Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sunny Day Hotel, Mong Kok

419 Reclamation Street, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Ulaz Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Eksterijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Recepcija Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Predvorje Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Kupaonica Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Recepcija
Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Sadržaji Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Sadržaji Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 39
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 749recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (749)
Razvrstati po:
Goh W. Poslovni putnici Singapore, 27. kolovoza 2015.
Great location, clean but noisy

Location near MTR , Good food easily available in the vicinity, Bathroom was decently sized
7,3
I enjoyed my stay there because the location was great. Shopping malls were in the vicinity, and you can find food easily. Less than 5 mins walk to Mongkok MTR. Room is clean with spacious toilet. The only thing that bothers me is the noise from the streets which affected my sleep. I was located at 1F (a storey just above the ground floor) and the room was facing the streets. I could hear the traffic, and people shouting at the top of their voice. Recommended to bring ear plugs if you want to stay here. If not, ask for a higher floor.
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. kolovoza 2015.
Average.. Value for money stay here 5 days

Staff very friendly
6,3
Shopping area.👍👍
Prijavi ovu recenziju
Julie S. Parovi Australia, 26. kolovoza 2015.
You have to carry your bags up the front steps,

Location
4,7
It was very noisy all day and night, the girl at the front desk was quiet rude and unhelpful. You had to carry you bags up at least 20 steps just to check in
Prijavi ovu recenziju
Steffi M. Grupe Philippines, 22. kolovoza 2015.
Convenient Location

Location, Comfort, and Value for Money
8
Prijavi ovu recenziju
Relyn L. Grupe Philippines, 17. kolovoza 2015.
Great service, near mongkok mtr station

Near mtr. Big rooms. Great service
9,7
Me and my family spent 3 days there and we love it. It is near mtr mongkok station. Just exit c4. Near langham mall. Many restaurants and food stalls in the area as well as 711. Everyday they clean our room and refill water and toiletries. Will definetely stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Joanne T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. kolovoza 2015.
Overall experience was good

Good Location, Room is fairly clean, Conceirge and late check-in service was available.
6,3
My overall stay at the hotel was good. Location is pretty good as it is near to or within walking distance to Mongkok MTR, Argyle Street, Argyle Centre, Ladies Market and Langham Place. The hotel is easy to find as well. The hotel room was pretty decent. The only thing was that the room was not very clean as the flooring was kinda dusty.
Prijavi ovu recenziju
Ronald K. Solo putnici United States of America, 4. kolovoza 2015.
Great hotel near Nathan road

Location, staff, cleanlinds
9
Prijavi ovu recenziju
Kiki T. Grupe Indonesia, 3. kolovoza 2015.
value for money

location, location, cleaness
7,7
near to anything such as subway (MTR), bus stop, langham mall, ladies market, foodcourt @ langham mall, but if U travel with old person I'm not recommending this hotel coz no lift or eskalator from gate to lobby
Prijavi ovu recenziju
Anna R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. srpnja 2015.
The best!

Cleanliness, staff, easy to find
9,3
The best, very comfortable for travellers, wow!
Prijavi ovu recenziju
Simin T. Grupe Singapore, 27. srpnja 2015.
Great stay

Comfort, Space, Location
8,3
Better than expected.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong KongSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - UlazSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Eksterijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - RecepcijaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - PredvorjeSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - KupaonicaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - RecepcijaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - SadržajiSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - SadržajiSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08