Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Kupaonica Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu City - Kafić Sugbutel Family Hotel Cebu City - Kafić
Područje Grad Cebu Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 258recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (258)
Razvrstati po:
Ellen K. Solo putnici Belgium, 21. lipnja 2015.
Good place for a quick stop, close to SM Mall

Friendly staff, TV-room, good wifi
8,3
Room is ok, sheets clean, uncomfortable pillow. Big tv-room to chill out. Bring earplugs, noisy at night (snoring, people calling/texting) I didn't eat here, so I don't know how the food is.
Prijavi ovu recenziju
Scott B. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. lipnja 2015.
Nice

Service
6
Prijavi ovu recenziju
Ariel D. Poslovni putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
Best Staff and Location

Staff, Cleanliness, Location
7,7
I have been booking in this hotel manytimes already since I went to cebu last year. The best for Backpackers and great Location.. Staff very accommodating. Value for money and fast Internet
Prijavi ovu recenziju
Andres M. Grupe Philippines, 31. svibnja 2015.
Meh.

The location.
4,7
Expect 2 star service. Hallways are noisy, the buffet isn't that great, the staff took a looong time to repair the cable tv and a broken hot/cold shower.
Prijavi ovu recenziju
Alexander L. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
Clean Hotel

Cleanliness, Location, Staff
9,3
My stay was excellent. Location-wise, it is only a walking distance to SM City Cebu. Buffet breakfast was good.
Prijavi ovu recenziju
Ian W. Solo putnici Australia, 11. svibnja 2015.
enjoyed my stay

location, comfortable bedding, friendly staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Elrico M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
Good value for money

Clean, accessible and good staff support
8,3
Good! Except for the noise but tolerable.
Prijavi ovu recenziju
Sheryll G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. travnja 2015.
best hotel for backpackers and overnight traveller

good location, good food, friendly staff
7,7
don't book a dormitory type accomodation if you have young kids.. they have private room types and family rooms if you need more privacy.. staff are very accomodating.
Prijavi ovu recenziju
Simon B. Parovi United Kingdom, 16. travnja 2015.
Excellent hotel

Cleanliness, Quality rooms, Professional staff
10
Comfortable stay and good air-conditioning, the hotel was better than expected from 2 star. It is like a 3 star service
Prijavi ovu recenziju
Ben Y. Solo putnici Australia, 14. travnja 2015.
good

staffs location close to pier
6
Good shower and fairly close to amenities
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugbutel Family Hotel Cebu CitySugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - KupaonicaSugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu City - KafićSugbutel Family Hotel Cebu City - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04