Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Vruća kupka
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Kupaonica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Kupaonica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Interijer hotela Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitness Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitness Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Bazen
Područje Kata Broj soba: 106
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 3750recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3750)
Razvrstati po:
Evelyn P. Parovi Singapore, 29. srpnja 2015.
filled with rowdy and noisy China tourist

direct pool access, spacious rooms
6,3
Not enjoyable due to the influx of China tourist. Breakfast was subpar. Swimming floats that were left in my own balcony were stolen by the a China guy.
Prijavi ovu recenziju
Saengduean N. Parovi Thailand, 16. srpnja 2015.
love this hotel

got upgrade from jacuzzi room to pool access, lovely pool with sea view
8,3
Prijavi ovu recenziju
Kaye B. Obitelji sa odraslom djecom New Zealand, 11. srpnja 2015.
Poolside room,relaxing,staff

Poolside room,handy to shops,staff
9,7
An enjoyable stay with our two adult children. Rooms side by side with our own pool. Short walk to shops. Away from hustle of Patong. Great breakfast and friendly staff. Comfortable room. Great place and our second stay there.
Prijavi ovu recenziju
Michael S. Parovi Germany, 10. srpnja 2015.
Great location, rooms and view

Locatiom, view, rooms
7,7
Great value for money. Location. View and rooms are great. Also pool. So absolutely nothing bad to say about that. If u dont need more, its 5 outta 5. Food is horrible. But depends what u r used to. Service at reception is friendly and tries its best. Other services like room cleanjng it feels like the youth from the suburbs has been put into internship Positions. Appearance and behaviour need training. All in all I come again, but eat breakfast at starbucks and dinner elsewhere.
Prijavi ovu recenziju
Sarathip S. Parovi Thailand, 16. lipnja 2015.
Great place for peace and quite.

Room, pool and peace. Good for hide away
9,3
Prijavi ovu recenziju
Appudurai G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. lipnja 2015.
clean & room

location, big room & clean
9,7
great hotel!!
Prijavi ovu recenziju
Wong C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 8. lipnja 2015.
A great poolside hotel

great swimming pool, clean and nice staff
10
It was excellent, we live in the poolside rooms and they are incredible! Every morning I can simply open the balcony door and jump into the pool to swim and relax and have fun with the kids and family. We just love it so so much, especially when they can office 3 rooms with the same pool
Prijavi ovu recenziju
Chiao L. Parovi Malaysia, 2. lipnja 2015.
Memorable stay

Environment, staffs and location
9,7
Everything was fantastic. We enjoyed our pool-accessed room. Staffs were very friendly and helpful. Will definitely come back for our next trip.
Prijavi ovu recenziju
Hallgeir N. Solo putnici Norway, 1. lipnja 2015.
Fantastic hotel

My favourite Spa Hotel anywhere.Location,Staff,room.
10
Superb!Room w private waterfall and pool.Fantastic staff and management. Free room upgrade and complimentary dinners.Just great.
Prijavi ovu recenziju
Kim S. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
pool access rooms were great

pool access rooms / roof top bar / location
7,7
Wifi was weak in our room, breakfast was disappointing, all machines were old, rusted and broken in the gym. That said, the pool access rooms were comfortable and enjoyable.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Vruća kupkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - KupaonicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - KupaonicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Interijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitnessSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitnessSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Soba za sastankeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SadržajiSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08