Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach

542/1 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sugar Palm Resort - Karon Beach
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotela Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Eksterijer hotela Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Predvorje Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba
Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska soba Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restoran Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restoran Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restoran Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Restoran Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Bazen Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Igralište Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Igralište Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Sadržaji Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Sadržaji Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Dvorana za fitness
Područje Karon Broj soba: 146

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1706recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1706)
Razvrstati po:
Joanne C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. prosinca 2015.
Good service

The staffs are very helpful and friendly. The breakfast buffet is good taste and fit for the kids. The room is big enough for family stay.
8,3
The location is good and easily to access the beach and the restaurant. The kids enjoyed the outdoor playground and the small pool.
Prijavi ovu recenziju
Yi W. Grupe Malaysia, 12. prosinca 2015.
Nice hotel with great customer service

Great customer service (credits to receptionist, Meaw), great location to get nice food, clean and comfort room
10
It was great staying at Sugar Marina Resort, good customer service, especially when we were l
Prijavi ovu recenziju
Ye G. Grupe Singapore, 7. prosinca 2015.
My 3 days 2 Nights

Concept and cleanliness
8
Good!
Prijavi ovu recenziju
Linda H. Parovi United States of America, 28. studenog 2015.
Great location and price

Location, price, breakfast
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hui S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. studenog 2015.
Pleasant experience

Friendly staffs, near the beach,
8
The staffs were all smiley and friendly. We were there during loy krathong and they had krathong making sessiong, my 3 kids get to make the krathongs with the staffs. Everything is great except for the pool. Got a swimming pool access room with the thoughts of letting the kids get into the anytime but the swimming pool wasn't really clean, had a 'white spotty' layer.
Prijavi ovu recenziju
Chan T. Parovi China, 27. studenog 2015.
Nice hotel

Good prices , good location
8
Nuce staff with good service
Prijavi ovu recenziju
John S. Solo putnici United States of America, 17. studenog 2015.
nice area to stay

room, breakfast, service
9
They kept my luggage while I was away on a liveaboard dive boat. Room and grounds over artsy and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Joel G. Solo putnici Canada, 8. studenog 2015.
dream week end

clean. fantastic staff and location
9
I will not shop for other places when back to phuket. I consider myself home I sugar marina.
Prijavi ovu recenziju
Louie B. Parovi United States of America, 31. listopada 2015.
Great hotel and location!

Good breakfast, quiet, and free mini-fridge!
9,7
We stayed at Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach for 7 days. The hotel is a 5 minute walk from Karon Beach, away from the beachfront, and at the end of a little road which was great since the hotel surroundings were quiet! The Hilton and Movenpick are closer to the beach but Sugar Marina has better access to convenience stores, food carts, massage salons, and restaurants. There's also a temple down the road that had a night market. The breakfast buffet was well stocked with various types of breads, cereal station, fruits, sausages, bacon, noodles, fried rice, and an egg station. The potatoes, fried rice, and noodles recipes were changed daily. There were a few occasions where the elevator didn't work (and our room was on the top floor, 4th) but it was a minor inconvenience. When it was down, there were maintenance people working on it right away.
Prijavi ovu recenziju
Kwok W. Poslovni putnici Hong Kong, 31. listopada 2015.
embarrassing..

Pool access good for swimming. room using keycard and accept using electricity even when you out. good location to nice karon beach
8,3
Pool access room will be very humid. If you ask for privacy not suitable. Staffs not with passion and many not capable speak English except a young man in restaurant. Simple things become clumsy. I Observed that staffs are affected by this, so staffs are well trained but they don't want to be loser so they are rude. Occupancy rates kept high and thus anxious. Work site very close and still need 1 year I guess. why let you use electricity when you out....since room too wet. Lizard outside room. mosquito if open window.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugar Marina Resort - Art - Karon Beach PhuketSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Eksterijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - PredvorjeSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Gostinjska sobaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestoranSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestoranSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestoranSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - RestoranSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - BazenSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - IgrališteSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - IgrališteSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SadržajiSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SadržajiSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Dvorana za fitnessSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SadržajiSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - SadržajiSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Eksterijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotelaSugar Marina Resort - Art - Karon Beach Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03