building being constructed with brick. The lack of an in-room internet connection was extremely costly and frustrating for me. The lack of an in-room internet connection was terrible for me, but apart from that, I thought the hotel was excellent and I loved staying at Stay on Main. The hotel staff was friendly and great! I loved how the decor of the hotel blended the best of the old and the best of the new. This was most true of the lobby. The lobby retained the old-fashioned charm from the history of the building and blended it nicely with contemporary touches. The lobby had a very nice lounge, which included a fitness area and a theater room. I loved the atmosphere of the hotel, which I found to be a blend between a travelers' hostel and a city center hotel. The hotel had the energy and liveliness of a travelers' hostel while being more upscale than a travelers' hostel. I loved the location in downtown Los Angeles. I was surprised and delighted to find a hotel in downtown Los Angeles that was inexpensive and nice. Thank you, Stay on Main! Thank you, Agoda!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Stay on Main Hotel Los Angeles (CA)Stay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Eksterijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - RestoranStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Rekreacijski sadržajiStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Interijer hotelaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - PredvorjeStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - KupaonicaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska sobaStay on Main Hotel Los Angeles (CA) - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06