Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe

Gallares Street, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Kupaonica Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Eksterijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela
Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Recepcija
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 264recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (264)
Razvrstati po:
Mae C. Poslovni putnici Philippines, 17. lipnja 2015.
Good enough stay

cleanliness, accessible location and free breakfast
7,7
peaceful and clean room, but no free hotel transfer unlike the other bohol hotels w/d same rate, need to improve food taste in their free breakfast (the bacon has too much flour w/c tasted like plain fried flour, not tasted like a real bacon!)
Roselyn Q. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. veljače 2015.
worst and unhappy
3
Very no good. When we checked in there, the water heater had water inside and very unpleasant smell looks like they didnt notice it for a long time. And its so funny coz when i asked them to change it, they just 1 time wash and the stinks still remain. I supposed to make a warm water for my baby's milk but i couldnt use such thing in that stink. Looks like no one accommodating the room for a long timE coz Not so clean. The toilet has plenty of molds in the tiles. The water runs too weak. I was very unhappy choosing that place. Ill never go back to that place again.
Arsenio M. Parovi Philippines, 17. siječnja 2015.
nice hotel

comfort, room, location
6
it was a nice stay
Sharon H. Parovi United Kingdom, 31. listopada 2014.
Near to the port

near to the port, large room, happy receptionist
6
We booked a penthouse which was on the top floor however they did not have a lift so we had 4 flights of stairs. Room was very large and décor was nice however we were plagued with ants which bite. By the second day late afternoon they eventually sprayed and got rid of the ants. Room said coffee making facilities however this is without the coffee/tea etc. Complimentary Toiletries consists of two bars of soap. Breakfast very basic and you had to pay extra for tea or if you had extra coffee. Very noisy being near main road which was to be expected what we didn't expect was the church bells at 5 in the morning which was next to the hotel. The hotel receptionist were charming and always greeted everyone with a smile.
Katherine M. Poslovni putnici Philippines, 30. listopada 2014.
Good value for money

free breakfast, good location, affordable rate
4
great and satisfied
Katherine M. Solo putnici Philippines, 29. listopada 2014.
affordable

affordable, good location, clean
6
great
Marichu S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. listopada 2014.
Very comfortable room. Nice and cozy.

Comfort, location and cleanliness
8,3
It was a nice stay for one night. Room was upgraded. Comfortable and Very clean room. Location is good too very close to everything walking distance to shopping area. Shower is not hot but warm. Attentive staff and simple but yummy breakfast.
Michael S. Obitelji sa malom djecom United States of America, 10. listopada 2014.
great stay with children

view staff location
8,3
Our stay at sun ave. was great, staff are very helpful and friendly. location is excellent and easy start to most all of bohols attractions. our children loved this hotel as they could watch the boats come in and out of the docks, limited hot water but ok,breakfast limited,beds very comfortable be sure to book penthouse,,, nice stay
Janson W. Solo putnici Malaysia, 9. listopada 2014.
Relax and comfy stay

Friendly staffs, nice breakfast, clean and comfy and nice location.
8,3
Cecilia B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. srpnja 2014.
Location at its best

nice location, good food, friendly staff
9
It was a great experience and it's very good value for the money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe BoholSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - KupaonicaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Eksterijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Spa centarSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Spa centarSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Spa centarSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Spa centarSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PogledSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PogledSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

HK-AGWEB-2G04