Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugar Palm Grand Hillside Hotel

1 Coktanote soi 3, Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska soba Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Vruća kupka
Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Kupaonica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Kupaonica Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Interijer hotela Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitness Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitness Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Restoran Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Predvorje Sugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Bazen
Područje Kata Broj soba: 106
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 3738recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (3738)
Razvrstati po:
Sarathip S. Parovi Thailand, 16. lipnja 2015.
Great place for peace and quite.

Room, pool and peace. Good for hide away
9,3
Appudurai G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. lipnja 2015.
clean & room

location, big room & clean
9,7
great hotel!!
Wong C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 8. lipnja 2015.
A great poolside hotel

great swimming pool, clean and nice staff
10
It was excellent, we live in the poolside rooms and they are incredible! Every morning I can simply open the balcony door and jump into the pool to swim and relax and have fun with the kids and family. We just love it so so much, especially when they can office 3 rooms with the same pool
Hallgeir N. Solo putnici Norway, 1. lipnja 2015.
Fantastic hotel

My favourite Spa Hotel anywhere.Location,Staff,room.
10
Superb!Room w private waterfall and pool.Fantastic staff and management. Free room upgrade and complimentary dinners.Just great.
Kim S. Parovi Australia, 30. svibnja 2015.
pool access rooms were great

pool access rooms / roof top bar / location
7,7
Wifi was weak in our room, breakfast was disappointing, all machines were old, rusted and broken in the gym. That said, the pool access rooms were comfortable and enjoyable.
Kok L. Parovi Singapore, 27. svibnja 2015.
Comfortable

Clean
8,3
Derlynn C. Grupe Singapore, 24. svibnja 2015.
Wonderful location, friendly staff

Room cleaniness, location, pool
9,7
The room is very comfortable and clean. I especially like the sea view I had from my room! Location is wonderful as it is not too far from any amenities and is just 5 minutes frm kata beach. The pool is simple yet nice to swim in!
Kain S. Parovi United Kingdom, 16. svibnja 2015.
Great hotel

The room - extremely spacious and clean, light and airy.
9,7
Our stay was fantastic - the staff were exceptionally friendly and courteous and it's fatntastic location.
Ari W. Obitelji sa odraslom djecom China, 14. svibnja 2015.
Wonderful view and relax hotel

Full view of Kata Beach main street, relax and quiet hotel, polite and nice hotel staffs
9,7
Had a nice and wonderful holiday staying in Sugar Palm Grand Hillside. I will visit there again.
Ari W. Obitelji sa odraslom djecom China, 10. svibnja 2015.
Relax and comfortable hotel

Full view of Kata Beach main street, relax and quiet hotel, polite and nice hotel staffs
9,7
Wonderful hotel with reasonable price, good services and nice staffs. Will visit next time.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugar Palm Grand Hillside Hotel PhuketSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Gostinjska sobaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Vruća kupkaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - KupaonicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - KupaonicaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Interijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitnessSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Dvorana za fitnessSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - RestoranSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PredvorjeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Soba za sastankeSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - BazenSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - SadržajiSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - PogledSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Eksterijer hotelaSugar Palm Grand Hillside Hotel Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03