Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe

Gallares Street, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Eksterijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotela Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje
Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Predvorje Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Recepcija Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Recepcija Sun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Recepcija
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 18

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 268recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (268)
Razvrstati po:
Mona L. Solo putnici Philippines, 25. srpnja 2015.
Worth staying for value of money

Good location and tasty food
8
Prijavi ovu recenziju
Gisselle D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 18. srpnja 2015.
great location.

great location. clean
8,3
very convenient for us since we need to go to the port early. clean and well maintained
Prijavi ovu recenziju
Mae C. Poslovni putnici Philippines, 17. lipnja 2015.
Good enough stay

cleanliness, accessible location and free breakfast
7,7
peaceful and clean room, but no free hotel transfer unlike the other bohol hotels w/d same rate, need to improve food taste in their free breakfast (the bacon has too much flour w/c tasted like plain fried flour, not tasted like a real bacon!)
Prijavi ovu recenziju
Steve H. Parovi Australia, 28. veljače 2015.
A good budget option

Close to the harbour, friendly staff and acess to transport
6,3
The young staff were great, it suited our needs and was very affordable. The food was also very good. Would definitely recommend.
Prijavi ovu recenziju
Roselyn Q. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. veljače 2015.
worst and unhappy
3
Very no good. When we checked in there, the water heater had water inside and very unpleasant smell looks like they didnt notice it for a long time. And its so funny coz when i asked them to change it, they just 1 time wash and the stinks still remain. I supposed to make a warm water for my baby's milk but i couldnt use such thing in that stink. Looks like no one accommodating the room for a long timE coz Not so clean. The toilet has plenty of molds in the tiles. The water runs too weak. I was very unhappy choosing that place. Ill never go back to that place again.
Prijavi ovu recenziju
Arsenio M. Parovi Philippines, 17. siječnja 2015.
nice hotel

comfort, room, location
6
it was a nice stay
Prijavi ovu recenziju
Sharon H. Parovi United Kingdom, 31. listopada 2014.
Near to the port

near to the port, large room, happy receptionist
6
We booked a penthouse which was on the top floor however they did not have a lift so we had 4 flights of stairs. Room was very large and décor was nice however we were plagued with ants which bite. By the second day late afternoon they eventually sprayed and got rid of the ants. Room said coffee making facilities however this is without the coffee/tea etc. Complimentary Toiletries consists of two bars of soap. Breakfast very basic and you had to pay extra for tea or if you had extra coffee. Very noisy being near main road which was to be expected what we didn't expect was the church bells at 5 in the morning which was next to the hotel. The hotel receptionist were charming and always greeted everyone with a smile.
Prijavi ovu recenziju
Katherine M. Poslovni putnici Philippines, 30. listopada 2014.
Good value for money

free breakfast, good location, affordable rate
4
great and satisfied
Prijavi ovu recenziju
Katherine M. Solo putnici Philippines, 29. listopada 2014.
affordable

affordable, good location, clean
6
great
Prijavi ovu recenziju
Marichu S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. listopada 2014.
Very comfortable room. Nice and cozy.

Comfort, location and cleanliness
8,3
It was a nice stay for one night. Room was upgraded. Comfortable and Very clean room. Location is good too very close to everything walking distance to shopping area. Shower is not hot but warm. Attentive staff and simple but yummy breakfast.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sun Avenue Tourist Inn And Cafe BoholSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Eksterijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PredvorjeSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - RecepcijaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PogledSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - PogledSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Interijer hotelaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska sobaSun Avenue Tourist Inn And Cafe Bohol - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03