ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sugbutel Family Hotel

Don Alfredo D. Gothong Center, Serging Osmena Blvd., cor. Road East, North Reclamation Area, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Sugbutel Bed and Bath
Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Kupaonica Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska soba Sugbutel Family Hotel Cebu - Kafić Sugbutel Family Hotel Cebu - Kafić
Područje Grad Cebu Broj soba: 30
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 222recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
5,6
Sve recenzije (222)
Razvrstati po:
Sankar B. Solo putnici India, 22. siječnja 2015.
ok

ok value for money
5,7
ok value for money
Louise G. Grupe Philippines, 21. siječnja 2015.
Sugbutel 2015

Personnel, Cleanliness, Affordable
9
Margaret M. Grupe Philippines, 20. siječnja 2015.
VALUE FOR MONEY!

Budget friendly, cleanliness and the friendliness of the staff
8,3
Sinulog rates are kinda high. I wasn't expecting that we were charged for tissue papers every time we request for room service. Overall our stay is superb! Staying here again on our next Sinulog trip.
Renato M. Solo putnici Philippines, 18. siječnja 2015.
Noisy

Better price, good location, general availability
7,3
It was pleasant except if you need to sleep at any time. People in the room with you are mindless that there may be other travelers around. The management doesn't seem to care about the situation, and just filled the dorm rooms to the brim. Anyway, I was able to sleep when I went to the mall to buy a pair of earplugs, to help muffle the noise. Yes I would stay at this hotel again, as long as I have my earplugs with me.
Jennyvieve C. Parovi Philippines, 18. siječnja 2015.
good stay

clean,private and accessible
8,3
Good
Busatari M. Grupe Malaysia, 13. siječnja 2015.
worth the money

clean,good location,good staff
9
Kenny -. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. siječnja 2015.
Great location, budget hotel

Cheap!
5,7
Jaypee D. Solo putnici Philippines, 9. siječnja 2015.
Noisy

startegic location
4,7
It was not a good experience. The dorm type room are quite noisy. I didn't have a good sleep because I hear people walking and talking everywhere.
Henri I. Solo putnici France, 6. siječnja 2015.
No hot water in the bathrooms

location , price ,
7,3
The stay was ok , but it is not acceptable that there is no hot water in the bathrooms ! When we asked the front desk they said it was not available !
Diana L. Solo putnici Philippines, 2. siječnja 2015.
Friendly and affordable

The staff was friendly and the rooms were clean.
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sugbutel Family Hotel CebuSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - KupaonicaSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - Gostinjska sobaSugbutel Family Hotel Cebu - KafićSugbutel Family Hotel Cebu - Kafić


AS-AGWEB-3B02