Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, North Reclamation Area, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Kupaonica Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Kafić Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Kafić
Područje North Reclamation Area Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 261recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (261)
Razvrstati po:
Nadia S. Grupe Malaysia, 15. kolovoza 2015.
Giid value for money

Clean. Friendly staff. Location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Jhoanna S. Grupe Philippines, 23. srpnja 2015.
Budget Hotel

location, price rate and convenience
7
The stay is ok, the value of money is practical considering that the location is near the pier and SM. would definitely stay again.
Prijavi ovu recenziju
Yeonsub P. Solo putnici South Korea, 3. srpnja 2015.
so~cool

price.kindness.gurd..
7,7
she's name is noel....6 times visit here. Just lower price ..Only. 7days 1800 peso. (lower bed )....WOW!!..
Prijavi ovu recenziju
Ellen K. Solo putnici Belgium, 21. lipnja 2015.
Good place for a quick stop, close to SM Mall

Friendly staff, TV-room, good wifi
8,3
Room is ok, sheets clean, uncomfortable pillow. Big tv-room to chill out. Bring earplugs, noisy at night (snoring, people calling/texting) I didn't eat here, so I don't know how the food is.
Prijavi ovu recenziju
Scott B. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. lipnja 2015.
Nice

Service
6
Prijavi ovu recenziju
Ariel D. Poslovni putnici Philippines, 14. lipnja 2015.
Best Staff and Location

Staff, Cleanliness, Location
7,7
I have been booking in this hotel manytimes already since I went to cebu last year. The best for Backpackers and great Location.. Staff very accommodating. Value for money and fast Internet
Prijavi ovu recenziju
Andres M. Grupe Philippines, 31. svibnja 2015.
Meh.

The location.
4,7
Expect 2 star service. Hallways are noisy, the buffet isn't that great, the staff took a looong time to repair the cable tv and a broken hot/cold shower.
Prijavi ovu recenziju
Alexander L. Solo putnici Philippines, 24. svibnja 2015.
Clean Hotel

Cleanliness, Location, Staff
9,3
My stay was excellent. Location-wise, it is only a walking distance to SM City Cebu. Buffet breakfast was good.
Prijavi ovu recenziju
Ian W. Solo putnici Australia, 11. svibnja 2015.
enjoyed my stay

location, comfortable bedding, friendly staff
7,7
Prijavi ovu recenziju
Elrico M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. svibnja 2015.
Good value for money

Clean, accessible and good staff support
8,3
Good! Except for the noise but tolerable.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugbutel Family Hotel grad Cebu Sugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - KupaonicaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel grad Cebu  - KafićSugbutel Family Hotel grad Cebu  - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03