Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sunny Day Hotel, Mong Kok

419 Reclamation Street, Mong Kok, Kowloon, Mongkok, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Ulaz Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Eksterijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Recepcija Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Predvorje Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Kupaonica Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotela Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Recepcija
Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Sadržaji Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Sadržaji Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Mongkok Broj soba: 39
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 723recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (723)
Razvrstati po:
Sheau F. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Great Location, Comfortable Room, Clean Room

Great Location, Near to Subway and Good Water Pressure
7,7
It was a great stay. Will definitely return to this hotel again. Air condition is cold enough, Shower water pressure was excellent and staff are very helpful. The only disadvantage is you need to climb some stairs before reaching the lobby. If you have bulky luggage, you might face some difficulties. All my family members only carry 20 - 24 inches luggage case.
Prijavi ovu recenziju
Bryan J. Grupe Philippines, 18. srpnja 2015.
Affordable, good location and clean hotel

Very near Langham mall, very accesible to MTR and clean rooms
8,7
Will recommend this hotel to others. Clean, affordable and very accesible to MTR station.
Prijavi ovu recenziju
Wananya T. Grupe Thailand, 7. srpnja 2015.
Beyond expectations

Large Clean but not convenient because 2nd floor
7,3
Prijavi ovu recenziju
Amy W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. srpnja 2015.
It was a really good stay for my first time in HK

The room space, the location, the cleanliness
9,7
I had a really good experience at Sunny Day. We had a really good discount from Agoda. Just so new travelers know, there is about 16 steps that you have to walk up to get to the lobby so if you have older guest, this may be a bit tricky. However for the price that we paid, the rooms were perfectly large (I booked a family room and a deluxe room). Very clean and literally just opposite Langham Place and the Mongkok LRT. Amazing Location. There is a Goose Restaurant 2-3 shops away from the hotel. Its called Chan Kee. I recommend having lunch and dinner there.
Prijavi ovu recenziju
Amy W. Poslovni putnici Malaysia, 6. srpnja 2015.
I booked 2 rooms and It was perfect

Location, Location, Location
9,7
Great Hotel. Ive already submitted my review for one of the rooms below. My only advise is don't spend money on the crazy room rates at other hotels. This hotel is perfectly fine. Save your money for SHOPPING!
Prijavi ovu recenziju
Sohachi S. Poslovni putnici Japan, 5. srpnja 2015.
location

location, clean, not disturbed
6,7
Stayed only a night, mostly stayed outside for business. Nice to come back here again just for a lace to sleep in safely
Prijavi ovu recenziju
Lim C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 1. srpnja 2015.
Near MTR

Near Eatery, MTR & room quite spacious
6,3
book a family room with 1 queen size & 1 single bed. room is quite spacious .Near to MTR and Langham Place.
Prijavi ovu recenziju
Leng X. Grupe Singapore, 29. lipnja 2015.
Big room, Near MTR, Near Shopping

Big room, Near MTR, Near Shopping
9
Family room is big and comfortable. Hotel is located near MTR and Langham Place. Room is clean.
Prijavi ovu recenziju
Joyce N. Grupe Singapore, 23. lipnja 2015.
Comfortable, value for money

Hotel room space, cleanliness, accessibility
7,7
The hotel was easy to find and close to the MTR. The staff were able to converse in English and assist us in our enquiries. Hotel was clean and comfortable with proper amenities and the shower had hot water. Overall it was a good stay and I would visit back again.
Prijavi ovu recenziju
Thi T. Solo putnici Vietnam, 22. lipnja 2015.
staying 5 days

clean, pleasure
5,7
It's ok
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sunny Day Hotel, Mong Kok Hong KongSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - UlazSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Eksterijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - RecepcijaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - PredvorjeSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - KupaonicaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Interijer hotelaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - RecepcijaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - SadržajiSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - SadržajiSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Gostinjska sobaSunny Day Hotel, Mong Kok Hong Kong - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06