ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sunshine House

16 Santidham T.Chang Puak A. Muang, Chang Phuak, Chiang Mai, Tajland 50300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sunshine House Chiang Mai - Kupaonica Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Eksterijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Predvorje Sunshine House Chiang Mai - Predvorje Sunshine House Chiang Mai - Predvorje Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba
Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Interijer hotela Sunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba Sunshine House Chiang Mai - Eksterijer hotela
Područje Chang Phuak Broj soba: 31
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 438recenzija

Vrijednost za novac:
9,1
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (438)
Razvrstati po:
Chew F. Grupe Malaysia, 16. kolovoza 2014.
Comfortable hotel

Comfortable hotel, Good staff performance, value for money
9
Only distance 20min from airport. Nearby YMCA. Hotel surrounding a lots of local food. Restaurant next to our hotel u must try their food, very delicious local thailand foods.
Chew F. Grupe Malaysia, 16. kolovoza 2014.
Value for money

Value for money, comfortable stay, good staff performance
9,3
Value for money, comfortable stay, good staff performance. Nearby YMCA. Surrounding hotel have a lots of local food stall.
Denise G. Parovi New Zealand, 31. srpnja 2014.
EXCELLENT!

Staff very helpful. Quiet location. Value for money!
10
Excellent stay for several weeks. Very helpful friendly staff. Quiet location. Has a lift. clean rooms. Laundry and microwave. With free morning coffee and fruit. Excellent value for money.
Grant B. Parovi Australia, 16. srpnja 2014.
very pleasant

room, view, near good vegetarian restaurant
7,7
very nice, clean, no fuss
Narongwit K. Solo putnici Thailand, 6. srpnja 2014.
Good stay

Price, Location, Big room
7,7
Worth of money. I will be back.
Yoosun K. Solo putnici South Korea, 2. srpnja 2014.
Clean, Value for money

Clean,Comfort, Kind
8
Great.
Lim C. Grupe Malaysia, 27. lipnja 2014.
It's awesome!

Staff very friendly, room very clean, budget hotel.
9,3
Great!!!staff there really friendly.toilet and room clean enough.ovarall, value for money!
Nga S. Parovi Hong Kong, 24. lipnja 2014.
Clean, Value for money

Quiet location, friendly staff, very clean
8
Anan J. Parovi Thailand, 10. lipnja 2014.
Chiang Mai's best hotel under $20

value for money, high-pressure shower, free wi-fi
9,3
I've stayed at a number of budget hotels in Chiang Mai (7days Hotel Arcade, A9 Place, B2 Black, B2 Green, B2 Resort, Banilah, Chiang Mai Thai House, Khuang Singh Residence, Penny's Place, Royal Panerai Hotel, Zak Residence) and Sunshine House is my favourite so far. I rarely stay at the same hotel twice; however, this was my third stay and I will be back!
William W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 7. lipnja 2014.
Hard to beat deal

locaton, price, people we met there
9
After thrashing about for a full week driving and sight-seeing across northern Thailand I decided to find a hotel buried inside Chaing Mai's center. I could not have been more pleasantly surprised. The staff was very helpful and certainly willing to make us feel welcome. The quiet neighborhood street where the Sunshine House is located is really a relief from the tortuous traffic and main streets of Chiang Mai. The vegan dining spot just down the street is fantastic; even if that menu isn't one you normally seek out. For my wife and daughter it was heaven. Two doors away is a spa where we received foot massages that were extremely nice and priced right. That is just about the theme for this review, and I can see why there were people staying for month plus stints at the Sunshine House. Wish I had another night there right now.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sunshine House Chiang MaiSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Eksterijer hotelaSunshine House Chiang Mai - PredvorjeSunshine House Chiang Mai - PredvorjeSunshine House Chiang Mai - PredvorjeSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Interijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - Eksterijer hotelaSunshine House Chiang Mai - Eksterijer hotelaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - PredvorjeSunshine House Chiang Mai - Gostinjska sobaSunshine House Chiang Mai - KupaonicaSunshine House Chiang Mai - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A06